Fluturasi de martie-aprilie 2011 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dorinut@
Cami stai linistita bine ca ti-ai facut analiza si ai sa mergi la dr si o sa te trimita la diabetolog si o sa fie bine cu regim. O sa fie important de tinut regimul, dar stai linistita ca multe gravidute fac in sarcina si dupa isi revin. Nu te mai gandi ca ai sa faci diabet dupa. Asta e strict in sarcina. Te asteptam cu vesti bune de la eco ------------------------------------------------------------------------------------------ 36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen AMR - 3 saptamani! Ana-Maria |
Si oare cate dintre noi cele care nu am facut analiza asta am avea si nici macar nu stim...Ma simt cu musca pe caciula, desigur.
Cami, incredere in DUmnezeu si va fi bine. Nu descuraja!!!Spunea Ailed ca stresul mai mult creste glicemia, accepta situatia cu optimism. o sa treaca, va fi bine!
Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
lauriciu_25 spune:
ailed si ma bucur ca tu si bebelina sunteti bine!
lavi ai vazut ca am pus o poza cu caruciorul?
roxymultumesc pt aprecieri
32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI
dorinut@ spune:
ailed uf prin ce emotii ai trecut Doamnee.. Bine ca s-a terminat cu bine si in afara de oboseala nu s-a soldat cu nimic starea aia de suspans.
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Lauriciu nu te mai stresa cu sotul. Si noi aseara ne-am luat de la nimica toata..si bineinteles ca am plans o gramada..A venit apoi la mine sa-l iert sa ma impace...Ma enerveaza ca nu tine cont de starea mea mai sensibila...Ce sa facem asa sunt barbatii mai insensibili.
Dya bine ca bebicu e ok, cat priveste somnul..toate suferim de insomnie intr-o forma sau alta. Eu nu stiu daca dorm 3-4 ore pe noapte legate..dar na ma gandesc ca ma pregatesc pt noptile ce vor veni
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauriciu_25 buna fetelor dragi!eu sunt suparata azi,tare,caci iar m am certat cu sotul meu si mi a vb urat siam plans o jumate de zisi am intrat sa vad ce ati mai povestit sa mi revin ca sa pot sa ma apuc de invatat pentru un examen greu ce l am luni si sa m apot concentra... felicitari lavi pt vestile bune de la eco,sunt sigura ca o sa fie grasunel baietelul rau la nastere ! mandreeac mare pt tine si pt Rares va pupacesc pe toate am eco la 18 :45 azi,abia astept sa l vad pe bebelinul meu drag si scump!sa vedem ce ne spune docrtorul... 32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag AMR- 8 SAPTAMANI |
Ooof mai Lauriciu, ce tot nu-i convine?? Inconstienti sunt si barbatii astia uneori...habar n-au ce se intampla cu o femeie insarcinata!!!!
Ailed, mai ce peripetii...auzi ia stai linistita acasa ca te duci la spital acolo si strici toata munca de acasa...astia-ti cresc glicemia in loc sa o monitorizeze
Rhyana...si eu vreau primavara caldutza, bb in carut....soare Deci pregatim motatele..hihi
Giulia, ce super ca n-ai avut epiziotomie!!!Eu nu sper la asa ceva. AI mei au fost 2 grasani, nu m-as mira sa fie si acum la fel...
bb_yasmi spune:
offf delia prin cate ai trecut felicitari pt dolofana mica!!
lauriciu.....cum mai iarasi te-a suparat??? offf ce bataita merita!!! sa nu fi suparata si sa ai spor la invatat. da am vazut caruciorul. sa il folositi sanatosi....unul identic dar fara scoica am avut prima data.
dya, bine ca e bebe bine. cu insomnii ne confruntam multe dintre noi.
maine dimi mi-am facut programare la tuns si vopsit!!! imi iau printesa cu mine sa o fac si pe ea mai-mai.....ca doar asteptam sa vina dovlecelul...
simo tu ce mai zici??? marti mergi la eco??
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!
simonacip spune:
Dya, ma bucur c-a fost bine acum...au si ei zile si zile...ca noi toti..
Lavi, acum am venit, am papat si mai stau un pic ca trebuie sa-mi iau flacaii. AM fost la sv sa-mi duc prenatalul si cerere pentru adeverinta aceea de salariat, sa am la spital. Si am trecut iar prin okaidi sa schimb niste hainutze... I-am luat camasutza de botez lui Arsenie. Alba cu dungulitze lila, fara guler, cu maneci care s esufleca. O sa -i mai iau pantaloni subtirei, niste sandalutze si aia e! Sora mea mai mica il boteaza...de data asta nu facem nici un tambalau, masa va fi la curte doar cu familia.
simonacip spune:
Ah, da ...merg marti la eco! Abia astept. VOi intra in 37!
anamira spune:
Speranta2008 am vazut ca tu esti din Cluj si mi-a placut foarte mult patutul pe care l-ai luat pt. bebica. Saptamana viitoare sper sa ajung si eu prin Cj si m-as interesa si eu de patut ca trece vremea si nu vreau sa ma apuce durerile nasterii si eu tot fara. Imi transmiti te rog de unde l-ai achizitionat? Ms
_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 32+
AMR 8 sapt.
bb_yasmi spune:
simo vreau sa vad si eu camasuta!!! eu nu am pricep deloc la hainute de baiat
va aud pe voi ca vb de cumparat cercelusi, hainutele de botez..in zona noastra nasa se ocupa de asta. bine eu vad, aleg si ea cumpara
acum mi-a picat si mie o fisa , ieri cand am fost la eco eu aveam 36s+5-6z deci nu aveam 37 implinite.....deci in tabele de greutate ma uit pt saptamana 36 sau 37??pk]
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!