Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)
Raspunsuri - Pagina 7
ramyy spune:
Neata fetelor
eu mi-am luat sutien de bumbac fara sarma de la jolidon nu arata nu stiu cat de bine dar macar imi tine cat de cat sanii si nu ma deranjeaza foarte tare, eu am sani mariii si acum sunt enormi si daca nu ii tin in sutien cred ca dupa ce o sa nasc o sa fie de un metru lungime
FECIAN- nurofen in sarcina e voie?
am vazut ca suntem nascute in aceeasi zi la un an diferenta si colac peste pupaza tu stai si in tara mea preferata
Ador Olanda sora mea sta acolo si merg in fiecare an la ea , e o tara minunata.
14+
Ireth spune:
anaemi, eu am patit ceva asemanator cand eram mai mica, si s-a dovedit a fi - in cazul meu - o lipsa acuta de calciu. De fapt fac tratament cu calciu cam de-atunci incoace, adica de vreo 8-9 ani, ca se pare ca fara pastile nu se lipseste de mine.
nu te mai stresa cu examenul, sanatatea e mai importanta!
13+
gogoshika10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Felicitari fetelor pt burtici, fetite, ecografii cu rezultate bune! Eu nu ma simt deloc bine. Se pare ca m-a luat si pe mine o raceala nesuferita! Mie mi s-a infundat nasul aseara inainte sa ma culc,ca in rest imi curge non stop. NU mai pot ! Zici ca e robinet. Ma ustura si pielea de pe nari de la atata suflat. Intreba cineva de picaturi.Eu imi dau cu Olynth pt copii, dar daca nu am imi dau si cu din ala de adulti. Dar voi NU va luati dupa mine. eu imi dau pt ca pur si simplu nu suport sa am nasul infundat, si daca mai trebuie si sa dorm e jale. Ma ustura ochii, de aseara si-mi vine sa lacrimez mereu. Ma simt f obosita. Cred ca este si de stresul cu examenul de duminica. Of! Mi s-a luat. Plus ca aseara inainte sa ma bag la nani, stateam eu linistita in picioare si vorbeam cu sotul, cand dintr-o data am simtit o presiune mare in zona occipitala , m-a luat cu ameteala, am inceput sa transpir si inima mai sa iasa din piept. A mai patit careva asa? Oare ce o fi? Eu am pus pe seama oboselii , stresului si racelii. Si acum daca stau jos este bine, dar daca ma ridic , nu prea. lissa, voi cum mai stati cu zapada? Am vazut ieri la TV ce era pe la voi si m-am ingrozit. Eu sper sa treaca mai repede iarna asta sa vina caldura, nicidecum nu mai vreau zapada,d'apoi cat este la voi! Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 18+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Sa nu fie o hipoglicemie...
Tensiunea ai luat-o? Doamne fereste de altceva!
Cristina G.
14+
http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
fecian spune:
Stiu si eu ca aceste minunate contractii nu-s bune mai ales acum.
Insa aici nu exista no-spa. Se da doar paracetamol. O sa imi sun soacra sa imi faca pachet cu asa ceva. Se da cumva pe reteta?
Ce medicamente mai sunt recomandate pe parcursul sarcinii...asta pentru cazuri de urgenta.
Am convenit cu al meu sotz ca azi sa stau acasa in pat si daca tot la fel e maine merg la spital.
Vad ca durerea nu mai e, doar incordarea a mai ramas...dar si asta e acum mai rara. Si la spital daca ma duc , stiti si voi sindromul (ca mie tot timpul mi se intampla) atunci imi trec toate...sunt o floricica infloritoare..si chiar m-am saturat sa ma fac de kko.
Acum poate sa fie orice,nu?
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 12+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
fecian spune:
Stiu ca nurofenul nu e indicat in sarcina...Insa paracetamolul praf dizolvat in apa mi-a venit o greatza de am zis ca dau afara tot ce am mancat de acum un an iar durerea de burta era foarte mare.
ramyy asa e avem aceasi zi de nastere. Olanda e faina ...insa nu peste tot. E ok pana la sistemul medical. Dar asta deja e o alta poveste.
Sanii..epopee in adevartul sens al cuvantului. Eu am doua pietre in loc de sani cu mici pietricele pe langa pe margine.. Folosesc zilnic sutien sport, e cel mai confortabil.
Acum am dare albe pe sfarcuri, le curat la fiecare dus..Cred ca se desfunda canalele, si am vazut ca faptul ca imi curat sfarcurile cu prosopul ii mai desensibilizeaza. Pana acum vreo 2-3 saptamani nu ii puteam atinge. De cand fac frecarea asta la fiecare dus, e mult, mult mai bine. Inca sunt sensibili dar nu asa de rau.
Acum mi-a picat fisa...eu saptamana asta am cam facut ceva sport...poate oi fi exagerat nitzel, desi la inot nu merg mai mult de jumate de ora.
Anaemi ai grija sa nu ai probleme cu tensiunea. Plus si minunata raceala poate sa fie de vina.
Hai ca va pup..
No, ca imi era prea bine pana acum trebuia sa ma dau si eu in petec, nu? Sa am si eu ce va povesti..
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 12+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
Ireth spune:
Fecian, No-spa-ul se da fara retetea, si costa cam 10-11 lei pachetul. Daca zici ca acolo nu se da, mai bine iti faci rezerve din Romania.Nu te uita pe instructiuni, ca toate medicamentele scriu "a se evita pe perioada sarcinii" ca sa se scoata ei, in cazul in care exista complicatii, sunt dati in judecata. Sistemul american, ce vrei
In rest alte medicamente persmise sunt paracetamolul si ceva dicarbocalm mi s-a spus, dar mai incolo in sarcina. Altele nu mai stiu.
13+
ramyy spune:
[quote]citat din mesajul lui fecian
Acum am dare albe pe sfarcuri, le curat la fiecare dus..Cred ca se desfunda canalele, si am vazut ca faptul ca imi curat sfarcurile cu prosopul ii mai desensibilizeaza. Pana acum vreo 2-3 saptamani nu ii puteam atinge. De cand fac frecarea asta la fiecare dus, e mult, mult mai bine. Inca sunt sensibili dar nu asa de rau.
cautam intr-o zi pe net sa vad cum pot sa imi dau cu crema sau masez si eu svarcurile ca arata ca dracu si ma dor si am gasit un articol in care scria clar ca nu ai voie sa masezi svarcurile absolut deloc decat dupa nastere, atunci cand le masezi se declanseaza occitocina care provoaca contracti si ca oricat de tare ar durea nu ai voie sa maseezi speli simplu si gata, asa ca ai grija sa nu fie si de acolo contractiile.
14 +
pufi79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramyy Neata fetelor .............. eu am sani mariii si acum sunt enormi si daca nu ii tin in sutien cred ca dupa ce o sa nasc o sa fie de un metru lungime 14+ |
esti "mortala".........ai mei sunt doar putin mariti, incap bine in vechile sutiene, vedem ce va fi mai incolo
viitoare mami de bebe strumf nazdravan
18+ Doamne ai grija de noi
pufi79 spune:
apropos de contractii, nu prea stiu cum sa le identific dar am avut o noapte si o zi cu dureri pe sub burta, parca zvacnea ceva acolo, si m-am speriat tare. N-am sunat dr. dar am stat cumintica si-am luat no-spa si acum e totul ok.
Sa fi fost vorba de contractii sau doar ligamentele care se intind din cauza cresterii?
Sau vorba soramii- ce face finutu meu, trece de la garsoniera la ap cu 2 camere??
viitoare mami de bebe strumf nazdravan
18+ Doamne ai grija de noi