Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 7
RaluKara spune:
noi suntem bine, cam maraite amandoua, mie imi tuna si imi fulgera pe sot ca zici ca are maini de plastilina: ba ii cade ceva din mana, ba tranteste usa, ba vorbesc cu el ceva si el intelege total pe langa...
cred ca de la obosala mi se trage cu iritarea...asa ca ma duc sa bag un nani...
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
adryiii spune:
Wudy stiu cum e sa te pregatesti psihic pt ceva si sa se amane. Mai ales ca e tare grea asteptarea. Gandeste-te ca e cea mai importanta intalnire din viata ta si ca toate se intampla cu un motiv.
Kitzy
sa va faceti bine.
Lorich, cu doi copilasi
mamica. O sa fie bine.
Florintunde

.Un pic lipsesti si toata lumea striga dupa tine.
Bebelusi, si eu m-am gandit la tine 
Roxx, tu esti tot la mama ta?
Ache, pe unde umbli?
mami fericita de
Elena Alexandra
Relusha spune:
Buna dragi mamici si burtici, 
FELICITARI!!! noilor mamici, bine ati venit buburuzelor 
noi suntem bine, azi am fost in oras de am cumparat carucior si apoi am stat afara 3 ore, era soare, cald si foarte frumos, cred ca au fost vreo 15-18 grade.... am mai iesit si zilele trecute la mami in brate.... asa ca sa nu va speriati ca din prima am stat afara 3 ore...
Dragos e un cumintel pana acuma, sper sa fie si pe viitor tot asa.... nu avem laptic deajuns, asa ca mai papam si lapte praf, asta este....
va pupam si sa aveti o zi linistita, iar noaptea care vine sa fie fara prea multe treziri....
bafta celor care urmeaza sa nasca!!!!
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009) +
DRAGOS-ZIAN (10.01.2011)
Doloress spune:
KITZY - imi pare rau sa aud ca s-a confirmat! Sa dea Dumnezeu sa fie bine totul, mult succes, va tinem pumnii! 
WUDY - te ineteleg.... Mie mi-a zis doctorul ca daca e prea multa lume pe 9, o sa ma cheme pe 10 sau pe 11, ceea ce nu-mi convine deloc, eu vreau ca bb sa aiba ziua lui, pe 10 e socrela si pe 11 sotul. Iar mai incolo nu se poate, pentru ca intru in 40. Dar cica noi astea cu diabet avem prioritate, deci stau cu sufletul la gura pana marti cand o sa-mi zica exact daca e miercuri sau nu. E greu si sa nasti prematur, e greu si sa stai cu sufletul la gura zi de zi... ce sa zic.
FOXY - stai linistita, ca am inteles cu toate, nu cred ca exista vreo mamica dintre noi sa lase copilul sa planga in patut, intr-adevar era o teorie, mai veche care recomanda asta, am impresia ca e mentionata chiar in Capraru, daca nu ma insel. De pe vremea cand bebe era considerat o masinuta care nu trebuie decat hranita si schimbata. Asa mi se zice mie mereu : Vai ce copil rau ai mai fost tu, plangeai toata ziua si toata noaptea, erai schimbata, hranita si tot plangeai. Parca numai de asta aveam nevoie - schimbat si hranit. Dar nu si-a pus nimeni problema ca la o luna mama m-a lasat si a plecat in alt oras, unde primise repartitie si ma lasase cu bunica. Lor li se pare ca daca copilul nu vorbeste n-are sentimente sau emotii. Conceptii invechite...
LORICH - imi pare rau, de ce iti era frica atata inainte de nastere, n-ai scapat... Tinem pumnii, lapticul tau sa o protejeze pe Ana!!
YASMI - al meu saptamana trecuta, la 37, avea 2600 de grame. Al tau e un voinic! Nu se stie insa niciodata, sunt numai niste estimari.
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
madalina_m spune:
Buna fetele si de la mine. Cred ca incep si la noi colicii ca de, ieri am impinit 2 saptamani si nu puteam sa ii ratam. A stat treaz de la 8 cu foarte scurte reprize de atipeala. Pana la urma, pe la 3 am cedat, l-am imbracat, l-am pus in scaunul de masina si l-am scos 10 min pe balcon ca era super soare. Acolo a adormit instantaneu. Dupa ce l-am bagat in casa a mai dormit 1 ora. Abia astept sa putem iesi afara. Cred ca o sa ii placa.
MAIMUTZICA Noua in maternitate ne-a reomandat pt colici Infacol*3ori/zi si Protectis*1 data/zi. O sa incep de astazi sa ii dau. Pediatrul ne-a recomandat Colief, ca el are multi pacienti la care a functionat, dar dintre cunostintele mele nu a functionat la nimeni si e ff scump - 90 ron / 7 ml. Nici Protectis nu e prea ieftin - 58 ron / 5 ml, sper ca la noi sa functioneze.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
DOLORESS multumim mult pentru aprecieri. 
Adevarul e ca avem niste buburuze in odiseea noastra, mama-mama ...

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
bb_yasmi spune:
doloress cum te simti?? ceva simptome?? la 37 incheiate avea 2600?? asa e sunt doar estimari....al meu la 36+5-6 zile avea ieri 2900...si mi se parea micut :))
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!
maimutzica10 spune:
foxy_le, madalina_m
multumesc pt raspunsuri, acu' am reusit sa mai continui lectura
kitzy sanatate muuuuulta multa!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
sherbi spune:
buna!
am fost si eu la dr. azi. bb e bine, are 3 kile, mi-a scos firul pana la urma si m-a programat pentru 11 la inducere...insa s-a razgandit apoi si a spus sa merg pe 10 sa vedem ce face bb, si daca nu da semne ca vrea sa iasa,atunci amanam programarea...pt. cand, nici eu nu stiu. acumstau si-mi fac ganduri sa nu ma apuce 42 de saptamani, ca nu mai am rabdare
.
tunde, ma bucur ca esti bine si tot 2 in 1. dar poti sa te misti nestingherita, totusi, nu crezi, esti peste 38 de saptamani. eu am de gand sa-mi vad de programul meu ca si pana acum. cand o fi sa fie, e binevenit.
si eu am 2 carti de la sarcina cu david, si fiecare renumita, insapromoveaza idei total diferite despre cresterea sugarului. intr-una spune sa-l lasi sa planga si sastea singur la el in camera si in patut, in cealalta sa stai cu el de gat non stop. eram tare bulversata pt. ca eu am tendinta sa copiez un lucru daca mi se pare ca vine dintr-o sursa avizata. apoi m-am linistit cand am nascut, pt. ca mi-a fost asa drag de puiul meu ca oricine mi-ar fi spus cume bine sau nu sa fac, eu tot ca mine as fi procedat...si anume...dorm si acum cu el de cand l-am nascut.
sunt si dezavantaje in relatia cu partenerul care e afectata, desi multi spun ca tot de femeie tine, sa-si pastreze legatura cu sotul indiferent de venirea lui bb si de faptul ca dormi cu el. insa, de multe ori esti prea coplesita de programul facut de bebelush ca sa mai ai energie si pt. sot. banuiesc ca nu spun noutati pt. multe dintre voi.
missmj, tu la cat timp de la scoaterea firului, ai nascut? a fost sorocul sau ai avut inducere, cezariana programata?
ma bag sa schimb si eu amr-ul!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
37+marc ioan
AMR 10 DE ZILE
poftiti la poze noi
bb_yasmi spune:
sherbi, mie pe 19 imi provoaca nasterea...dar aseara la control era ...colul moale...si a spus dr ca sigur o sa decurga ff bine inducerea...asa ca iti tin pumni sa fie bb pregatit pe 10!! 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!