Fluturasi de martie-aprilie 2011 (141)
Raspunsuri - Pagina 15
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia fetele neata eu sunt tare suparata mi-a iesit glicemia provocata f prost trebuia [pana in 140 si mi-a iesit 189 azi m-am programat si la doctorita sa ii ziuc ca gata de data asta fac si eu ca ailed FARA DULCIURI DELOC SI MARE GRIJA LA CE BAG IN GURA e f greu ieri am plans toata ziua e groaznic ca tatal meu chiar a avut diabet offfffffffffff sper sa nu il am si dupa sarcina si sper ca bebelina sa fie bine ca ma cutremura ce se zice de boala asta offffffffffffffff si bebelina de ieri mi=a miscat tare putin sa vedem azi la eco cum se prezinta de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA AMR 8 SAPTAMANI |
Cami stai linistita bine ca ti-ai facut analiza si ai sa mergi la dr si o sa te trimita la diabetolog si o sa fie bine cu regim. O sa fie important de tinut regimul, dar stai linistita ca multe gravidute fac in sarcina si dupa isi revin. Nu te mai gandi ca ai sa faci diabet dupa. Asta e strict in sarcina. Te asteptam cu vesti bune de la eco
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
rhynna spune:
deci eu as putea sa ma apuc sa beau ceai de anason?de astea de lactatie?eu am sanii moi...deloc prevestitori a lactatie ceva...
In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)
mandreeac spune:
Cami nu fi necajita, ca totul va fi bine, ai incredere. Tii regim, repeti analiza si vei vedea ca va iesi bine.
Yasmi
Eu ma duc sa ma intind in pat. O sa mai intru sa vad cu ce vesti vin fetele de la eco.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei
AMR 3 saptamani
madutza_bra spune:
viss, eu la prima nastere, la dr am dat banii dupa...s-a dus sotul si i-a dat; iar la anestezist i-am dat inainte de op, cand a venit sa vb cu mine ce fel de anestezie sa-mi faca. Am o cunostinta asitenta acolo si ea mi-a spus cum si cand sa dau la fiecare.
danielle, cum sa scuipi sange mamico? ma sperii. sinuzita nu are legatura cu asta. sinusurile sunt undeva desupra nasului, intre ochi. Cand ai sinuzita te doare rau capul daca pui barbia in piept. Am avut de 2 ori...
rhynna, ce bine zici de tersa cu flori si un frappe de dimineata
dorinut@ eu sigur scot motatele maine pt rhynna...poate chiar din seara asta ca nu mai ratez ca ma alina . Chiar, alina abia azi tb sa nasca
mandreeac eu mai merg azi la eco
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana
AMR: 10 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
rhynna spune:
madutza din seara asta...pai va dor mainile pana luni marti cand oi naste foarte dragute sunteti...
In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n hello ce faceti? lavi felicitari pentru vestile bune la eco:* mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!
ailed_dota spune:
cami, stai bland ca nu e asa grav ca nu ti-a iesit aia pe nemancte mare...si nu plange ca-ti cresti glicemia... iti dau mai incolo pm cu regimul detaliat...
yasmyca ma asteptai cu rezultatele..
asa sa incep odiseea mea de ieri si azi...
ma duc ieri la spital dr mea iao de unde nu-i... imi faca formele ma interneaza, vine tanti sa-mi ia sange pt. profil si zice unde e hartia eu zic nu stiu... dar eu sunt sigur aia cu profilul...
imi ia sange si cand vine asistenta de serviciu o intreb dar monitorizare a batailor inimi nu fac? ( toata lumea face cand e internata in fiecare zi) ea raspunde pai aici scrie ca esti doar pt profil.. o intreb de dr si imi balmajeste ceva...vine una tanara care rupea engleza si o intreb de dr si zice ca nu stie daca vine nici joi nici vineri poate luni glicemia mea mea era in crestere o sun pe dr care-mi raspunde intr-un final si imi spune cae de serviciu in ambulatoriu si cand termina vine... , vine ea , saraca avea o conjuctivita si imispune ca a doua zi o sa stea acasa( adica azi), dar mi-a scris tot ce tb sa- mi faca ceilalti...ok
imi pune aparatul de monitorizare, totul in regula , canda sa aduca pranzul vine sa ma cheme la intrebari, tensiune..etc...
pap pranzul si aia care tb sa-mi ai sange vine mai repede... rezultatul la ora aia glicemia dupa masa 133 ( nu e tragic , dar era de la nervi...)
in sfarsit , toate bune si frumoase pana azi.... cand imi pune aparatul de monitorizare a batailor si dupa 5 min pe ecran apare un semn de intrebare, cele doua fete care erau cu mine in rezerva cheama asistenta vine aia tanara cam aeriana si fara experienta si incepe sa caute bataile nica, avand in vedere trecutul meu glorios va dati seama de cum ma simteam, intr-un final gaseste bataile ( bb se chircise si nu- ile gasea cred ,pt. ca burta mea era tare si nicio miscare) am stat cu mana pe chestia aia de mi-a amortit.. cand era gata vin dr la vizita si cand m-am ridicat in fund m-a luat cu ameteala... cred ca aveam tensiunea 20 la cum ma simteam sau poate prea mica de frica... si am intreaba ce ai mancat ieri la pranz, ca vazuse valoarea aia.. eu zic ce mi-au dat.... dar era sa zic eu prostia asistentelor de ieri...
