Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)
Raspunsuri - Pagina 6
corry_28 spune:
Buna dimineata, ma bag si eu la un capuccino
V_Florina, felicitari, de abia astept sa-i mai vad si eu pe micutii mei.Eu tocmai pe 14 feb am eco morf de trim 1, si atunci voi avea 13 saptamani.Deci, o luna de cand nu am mai facut nici-o ecografie.....
Babyblue, o sa-ti tin pumnii luni. De abia astept sa vii sa ne povestesti.Astept ziua de luni cu nerabdare
Pufi, ai fost tare cu visul tau, dar nu ne-ai spus: ai nasuct normal sau prin cezariana?
Fetelor,pe voi va mai dor sanii?Pe mine m-au durut pana prin S8.Apoi au ramas umflati, dar fara dureri.De saptamana aceasta ma dor din nou.Ce ma intriga este faptul ca ma dor sfarcurileVa roog, spune-ti ca macar una din voi se confunta cu asa ceva.
11+cu si
Burtocika spune:
Omibaba - nu-ti face griji de vecini, n-am vazut oameni atat de barfitori si rautaciosi ca romanii (no offense) ! Probabil ca vine din saracie, dar proverbul ala "sa moara si capra vecinului" eu nu l-am auzit nicaieri pana acum. Invidiosi !
Picaturi pt nas puteti incerca PINOSOL, este 100% natural, din uleiuri esentiale, si presupun ca e permis in sarcina. Sau sprayuri cu apa de mare gen STERIMAR pt adulti.
Fetelor, eu m-am trezit cu o programare la ecografie la dr. HERGHELEGIU luni, pe 7 feb, cand o sa fiu la inceputul celor 14 saptamani (eu imi mai facusem una pe 14, dar ori au incurcat astia porgramarile, ori s-a eliberat un loc si m-au luat de pe lista de asteptare). O sa ma duc, dar CE POT FACE LA 13-14 saptamani ? Mai pot face triplu test sau alta evaluare ? Adica mai e relevanta ecografia asta sau o platesc degeaba ? De dus tot ma duc, pt ca vreau sa vad cum e cu placenta, daca s-a lipit la loc, si cu presiunea in arterele uterine, dar vroiam sa impusc doi iepuri deodata ...
13+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fecian Neatza burtici!!1 Sper ca aveti o zi frumoasa..ca eu m-am consemnat azi la pat. Ieri seara am avut o seara faina cu niste prietene, asta pana cand mi s-a intarit burtica de era toata piatra si m-a durut destul de tare. Pana la urma am luat un nurofen ca altceva nu era pe acolo. Dar macar s-a decontractat in 10-20 minute. Oricum toata noaptea am avut contractii...si vad ca nici acum nu s-au potolit. Colul e ok la locul lui. Acum sincer nici nu stiu ce sa fac. As suna la spital sa ii intreb, ce ar trebui sa fac. Acum stau in pat... Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 12+ cu Nasterea lui Gabriel _ Simply happy! |
Poti lua NO-SPA pt asta, mie asa mi-a recomandat doctorita. Eu il am tot timpul in geanta pt ca pe mine ma apuca destul de des, in special din cauza frigului sau atunci cand car ceva mai greu.
13+
omibaba spune:
Nasuri infundate, of saracele de voi.
Eu nu prea suport spreiurile nazale, imi usuca prea tare mucoasa nazala, asa ca fac niste scarbosenii in baie.
Trag putina apa pe nas si apoi o suflu inapoi cu tot ce iese. Asa nici nu se irita nasucul de la atata suflat. Dar trebuie sa fi tare de inima sa iti poti vedea reziduurile.
Niste prevederi legale privind maternitatea, sper sa va fie de folos.
OUG 96/14.10.2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca
L 19/2000 a fost abrogata (anulata) prin L 263/16.12.2010 (aici nu se vorbeste despre lauzie cum era L 19/2000)
OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor
H 52/19.01.2011 aprobarea normelor privind OUG 111/2010
Cand stiu mai multe va spun si voua.
P.S. 150 lei pentru TT mi se pare mai rezonabil
15 +
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corry_28 Fetelor,pe voi va mai dor sanii?Pe mine m-au durut pana prin S8.Apoi au ramas umflati, dar fara dureri.De saptamana aceasta ma dor din nou.Ce ma intriga este faptul ca ma dor sfarcurileVa roog, spune-ti ca macar una din voi se confunta cu asa ceva. |
Da, eu am patit-o la prima sarcina, acum mai putin. Erau atat de sensibili incat nici sutienul nu-l suportam.
13+
v_florina spune:
Fecian, suna repede la spital, ce mai astepti??? suna si vezi ce iti zic ei, caci le stiu ei mai bine.
_
11+
Ireth spune:
Si pe mine ma deranjeaza sutienul, de-aia de o luna nici nu mai port. Plus ca s-au marit sanii si nu cred ca mai incap
Tot ma chinui sa cumpar un sutien din ala pentru sport, ma gandesc ca o sa fie altfel decat cu cel clasic... dar, evident, nu-mi gasesc timp sa umblu prin magazine..
13+
gogoshika10 spune:
Sarumana pentru sfaturi. Le voi urma.
Fecian, scumpa - nu te juca cu contractiile. Neaparat intreaba un doctor ce sa faci. Multa bafta si sanatate, draguta. Mie mi-a recomnadat nospa.
Cristina G.
14+
http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
anaemi spune:
Felicitari fetelor pt burtici, fetite, ecografii cu rezultate bune!
Eu nu ma simt deloc bine. Se pare ca m-a luat si pe mine o raceala nesuferita! Mie mi s-a infundat nasul aseara inainte sa ma culc,ca in rest imi curge non stop. NU mai pot ! Zici ca e robinet. Ma ustura si pielea de pe nari de la atata suflat.
Intreba cineva de picaturi.Eu imi dau cu Olynth pt copii, dar daca nu am imi dau si cu din ala de adulti. Dar voi NU va luati dupa mine. eu imi dau pt ca pur si simplu nu suport sa am nasul infundat, si daca mai trebuie si sa dorm e jale.
Ma ustura ochii, de aseara si-mi vine sa lacrimez mereu. Ma simt f obosita. Cred ca este si de stresul cu examenul de duminica. Of! Mi s-a luat.
Plus ca aseara inainte sa ma bag la nani, stateam eu linistita in picioare si vorbeam cu sotul, cand dintr-o data am simtit o presiune mare in zona occipitala , m-a luat cu ameteala, am inceput sa transpir si inima mai sa iasa din piept.
A mai patit careva asa? Oare ce o fi? Eu am pus pe seama oboselii , stresului si racelii. Si acum daca stau jos este bine, dar daca ma ridic , nu prea.
lissa, voi cum mai stati cu zapada? Am vazut ieri la TV ce era pe la voi si m-am ingrozit. Eu sper sa treaca mai repede iarna asta sa vina caldura, nicidecum nu mai vreau zapada,d'apoi cat este la voi!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 18+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Ireth spune:
Intr-adevar Fecian, nu te juca, stiu ca aceste contractii - netratate - pot fi periculoase. Auzisem ca pot duce la avort (nu dati cu pietre, nu sunt de specialitate, I just googled it!) Aici in Romania cam toti doctorii recomanda No-Spa, nu stiu cum e acolo. La fel, noua ni s-a cam interzis medicamente gen Nurofen... dar na, in situatii urgente, cum ai fost tu, cred ca e mai bine decat nimic.
Mai mult, mie doctorita mi-a spus ca No-Spa-ul e benefic pentru sarcina, creste copilul mai bine, se dezvolta neuronii mai bine, etc etc.
Sanatate!
13+