Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Relusha;Si EU VREAU PRIMAVARA!!!!!!!..si fratele meu cica sta la soare cu tricou cu man sc..sunt 20 grade.
Ma bucur ca suneti bine

SHERBI ;eu vreau in gasca 10=14 febr!ENTELEGI?impreuna

Alinushali! Ziki!unde sunteti mey dragggi colegggi??

asa ma mananca pielea pe burtaaa!M-AM SPALAt SI CU MUSETEL

Tunde 38 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

fetele, multam pt atatea incurajari, am tot uitat sa va dau

Am intrat si pt Kitzy esti in gandurile si rugaciunile mele! Sanatate multa, multa!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

YASMI - pai sunt un pachet de nervi. Ca bebe nu mai vine.
Sunt ingrijorata, tocmai pentru ca era prea mic, pe graficul ala de crestere se vede clar cum si-a incetinit ritmul. Si prefer sa-l vad afara, sa nu mai depinda de nivelul meu de glucoza din sange ca eu sunt sigura ca asta e problema- placenta mea nu-l mai hraneste cum trebuie, e afectata de diabet. Ca un facut, si ieri si azi mi-a sarit nivelul de zahar ceva de speriat, nu am mai avut asa pana acum, desi de mancat mananc exact la fel, ba chiar am mai mare grija ca alte dati. Azi dimineata aveam 11 (sau 198), cand normal e pana la 7.8 (140). Asa ca acum regret ca n-am vrut inducere saptamana asta, ei m-au lasat sa aleg.
Mai am 4 zile, insa mi se par tare lungi, fiecare clipa trece asa de greu!!

Daca as sti ca totul e bine acolo, as sta si pana dupa 40. Sa creasca el bine in burtica. Dar mi-e tare greu sa nu-mi fac 1000 de griji.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

yasmi, la mine tocmai colul poate sa ridice probleme. el este mic, copilul super coborat, insa din cauza cerclajului, acolo s-a intarit si s-a incarnat colul in jurul firului. insa, medicul va face i dilatare manuala in sensul asta. el a hotarat sa nu scoata copilul mai devreme daca vede ca nu e pregatit sa iasa, nu prea agreeaza inducerile din ce-am inteles eu.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 37+marc ioan
AMR 7 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

YASMI - pai sunt un pachet de nervi. Ca bebe nu mai vine.
Sunt ingrijorata, tocmai pentru ca era prea mic, pe graficul ala de crestere se vede clar cum si-a incetinit ritmul. Si prefer sa-l vad afara, sa nu mai depinda de nivelul meu de glucoza din sange ca eu sunt sigura ca asta e problema- placenta mea nu-l mai hraneste cum trebuie, e afectata de diabet. Ca un facut, si ieri si azi mi-a sarit nivelul de zahar ceva de speriat, nu am mai avut asa pana acum, desi de mancat mananc exact la fel, ba chiar am mai mare grija ca alte dati. Azi dimineata aveam 11 (sau 198), cand normal e pana la 7.8 (140). Asa ca acum regret ca n-am vrut inducere saptamana asta, ei m-au lasat sa aleg.
Mai am 4 zile, insa mi se par tare lungi, fiecare clipa trece asa de greu!!

Daca as sti ca totul e bine acolo, as sta si pana dupa 40. Sa creasca el bine in burtica. Dar mi-e tare greu sa nu-mi fac 1000 de griji.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

sunt sigura ca totul o sa fie bine. cum ai mai spus si tu si si eu cred la fel...masuratorile (greutatea) e doar estimative. uite un exemplu clar, la cealalta odisee a nascut o burtica caruia i s a spus cu o saptamana inainte ca bb are 2600 iar la nastere a avut aproape 3700 vezi??
mai ai 4 zile pana la ce?? inducere??
si eu sper sa stea bb in burtica pana pe 19 cand am programata inducerea. voi avea 39 incheiate.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

yasmi, la mine tocmai colul poate sa ridice probleme. el este mic, copilul super coborat, insa din cauza cerclajului, acolo s-a intarit si s-a incarnat colul in jurul firului. insa, medicul va face i dilatare manuala in sensul asta. el a hotarat sa nu scoata copilul mai devreme daca vede ca nu e pregatit sa iasa, nu prea agreeaza inducerile din ce-am inteles eu.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 37+marc ioan
AMR 7 DE ZILE
poftiti la poze noi

sherbi prima nastere ai avut-o tot provocata>?? eu da si a decurs totul minunat. ce este cel mai important pt a decurge bine provocarea si pt a raspunde organismul este sa fie indeplinite macar una din conditii: col moale, o mica dilatatie, col scurtat..... la mine se pare ca deja e moale deci nu vor fi pb.
la mine nu a fost nevoie de dilatare manuala....cred ca e cam dureroasa asta...eu la rpima sarcina am avut col moale si dilatatie 2. a decurs ca pe roate!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!

Mergi la inceput

Yasmi;nu ne putem lua dupa masuratul greutatii la eco...poate sa difere muuult fata de realitate..

ia frumos listuta cu bebeii nascuti..
uita-te numai la copii nascuti la 38 sapt..sa zicem fetitele numai...sa vezi cat de mult difera greutatea...degeaba tot ne comparam dupa saptamani...genetic suntem diferiti..
O dau exemplu pe PATRICIA nici nu avuse burta..stiti a f sedinta foto cu doua zile ininte de nastere..si a f bebe de 2500...altele cu burta maare si la termen tot 2500...
la MARIO de exemplu am av greutatea estimata 1800 gr..plangeam de numai ca e ff mic ..peste 3 ore am nascut si am aflat ca are 2400

Stii vorba? Esentele tari se tin in sticlute mici!

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

aaa..Sherbi..mie mi s-a f rau p masa..la scoaterea firelor...nu-mi plac valvele si fiarele de nici un fel..si simteam ca ma rup in bucati...nu era dureros dar super neplacut..bleahhh
Colul mi-a ramas la 32 mm..si totusi o simt pe bubulina muult mai jos ..de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde
Alinushali! Ziki!unde sunteti mey dragggi colegggi??

Tunde , eu sunt relativ bine, am un somn de pic, am fost de am dat ultima fiola de sange si am fost la ultimul control la med de fam.

Concluzia...... numai maine nu-i poimaine , asteptam marea intalnire cu printesa.

Ma bucur ca esti tot in formula eco, mai ai putin si tii si tu buba in brate.

sunt super bucuroasa ca mi-au dat astia de la munca prema de productivitate si inventar si am iesit din criza .

Va -acesc pe toate si eu sunt pe aici si va citesc mereu asa ca nu scapa nimeni de .

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 37 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

buna fetelor;
am si eu o intrebare pt mamicile mai cu experienta; e normal ca piticutza mea sa aiba in jur de 7 maxim 8 mese in 24 de ore si sa doarma mai toata ziua? Sta treaza cam o jumatate de ora dupa alaptare cateodata cand nu e foarte obosita ajunge si la 2 ore pana o ia somnul, dar asta cu 2 ore se intampla doar o data pe zi; mi se pare ca doarme prea mult pentru cat mananca; ce-i drept de luat in greutate mi-a luat foarte bine, acu vreo saptamana avea 3 kg 900 de la 2 kg 200 cu cat am scos-o din spital, dar mi-e sa nu fie ceva in neregula de doarme asa de mult; am facut tratament pentru icter ca nu ii trecea, dar acu nu mai e galbena la fata si nici pe corp; a vazut-o pediatra si a zis ca e ok; sa nu aiba nimic si sa am noroc de un copil foarte cuminte?

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput