Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Indra03 iti urez si eu un La multi ani! chiar daca e cu o zi intarziere. Sper sa ma scuzi.
Multa sanatate si liniste sufleteasca sa ai alaturi de cei dragi, inclusiv bebe.

Sunteti dragute cu sotiorii vostri, m-am amuzat putin.
Al meu sot e foarte ingrijorat pentru mine, cand voi fi mare si cand voi naste, plus pentru locuinta pe care inca o avem de amenajat.
Ieri am cumparat combina frigorifica, iar azi noapte colindam magazine pentru electrocasnice si ce nervoasa eram ca nu gaseam un frigider pe plac.
Combina frigorifica ne-a adus-o ieri un sofer obraznic foc.
Acum avem de facut comanda la mobila de bucatarie.
Sper sa ne ajunga banii.

Referitor la TT, chiar e 600 lei? Mi se pare o avere, salarul meu e mai mic. Dr. ne-a recomandat TT si noua. Daca e asa de scump nici nu stiu daca il voi mai face. Oricum mi se pare absurd mai ales ca e doar o statistica si se face pentru persoanele peste 35 ani. Mai am pana la 35 ani, abia am implinit 27, iar de rezultatele nu sunt cele mai grozave o sa ma nenoroceasca stresu pana in iulie cand vine barza.
Of banii astia, niciodata nu sunt suficienti.

Felicitari pentru carucioare.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Vroiam sa zic ca dupa ce ca ieri ne-am vazut frigiderul in casa, am visat azi noapte ca sunt in cautare de frigider si nu gasesc un nenorocit pe plac.
Aseara pe la ora 19 a ajuns omu cu el, dar deja vecinii mureau de ciuda, erau curiosi ce am luat, cu cat si de ce, ca doar avem noi frigider (de fapt e al bunicii mele, ala de care vorbeau ei).
S-au prezentat sa-l vada despachetat sa dea cu parerea la frumusetea lui, sa strambe din nas si sa nu zica nici unu macar ceva de folosinta indelungata.
Cand o sa vada mobila de bucatarie o sa vada in fund.
Atata invidie poate fi in sufletul oamenilor.
Numai noi stim cate luni ne-am chinuit sa tinem de banii astia.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Omibaba, nu trebuie sa pui la suflet rautatea oamenilor... niciodata nu poti sa ii multumesti pe toti. Iar in Romania, "slava Domnului", avem destui oameni rautaciosi si invidiosi.
Noi cu banii de la nunta (o parte) ne-am facut mobila SINGURI. Si te rog sa ma crezi ca desi sotul meu este priceput, usor nu ne-a fost, dimpotriva. A aratat casa ca un santier timp de vreo luna, doua. Si nimeni nu ne incuraja ma.... o vorba buna, lasa ca o sa fie bine, uite cati bani economisiti ca faceti voi asta...nimic nimic. Doar parintii, dar ei sunt partintii...
Asta e! Voi sa fiti fericiti si sanatosi!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Buna dimineata burticilor vorbarete!
Eu tocmai am baut un ceai cald cu multa lamaie...am reusit iar sa racesc, tocmai in ultima zi din concediul de 4 zile pe care l-am avut. Azinoapte m-am trezit de vreo 20 de ori pt. ca puteam respira pe nicio nara...si desigur, ca sa mergem la toilet.
Vorbesc ca din butoi...si ma dor toate... Incerc sa ajung azi la dl.dr., poate-mi da o idee ce sa mai iau sa ma ajute sa respir, dar numai dupa-amiaza il gasesc. In plus sunt vreo -16 grade afara...nu prea ma trage inima sa ies.

Ariana,multumesc pt.PM.
Sa aveti o zi usoara, fara stress fetele muncitoare si multa sanatate si noroc celor ingrijorate!

Cristina G.
14+

http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

auzi, dar picaturi de nas nu poti sa folosesti? te intreb pentru ca eu efectiv nu stiu...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Neata burtici dragute
Eu mi am facut TT si am dat 150 ron...600 mi se pare chiar exagerat daca era atat cred ca nici nu l mai faceamFelicitari burticilor care au fost la eco si au vesti asa de frumoase si eu abia astept sa ne spuna ce o sa fie ...si bun venit noilor burticute

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogoshika10

Buna dimineata burticilor vorbarete!
Eu tocmai am baut un ceai cald cu multa lamaie...am reusit iar sa racesc, tocmai in ultima zi din concediul de 4 zile pe care l-am avut. Azinoapte m-am trezit de vreo 20 de ori pt. ca puteam respira pe nicio nara...si desigur, ca sa mergem la toilet.
Vorbesc ca din butoi...si ma dor toate... Incerc sa ajung azi la dl.dr., poate-mi da o idee ce sa mai iau sa ma ajute sa respir, dar numai dupa-amiaza il gasesc. In plus sunt vreo -16 grade afara...nu prea ma trage inima sa ies.

Ariana,multumesc pt.PM.
Sa aveti o zi usoara, fara stress fetele muncitoare si multa sanatate si noroc celor ingrijorate!

Cristina G.
14+

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

ca sa respiri mai bine inhalatii cu apa cu sare mare si eventual ceva inhalant sau esenta de menta/eucalipt.
apa de mare ca sa iti desfunzi nasul.
eu m-am tratat si cu frectie si mi-am pus spirt (diluat cu 1/3 apa) in cap, apoi m-am legat cu un batic. arati ca o babutza, parul e vraiste a doua zi, dar macar iti revi cat de cat.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

auzi, dar picaturi de nas nu poti sa folosesti? te intreb pentru ca eu efectiv nu stiu...

13+

teoretic nu. adica nimic gen rinofug, bixtonim, biorinil, olynth si ce o mai fi. recomandat este doar apa de mare.
prectic, dupa negocieri cu doctorita de familie mi-a dat voie sa folosesc olynth pentru copii, 2-6 ani . dar efectiv nu pot sa dorm, sinuzita nu mai trece, a rama sun rest care ma infunda peste noapte. asa ca folosesc olynthul lui Dani

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza burtici!!1

Sper ca aveti o zi frumoasa..ca eu m-am consemnat azi la pat.

Ieri seara am avut o seara faina cu niste prietene, asta pana cand mi s-a intarit burtica de era toata piatra si m-a durut destul de tare. Pana la urma am luat un nurofen ca altceva nu era pe acolo. Dar macar s-a decontractat in 10-20 minute. Oricum toata noaptea am avut contractii...si vad ca nici acum nu s-au potolit. Colul e ok la locul lui.
Acum sincer nici nu stiu ce sa fac. As suna la spital sa ii intreb, ce ar trebui sa fac.
Acum stau in pat...

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 12+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

13+

Pana in prezent nu am gasit picaturi care sa fie recomandate si gravidelor. Deocamdata facem inhalatii si ceaiuri cu multa lamaie.

Cristina G.
14+

Mergi la inceput