Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 9
Doloress spune:
SUNSHINE - este perfect! Ai o printesa ca la carte. 7-8 mese in 24 de ore inseamna ca mananca la 3 ore, exact cat e recomandat. Iar ca doarme mai mereu, e de bine, cand doarme prea putin e problema. Deci stai linistita! 
YASMI - da, mai am 4 zile pana la inducere, pe 9 februarie sunt programata. Marti aflu sigur daca pe 9 sau pe 10. Si eu sper sa decurga inducerea cu bine, colul meu e scurtat de la 27 de saptamani, ultima data cand l-au masurat a fost la 32 de s, avea 1 cm. Dilatatie deja aveam 2 saptamana trecuta. Deci numai contractii imi trebuie. Astea nu vor sa vina de la cat tratament am facut, desi l-am intrerupt de la 34 de s.
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
de_ea spune:
Buna fetelor.Am intrat sa va salut si eu si sa va zic ca sunt tot in forma economica.Stau cumintica in pat pana luni.Imi doresc tare mult sa nasc luni,parca deja nu mai am rabdare.
Mi-a aparut o candidoza si iau tratament cu ovule.care stiti il poate afecta cu ceva pe bebe la nastere daca nu scap de ea?
tunde-ma bucur ca esti acasa si esti tot 2 in 1.
voiam sa zic mai multe dar am uitat.neuron de gravida...![]()
Andreea
38+ cu
Medeea
sunshine_rox spune:
mercic frumos doloress; m-am mai linistit

mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
Lorich spune:
sunshine asta voiam sa zic si eu! Esti o mamica fericia de printesa cuminte! faptul ca a luat asa bine in greutate inseamna ca totul merge super bine !Doamne ajuta!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
tierry spune:
Buna seara fetelor!! Se anunta viitoare mamici de baza ale Odiseei: Doloress, Tunde ...
Va tin pumnii fetelor si sunt sigura ca totul o sa fie cum nu se poate mai bine!!
Noi ne luptam tot cu varsaturile, cand sunt, cand nu sunt... Duminica ma duc sa ne vada un pediatru. Azi am fost la eco la sold, cica ar fi avut ceva problemute Tudor insa le-a rezolvat singurel
, asa ca acum e bine, Slava Domnului! Si cand stiu ca med de familie nu mi-a recomandat nici eco de sold, nici nu mi-a zis ca se aude un suflulet la inimioara, care cica ar fi bine de monitorizat... imi vine sa o bat. Uite de aia e bine sa mergi la mai multi medici..
Alte noutati nu avem, stau cu ochii pe Odisee sa va citesc, cand am timp fireste ![]()
Si pt ca mi-am adus aminte, pfuuu, s-a dus toata organizarea mea de cand cu bebe mic, parca sunt nauca de cap, ies mereu pe fuga din casa dupa chestii, uit ce trebuie sa fac, oricum varza. Azi de ex la medic si-a scapat Tudor suzeta, si a facut un scandal monstru, si dr cica de ce nu aveam bibe cu ceai sa-i dam, ca tre sa am mereu cand plec de acasa..da eu de unde aveam sa stiu!? Aveam unul cu lapte praf..i l-am indesat pe ala in gura si o tacut ![]()
florintunde spune:
Alinushali;poimaine scoti bubu ..s-o tii in brate?
sau n-am inteles bine?
("numai maine nu-i poimaine")
TIERRY;

de_ea ;mai poti face spalaturi cu ceai de galbenele
Tunde
38
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
sherbi spune:
yasmi, si la prima nastere am avut inducere si a decurs f bine, insa am fost dilatata manual de moasa, pt. ca nu ma dilatam de fel cu col mic cu tot. manevra este intr-adevar dureroasa, mi-a confirmat si medicul, insa eu nu am simtit nimic din cauza de happydurala.
acum eu sper, desi nu l-am intrebat pe medic nimic in sensul asta, sa se mai "dezmorteasca" colul intr-o saptamana pana la nastere. la prima sarcina mi-a scos firul undeva dupa-amiaza si a doua zi de dimi m-am internat pt. nastere.
sunshine, stai linistita ca ai o bebitza cumintica. nu-ti face probleme, e foarte bine ca ia in greutate si la varsta ei e fff important somnul.
revin
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
37+marc ioan
AMR 7 DE ZILE
poftiti la poze noi
Doloress spune:
ALINUSHALI - nici eu n-am inteles bine, adica nasti poimaine, sau cum?
TIERRY - le inveti incet incet, eu am umblat vreun an dupa mine cu ditamai gentoiul cu pampersi, paturici, 2 costumatii de schimb, sosetele (ma plimbam odata cu el, era cald tare si am iesit cu el numai in body si pantalonas si deodata s-a starnit un vant mare si eu departe de casa - i-am pus niste manusi ratacite prin geanta in picioare drept sosetele
) crema de fundulet, suzete -vreo 3 (desi el n-a supt niciodata, dar mai incercam si eu), biberoane cu lapte praf si termos cu apa, biberoane cu apa (eu nu i-am prea dat ceai), babetele si servetele ca al meu regurgita continuu.
Al meu sot isi facea mereu cruce cand vedeam cu cate plecam din casa. Dar de multe ori mi-au folosit.
Nici o galerie, nici o agitatie pe ziua de azi si nici pe week-end? Saptamana viitoare vad ca o sa fie mai aglomerat. 
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
florintunde spune:
Sherbi;inducerea se face injectabil sau cu perfuzie de oxitocina?
Eu am primit perfuzie..dar am inteles ca se poate da numai dupa dilatatie 3-4
si Eu am mai fost ajutata manual de moasa..dar acest lucru este interzis in strainatate..nu-i voie!Chiar in toiul contractiei baga mana si ma dilata...bn.. Eu neavand happydurala..am simtit destul de intens

Tunde
38 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
bb_yasmi spune:
tunde la mine inducerea a fost prin perfuzie la dilatatie de 2. fara nci o dilatatie manuala.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!