Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)
Raspunsuri - Pagina 9
pufi79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramyy daca al tau bebe e la ap cu 2 camere gandeste-te cat mai ai pana ajunge la penthouse 14 + |
eu sper sa nu ajunga chiar pana la penthouse, asta ar insemna ca mami sa fie o mare elefantica .
Felicitari pentru finuta care a nascut marti.
viitoare mami de bebe strumf nazdravan
18+ Doamne ai grija de noi
Ireth spune:
Adra, 150-200 ron FARA ecografie. Deci doar analiza de sange. Eu de ex. ecografia am avut-o pe gratis, pentru ca o face doctorita la care sunt inscrisa.
13+
adra_bell spune:
se plangea cineva ca poate se lungesc sanii. Putin se lasa, intr-adevar, probabil putinul asta depinde de conformatie, genetica. Ai mei se marisera ingrozitor, am stat asa Dolly Parton, cam 2 ani, apoi au scazut treptat, pana au revenit la initial, f putin lasati. Probabil secretul e sa nu slabiti brusc
Acum vad ca ma transform iar in Dolly Parton.
Ah, si eu n-am avut vergeturi pe burta sau sani, si nu m-am dat cu nimic, eu nu suport uleiul de masline, si nici cu alte creme cu pot sa ma dau pe corp, sunt alergica la parfumuri. Dar am avut vergeturi pe coapse, pe partea interioara. Acum o sa-mi iau niste unt de cacao, ceva.
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
adra_bell spune:
vreau si eu eco faaaraaa bani! glumesc, probabil ai asigurare privata, eu n-am
blog
Ireth spune:
Adra, nici pomeneala de asig. privata. Am o doctorita care lucreaza la un spital de stat care e bine aprovizionat si la randul ei, e doctorita ginecolog + face si ecografii, are dubla specializare. Asa ca la fiecare vizita ma duc la ecograf, tot in spital. Nu-ti imagina acum ca e ecograf ultra-modern, ca nu degeaba dai 4-5 milioane pentru astea 4D. Nu, e ecograf normal, destul de bun incat sa vada eventualele probleme daca apar. Cand o sa fie eco de trim. II aia morfologica, sigur o sa ma trimita si la particular, pentru siguranta.
Vreau sa va intreb daca am voie sa folosesc pe picioare/coapse gel anti-celulitic, ca mai am vreo 2 tuburi de terminat
13+
fecian spune:
citat din mesajul lui Ireth e, uite, am amflat si motivul contractiilor lui fecian 13+ |
exact asta era.
Ramyy, eu nu cred ca masarea si mai ales curatarea sanilor cum o fac eu da contractii. Fiecare face cum crede de cuviintza. Eu voi continua sa fac ca si pana acum.
Ieri seara nu ma masam cu fetele ...glumeam evident.
andra_bell mersi mult de informatii, insa cred ca voi lua din romania.
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 12+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
mamutz spune:
citat din mesajul lui Ireth tensiunea 9/5 nu e cam ... mica? 13+ |
Nu, asa o am de cand ma stiu, ma simnt f bine. Am avut o data 11 cu 7 si ma luase ameteala.
16+
MihaelaV spune:
Salutari si de la mine
Imi pare rau ca nu va simtiti bine nici voi. Va doresc multa sanatate
Indra la multi ani si din partea mea Scuze pt intarziere
M-am trezit in dimineata asta urland: "Nu vreau transvaginala!!!" Sper ca cea de la bitest sa fie ultima ca si acum ma ustura din cauza ei si inca merg cracanata.
M-am amuzat putin cand citesc ce le faceti sotilor Eu simt ca imi iubesc si mai mult sotul, am devenit si mai apropiati si e atat de dulce cand il vad ca nu mai stie ce sa faca ca sa-mi fie bine
Ana Maria eu pt dublu test am platit 250 lei pt ecografie la Medlife si 220 lei analizele de sange la dr care imi urmareste sarcina. Am inteles ca triplul test nu mai e in jur de 500 lei, ci in jur de 700 leila Medlife. O sa sun mai atunci aproape ca sa aflu exact cat e. Eu am programare la triplu test pe 7 aprilie. Vad ca atunci o sa am 22 de saptamani si am citit pe net ca TT se face intre 16 si 18 saptamani.
adra_bell spune:
nu e cam tarziu 22 sapt?
Mie mi-a zis doctorul ca intre 14-18 e relevant, eu am sunat sa-mi fac programare si am zapacit datele, mi-am facut initial la 14s5zile si apoi mi-a dat Lissa linkul ala cu si am reprogramat fara nicio problema
blog
ramyy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fecian
exact asta era. Ramyy, eu nu cred ca masarea si mai ales curatarea sanilor cum o fac eu da contractii. Fiecare face cum crede de cuviintza. Eu voi continua sa fac ca si pana acum. Ieri seara nu ma masam cu fetele ...glumeam evident. andra_bell mersi mult de informatii, insa cred ca voi lua din romania. Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 12+ cu Nasterea lui Gabriel _ Simply happy! |
nu imi amintesc sa fi zis nimic de curatarea sanilor, sa nu o faci :(
fiecare stie ce e mai bine pt el , ti-am zi doar de un articol atat tot.