Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Multumesc Simona,Mireal

Leeloo am primit mai multe recomandari pentru dr Basca de la Grigore Alexandrescu. Mie mi-a placut foarte mult de el. Are program de consultatii in fiecare luni de la 14 la 18. Mergi fara programare, dar cel mai bine este sa te mergi pe la sfarsitul programului, cum am fost si eu, caci este mai liber.

Simona sa va bucurati de noile achizitii, sa va tina la fel de mult si sa faci muuuulte poze

Kea o sa fie bine

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vladimir mananca ciocolata menajera....

A gasit un calup intr-un sertar si s-a asezat in cur si linge la ea. Sper sa ii treaca repede.

Aaa, gata deja imi zicea ca s-a murdarit (caca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Sunteti pe afara....

Am fost si noi dar am stat doar vreo 10 minnute. S-a bagat in prima balta si a inceput balaceala si apoi vroia in brate. L-am us sa aleaga: in casa sau singur pe jos. Tot imi zicea: "hopa, hopa". CUm imi este greu sa il car l-am luat in casa. Cand am ajuns la usa a inceput sa urle. A urlat vreo 10 minute!

Imi parea rau de el dar m-a enervat rau de tot...asa ca am tipat la el. Se pare ca nu e suparat pe mine si ca stie ca m-a suparat ca de cand am venit nu vrea decat la mine in brate. Asta e! Ma simt de cacat dar o data la cateva luni am si eu dreptul sa mai urlu. Avand in vedere ca il las sa verse appa, sa imprastie orice, sa impprastie macaroanele sa faca ce vrea cucu lui in toata casa (si stie ca face "pestii", adica prostii) cred ca ma intelege si e mine cand imi sare tandara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Noi nu suntem afara...Eva e putin racita, de fapt cred ca a tras-o curentul (my fault ), si ii curge nasucul si stranuta ft des, asa ca nu ma risc.Bianca, cica-i foarte firesc sa mai tipi la copil din cand in cand, atata vreme cat la atat te rezumi , el intelege ca esti nervoasa si ca a gresit, asa ca eu una nu mi-as face prea multe griji.Eu la Eva tip foarte rar, dar asta pentru ca am un noroc extraordinar de un copil foarte pasnic, foarte calculat si atent. Isi sufla singura nasucul si apoi duce servetelul la cos, daca vede vreun lucru care nu e la locul lui il duce ea imediat, stie ce are voie si ce nu si chiar nu face trasnai. Sigur, nici eu nu i-am permis, ca eu nu am nervii tai de fier sa strang toata ziua macaroane , desi daca e cazul, ii gasesc.Chiar ieri discutam cu sotul ca noi nu avem niciun motiv sa ne enervam cu ea sau sa tipam la ea. In putinele momente cand o fac, e pentru ca e pe punctul de a face ceva periculos, si atunci chiar nu ma pot controla, tip imediat. Si reactia ei e una pe masura: incepe sa planga panicata si sa strige "nuuu, mami, nuuu!"Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Wooow Anamariame ce fetita cumminte ai Sper sa nu va tina mult raceala

Eu am terminat lectia de pian si acum studiez piata, vreau sa ma apuc de o afacere Mai trag cate-un ochi pe-aici.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu am in plan a big thing, aici se poarta superstitiile si nu spun nici eu nimic, ideea e ca e ceva pe termen lung, 5 ani (nu e facultate), daca reusesc sa duc la bun sfarsit sunt grozava. Problema e ca nu-s convinsa ca ma tine, si pana nu ma conving eu de asta, nu ma pot apuca.Daaar, pe de alta parte timpul asta zboara, si acusi ma trezesc la 35 ani fara cine stie ce mari realizari...ma tenteaza cursurile de care ne povestea pisik, simt eu ca alea m-ar convinge ca sunt apta :))Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Offf, anamariame, exact asa era si Pisilinca pina acum o saptamina...
Cind am intrat " intr-o noua faza". Aia cu " te provoc sa vad ce stii". Adica stie f bine ce trebuie sa facem, dar sta si se uita la mine cu o privire jucausa si un zimbet sadic ... Si a intrat si in pasa "nu vreau" si tot asa....de-mi vine sa-mi iau cimpii

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Iti spun eu: esti apta ! Serios! Lasa cursurile motivationale si apuca-te de treaba !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Bianca, stie Vladimir ce e bun de mancareAnamarie, ce ascultatoare e Eva, sa ramana tot asa.Noi suntem la faza cu nu,nu,nu.Stie ca nu are voie dar rade pe sub mustati si se duce acolo.La baie cand trebuie sa se spele pe maini, nu,nu, sa nu il spal eu, ma scoate afara din baie sa se joace el in apa.Mancarea sa o manance singur si tot felul de faze,plus ca se enerveaza din orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Anamarie, lasa cursurile, ca tot tu trebuie sa te convingi ca esti in stare sa faci anumite lucruri,ele iti dau doar un mic impuls, dar totul vine din interiorul tau.

Mergi la inceput