Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna ziua burticute
Anaemi, multa sanatate si ai grija de tine!
Felicia decat povestiri de-astea mai bine plictiseste-ne cu "nimicuri" Si eu mai am dureri de burta...dar mai nou ma ridic greu din pat...si a inceput sa ma doara si spatele. Ce-oi face mai incolo?
Sanii si mie mi-au mai crescut, dar am doua bustiere sport, si le port mai mereu, ca imi e frica de "lungime"
Pupici la mamici si la burtici!

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Neata la pranz si de la mine.
Ma doare juma de cap (de frunte) ffff ciudat
Eu am tensiunea 9 cu 5, o iau zilnic. Uneori mai creste de la o cafeluta dar nu tot timpul.
FECIAN daca dai comanda de nospa, poti sa ceri si niste supozitoare uscosin, vor fi utile mai tarziu. Eu stiu ca sub nicio forma nu ai voie sa iti stimulezi sanii si mai ales sfarcurile.
Mai vroiam sa raspund cuiva dar

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

apropos de contractii, nu prea stiu cum sa le identific dar am avut o noapte si o zi cu dureri pe sub burta, parca zvacnea ceva acolo, si m-am speriat tare. N-am sunat dr. dar am stat cumintica si-am luat no-spa si acum e totul ok.

Sa fi fost vorba de contractii sau doar ligamentele care se intind din cauza cresterii?

Sau vorba soramii- ce face finutu meu, trece de la garsoniera la ap cu 2 camere??

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
18+ Doamne ai grija de noi

La contractii simti cum se strange uterul ghem si se intareste burta, poate sa te doara sau nu. La cele dureroase de obicei te doare ca un cerc burta cu spate cu tot. Durerile fara contractarea burtii sunt de obicei de la ligamnente.
Eu nu am experimentat contractiile dar m+au instruit prietenele si l+am descusut si pe dr.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

tensiunea 9/5 nu e cam ... mica?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neaza burtici!
Fecian , si eu mai am batai de cap cu contractiile uneori , dar nu sunt asa de puternice. Mie aici mi-a prescris BUSCOPAN... incearca poate se gaseste si la tine. Mi-a spus sa iau 1-2 pe zi , in functie de cat de dese sunt aceste contractii. A si mai este aici ceva , un complex pe baza de magneziu , se numeste DAV , care ajuta f mult la relazarea uterului , si fiind doar vitamine , il iau pe toata durata sarcinii pt ca aveam uterului cam "tare" la control , asa ca incearca si cauta , poate este sub alta denumire.. intreaba pur si simplu farmacista despre un produs pe baza de magneziu care ajuta la relaxarea uterului in timpul sarcinii. trebuie sa aiba si acolo!..sper ca ti-am fost de folos si iti doresc multa sanatate si bebica sanatos!
Ca si celorlalte bolnavioare , de altfel , insanatosire grabnica si va pe toate!!

16+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

mamutz , dupa descriere ta n-au fost contractii, nu ma durea deloc spatele, deci isi face fiumiu apartament cu 2 camere

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
18+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Am avut si eu probleme cu contractiile dar doctorul m-a asigurat ca o mare parte din gravidute au contractii pe perioada sarcinii . Eu am facut tratament duphastone + no-spa 2 pe zi timp de 10 zile si acum totul este ok, contractiile nu sunt problematice daca nu dor dar daca sunt insotite si de durere trebuie sunat doctorul imediat.

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 18 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

pufi79 - mie chiar imi e fica sa nu ajung cu sanii lungi si sa arate ca naiba.
am doua fine care si ele sunt gravide , de fapt ce vb una a nascut marti ..si cu ele tot rad ca o sa avem sanii asa de lungi de o sa ii dam pe spate sa ne spalam sub ei

daca al tau bebe e la ap cu 2 camere gandeste-te cat mai ai pana ajunge la penthouse

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicia, No-spa e un nume comercial, exista medicamente care contin aceeasi substanta activa si au mai multe nume. Poate daca intrebi de drotaverina gasesti un echivalent. Dar numai drotaverina sa contina, fara altceva

Buscopanul e Scopantil sau Scobutil

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Fetelor, atat de ieftin TT intre 150 si 200Ron. Cu tot cu ecografie? ca si la Sanador analiza de sange e 220 iar eco e 350. Dar analiza aia e nimic fara ecografie

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput