Fluturasi de martie-aprilie 2011 (141)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Felicitas asa e la Eva au nastere in apa dar e cam greu sa reusesti, in sensul ca e un singur medic care practica acest tip de nastere si daca nu ai noroc sa fie...Eu cunosc doua tipe care s-au dus sa nasca in apa, dar tot normal au nascut...

Rhynna da si eu sunt de parere ca nu e bine sa stea bebe peste 40s..cunosc un caz nefericit..poate a fost o intamplare. Cunosc si o tipa care a nascut la 42s declansat ca tot nu o lua nasterea. Din fericire bebita a fost bine..dar nu mai rezista mult.

Deci fetele de maine umblam la dulap sa scoate motatele

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Gata am spalat si burtiera ! am intins-o afara la uscat!
Salo_Sama si eu mai am contractii nedureroase, de mult timp, plus ca am si unele chestii nu stiu daca sa le zic contactii dureroase, sunt niste ca niste junghiuri in zona muschilor pelvieni. L-am intrebat pe doctor si a zis sa nu-mi fac griji sunt doar modul in care organismul meu se pregateste, care depinde de la femeie, la femeie. Dupa ce stau in pat trec. M-a chemat doar la 38 de sap la control, deci klar nu e motiv de ingrijorare. Mi-a zis o prietena care tocmai a nascut daca nu se rupe apa sau nu ai contractii cu dureri asa pe dupa sale, nu nasti atunci. Asa ca nu ma mai gandesc, oricum de acum sunt mai linistita, bebita e mare(3 kg are acum sigur) si are 36 de s, deci un copilas normal, daca trec de 38 sunt super fericita si atunci chiar nu imi mai fac griji.
Cat despre dureri nu are rost sa ma plang, ca si asa ce voi experimenta la nastere va fi mult mai dureros, asa ca pace buna.
Pupici la toate mamicutele!

Feli cu Miriam in burtica 36 +
AMR 4S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza burticilor!

Yasmi felicitari pentru rezultatele de la eco si pentru ca ai moralul ridicat! Incerc sa te iau si eu drept exemplu, ca eco de ieri m-a cam intristat, desi se pare ca e in parametri normali dupa cum vad si la voi.

Succes tuturor celor care se duc astazi sa isi vada bebelusii Miki, Lauriciu, Happiness si mai era cineva? Va asteptam cu vesti f bune.

Eu am dormit binisor, dar pana sa adorm a trebuit sa iau un no spa, ca am iesit putin aseara si din cauza frigului m-au luat niste contractii dureroase, motiv pentru care voi sta mai mult in casa.

Abia astept sa treaca timpul si sa nasc si eu. Imi place burtica mea, dar mult mai mult astept sa il tin pe bebe in brate.

tuturor.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Ms Giulia de raspuns! Cat costa sa stai in rezerva, cu 4 mamici mi-ar place, dar cu 12 ?! Nu. Ca imi inchipui ca vine lumea buluc la vizite si vreau sa am si eu ceva intimitate, cu toate ca daca nu se vor simti eventualii vizitatori, ii fac eu sa se simta. Trebuie sa vb cu o prietena care e asistenta acolo la chirurgie sa vad cum sa procedez.
Cat despre apa am auzit si eu, oricum eu aveam de gand sa ma duc cu bidonul de 5 l de apa, sau sa-l pun la sotul in mashina si sa mi-l aduca dupa ce nasc(am apa buna de la un filtru foarte performant, nici nu trebuie sterilizata), si acuma beau foarte multe lichide, simt nevoia de hidratare. Asa ca daca vor fi toate bune si frumoase, dupa nastere voi da de baut la mamicutele din salon APA .

Feli cu Miriam in burtica 36 +
AMR 4S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea, ca nu ai deloc de ce sa fi trista!! sti care e problema?? in ziua de astazi se nasc bebelusi ff mari si de asta avem noi impresia ca, copilasii sunt micuti daca au sub 3500-3700 gr....ei nu e chiar asa, la fetite greutatea normala este de 2900 – 3300 grame iar la baieti 3000 – 3500 grame.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Felicia la rezerva costa 1 mil pe noapte. Sa sti ca in vizita nu o sa prea vina lumea ca nu lasa in partea cu bebelusi sa intre vizitatori. Cand ai vizitator trebuie sa iesi tu afara. Sotul a vazut-o pe Giulia doar cand s-a nascut si dupa aia cand am mers acasa, ca nu l-a lasat sa intre la salon, si cu bebe nu poti iesi la vizitatori.
Dezavantajul la salonul cu 12 paturi este ca sunt 12 copii cu tine in salon. Sti ca la Stanca lasa copiii in salon cu mamicile. Si nu o sa te poti odihni de loc. Eu cu 4 copii in salon am fost terminata dupa 2 zile. Cred ca cu 12 as fi tampit.
Pe langa sfatul cu apa sa sti ca am primit si alte sfaturi de la mamici, asa ca mie mi-a fost util. Dar daca ai cat de cat cunostinte pe acolo in cadrul medical, poate te ajuta ei cu sfaturi si atunci mergi linistita la rezerva ca e mult mai comod

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 28s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Lavi, sincer eu nici nu imi doresc sa fie bebe asa mare. Eu sper sa fie si bebe2 cam ca si Giulia cu 3-3.1 kg. Nu vreau normal nici sa fie prea mic, dar nici nu il vreau mare. Pentru ca eu vreau nastere naturala si fara epiziotomie ca prima data. Ce sa-i faci, m-am obisnuit cu binele

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 28s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea, ca nu ai deloc de ce sa fi trista!! sti care e problema?? in ziua de astazi se nasc bebelusi ff mari si de asta avem noi impresia ca, copilasii sunt micuti daca au sub 3500-3700 gr....ei nu e chiar asa, la fetite greutatea normala este de 2900 – 3300 grame iar la baieti 3000 – 3500 grame.

Ai dreptat, si eu m-am nascut la termen cu 3 kg, nu stiu de ce am plecat eu de acasa cu ideea ca bebe o sa fie mai mare, de tampita cred.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

neata
eu sunt tare suparata
mi-a iesit glicemia provocata f prost
trebuia [pana in 140 si mi-a iesit 189
azi m-am programat si la doctorita
sa ii ziuc ca gata
de data asta fac si eu ca ailed
FARA DULCIURI DELOC
SI MARE GRIJA LA CE BAG IN GURA
e f greu
ieri am plans toata ziua
e groaznic
ca tatal meu chiar a avut diabet
offfffffffffff
sper sa nu il am si dupa sarcina
si sper ca bebelina sa fie bine
ca ma cutremura ce se zice de boala asta
offffffffffffffff
si bebelina de ieri mi=a miscat tare putin
sa vedem azi la eco cum se prezinta

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

giulia... a mea buburuza a avut 3700 si am nascut-o fff usor. e adevarat cu epiziotomie dar asta nu m a deranjta niciodata. acum as visa si eu fara :))

woww saloane cu 12 paturi???? exista asa ceva??

andreea, nu vb asa, . vreau sa iti spun ca si eu am tendinta asta...de a vedea ca bb e micut.... si apoi ma trezesc la realitate!! doamne fereste este micut undeva la 2200-2500 gr ....
si toate gandurile astea pt ca am tendinta de a-l compara pe dovlecel cu buburuza .....si ma gandesc sa aibe cel putn tot atat si pt ca daca e mai micut apoi sa vezi ce o sa imi auda urechile.....ca nu m-am ingrasat eu destul de asta bb e mai mic ca si primul

Mergi la inceput