zice ok ne vedem la eco..
la eco bb 2112g, bpd 82, ac 271, fl 69 apa suficienta...si zice stai ca acu s-a miscat... zic am simtit.. si imi spune da , dar acum 30 secunde era cu capul in jos si acum e cu el in sus( atleta lu' mama) ok. zice du-te in salon ca-ti aducem externarea...
si ma suna barbat-miu hai ce faci nu pleci?
ii povestesc intamplarea de dimi zice ok bine ca-i bine... si zice pai hai ca eu am treaba sa fi gata ] si eu ii zic pai e spitalul lu' mama sa-mi fac eu actele cand am chef...
in sfarsitmi-au adus actele dar nu scria cand tb sa vin .... cu chiu si vai am aflat...pe 24...si m-a adus acasa , m-a lasat si tb sa ma duc sa o iau pe fica-mea.., de imi venea sa-l bat...
asta e sper ca ziua sa continue linistit ca ma simt varza.. . am dormit doar 6 ore azi noapte c a pana la 12 a stat dodoloatza cu fundu-n sus si la 6 m-a trezit pt analize..+2 treziri la 4 si la 1 pt sange din deget....
sper ca a avut cineva rabdare sa citeasca ce am scris
la toate burticile
alina bun venit acasa
mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
lauriciu_25 spune:
buna fetelor dragi!eu sunt suparata azi,tare,caci iar m am certat cu sotul meu si mi a vb urat siam plans o jumate de zisi am intrat sa vad ce ati mai povestit sa mi revin ca sa pot sa ma apuc de invatat pentru un examen greu ce l am luni si sa m apot concentra...
felicitari lavi pt vestile bune de la eco,sunt sigura ca o sa fie grasunel baietelul rau la nastere !
mandreeac mare pt tine si pt Rares
va pupacesc pe toate
am eco la 18 :45 azi,abia astept sa l vad pe bebelinul meu drag si scump!sa vedem ce ne spune docrtorul...
32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI
dyadyazuza spune:
buna fetelor
am fost si eu ieri la dr de familie sa imi iau trimitere la gineco cu care aveam de gand sa ma duc la alta dr dar mi-a zis ca tocmai vb cu ea la tel si e de garda in spital si ca nu prea are treaba si daca vreau sa ma duc sa o fac sa ii treaca timpul mai usor. asa ca am luat frumos biletelu si m-am dus la spital fara sa o mai anunt pe ea.cand am ajuns acolo si m-a vazut prima data m-a intrbat daca ma doare burta se gandea ca m-au apucat durerile de nastere.m-a cosultat i-am zis ca am niste manarimi in zona uretrei mi-a zis sa ma dau 5 zile cu clotrimazol si sapt viitoare sa o sun sa ma duc la un cabinet particular de-al ei sa imi ia lama si nu mai stiu ce analiza sa vada daca e vre-un microb trebuie tratat ca altfel cand iese bebe se poate imbolnavi grav de meningita, streptococ si nu mai stiu ce boli a enumerat ea. dupa ce ma imbrac ma gandesc eu sa o intreb daca nu imi face si o ecografie, ma pus din nou sa ma dezbrec si eram destul de gros imbracata, imi venea sa ma dau cu capul de pereti ma pune sa imi iau un halat si niste slapi de guma si m-a dus la etaju unu in tr-un salon amenajat pt medicii de garda, cu doua paturi ,televizor mi s-a parut ff fain si comod fara sa ne deranjeze nimeniea ca niciodata pana acum a fost ff rabdatoare si s-a uitat la toate. bebelusul meu are 2343g la 35 sapt si 2zile a zis ca nu e ff grasut dar ca daca isi mentine ritmul astae ok o sa ajunga la 3000gr la nastere. pe mine nu ma streseaza chestia asta. nici nu veau sa fie mai mare 3500 ca sa iasa cat de cat usor, a inceput sa ii iasa perisorsi era atat de comic isi ducea piciorusu la gurita il baga in gura dupa care la dus la frunte si parea ca se scarpina si cu o manuta in gurita. dr. radea a avut o expresie comica "suge si el ce poate". a repetat de mai multe ori ca e chear bine si ca are tot ce ii trebuie si iar mi-a zis ca e baietel in toata regula deci nu mai am nici o sansa sa fie fetita.era asa scumpel... abea astept sa il tin in brate si sa il alint si sa il pooopacesc toata ziua.
de data asta mi-a placut de dr. nu am mai plecat dezamagita de nimic. i-am zis ca are zile i care misca ff mult dupa care vreo 2 zile abea il simt si a zis ca se mai odihneste si el sa nu imi fac griji. i-am zis de problema ca nu pot dormi noaptea deloc si ca adorm in fiecare noapte pe la 3-4 si a zis sa mananc la masa de seara ceapa sau sa beau cei de tei ca sa nu imi dea sa iau "droguri" diazepam si a zis ca daca tot nu o sa imi revin o sa imi dea diazepam pt copii doar ca nu e prea bine ca il drogam si pe bebe. asa ca indiferent daca o sa reusesc sa adorm sau nu, nuo sa iau nici un fel de diadepam prefer sa ma chinui asa. va poopsi merg sa citesc si eu din urma ca nu am citit nimic din ce ati scris ieri ca am umblat toata ziua pe drumuri
35s cristian cel mai iubit bebelus