Fluturasi de martie-aprilie 2011 (141)
Raspunsuri - Pagina 17
ailed_dota spune:
yasmy, simo, lauriciu, dorinutz, multumesc pt sustinere..
lauriciu si pe mine m-a enervat al meu azi, ca el se grabea si ma tot pisa hai nu pleci? si sincer ma asteptam si eu la un pic de suport ca trecusem prin purgatoriu dimineatza, dar am zis ca nu ma mai enervez si pe el... ma duc sa o iau pe mari , desi as fi vrut sa stau in vf patului si imi cumpar ceva, asa ca pedeapsa pt el.... shopping terapy,
mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
mi-am controlat si eu bb cu tabelul de pe prima pagina si bdp exact pt varsta lui ( ce stiu eu cand l-am facut), ac pt o varsta un pic mai mica, femurul pt o varsta pt trei sapt mai mare( la fel ca data trecuta...) deci concluzia e ca e lunga si supla...are cineva tabele cu greutatea lui bb pe saptamani?
AMR 6 saptamani
69/11
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota mi-am controlat si eu bb cu tabelul de pe prima pagina si bdp exact pt varsta lui ( ce stiu eu cand l-am facut), ac pt o varsta un pic mai mica, femurul pt o varsta pt trei sapt mai mare( la fel ca data trecuta...) deci concluzia e ca e lunga si supla...are cineva tabele cu greutatea lui bb pe saptamani? mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa AMR 6 saptamani 69/11 |
ailed conform masuratorilor facute de dr meu aseara, bb avea cam asa:
cap 39+1 sapt
abdomen 35+5
picior 37+3 sapt
iar varsta sarcinii dupa UM era 36+ 5-6 zile
cam ciudate masuratori
uite aici greutatea pe sapt:
http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/fetaldevelopment/chart/
http://www.baby2see.com/medical/charts.html
http://www.ivillage.com/fetal-growth-chart/6-a-144580
eu tot asa vad ca o tin cu dureri de burta si spate ca la ciclu si contractii....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!
ailed_dota spune:
yasmy
AMR 6 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
plec sa iau fata si la shopping
AMR 6 saptamani
69/11
cami_antonia spune:
delia nasoala experienta cu spitalul
parca povesteai de romanica
succes la shoping
ieri am vrut si eu sa bag o astfel de terapie da nu mi-a ars din cauza de valori nasoale la glicemieeeeeeeee
offfffffff
incerc sa ma concentrez sa nu mai fiu suparata
poate ma incurajeaza doct
daca ma mai cearta si ea
voi fi si mai praf
si eu merg la 17 la medic
sa vedem ce si cum
fug sa fac un dus
sa ma epilez
si sa o intind
va multumesc tuturor pt incurajari
am inceput sa ma tin iar de regim
dar de data asta sper sa pot sta fara nici un dulce bagat in gura
imi e f greu
offfffffffffffff
am fugit ca ma lamentez prea multttttttttt
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI
simonacip spune:
Lavi scuze, m-am luat cu ciuguleala, uite acum fac pozica camasutzei. E tare faina.
Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
lalely07 spune:
Buna burticute,
Ma bucur ca sunteti bine si aveti rezultate ok la ecografii.
Curaj Cami cu glicemia,trebuie sa reusesti sa te abtii pt tine si bebe!
Noi suntem bine..parca acum cu concediul nu am timp deloc de forum..Ba fac curatenie,ba mancare...ba o vizita....
Inca nu am mai avansat cu cumparaturile deloc..vad ca voi aveti deja bagajele facute...poate il voi finaliza si eu pana la sfarsitul lunii.
Ma iau emotiile cd vad ca deja prima mamica a venit cu bebe acasa...si cand vad cate dintre voi va veti intalni cu bebe in curand.Curaj va doresc si nastere usoara.
Am cumparat ceai..dar de chimion...asta este cela care tb combinat cu anasonul??
29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
lalely07 spune:
Buna burticute,
Ma bucur ca sunteti bine si aveti rezultate ok la ecografii.
Curaj Cami cu glicemia,trebuie sa reusesti sa te abtii pt tine si bebe!
Noi suntem bine..parca acum cu concediul nu am timp deloc de forum..Ba fac curatenie,ba mancare...ba o vizita....
Inca nu am mai avansat cu cumparaturile deloc..vad ca voi aveti deja bagajele facute...poate il voi finaliza si eu pana la sfarsitul lunii.
Ma iau emotiile cd vad ca deja prima mamica a venit cu bebe acasa...si cand vad cate dintre voi va veti intalni cu bebe in curand.Curaj va doresc si nastere usoara.
Am cumparat ceai..dar de chimion...asta este cela care tb combinat cu anasonul??
29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
simonacip spune:
Lavi, am pus camasutza si inca citeva in plus, genul cum le iau eu alor mei. Le poarta asa sau suflecate, cu pantaloni lejeri. Vara insa tricouri mai mult, ca deh...sunt copii.
Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"