Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Laura, ragadele se fac mai mult de la pozitionarea incorecta la san, si mai putin de la sensibilitatea pielii de pe mamelon. Nu poti compara asprimea unui prosop cu gura unui bebelus, mi se pare un stres inutil masajul asta.
Nu ca n-as fi incercat si eu prin luna a 7-a, dar m-a durut/deranjat atat de tare incat am renuntat. Si n-am facut ragade defel cand am alaptat.

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

good for you. eu cum l-am pozitionat oe dani de prima data, asa am alaptat 9 luni. si pot sa iti spun ca am avut ragade doar vreo 2 sapt, adica dupa ce mi s-a obisnuit sfarcul nu am mai facut.
asta a fost in cazut meu. fiecare persoana/san/sfarc sunt diferite

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

de cotizat, cotizez si eu dar neoficial, daca ma intelegi

despre ce creme e vorba? ca m-ar interesa...

13+

mie mi-a dat si chitanta

habar n-am cum se cheama, ea le-a cumparat, eu le-am platit, nici macar nu m-am uitat la ele
dar, daca nu uit, ma uit acasa si iti spun

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

nu imi amintesc sa fi zis nimic de curatarea sanilor, sa nu o faci :(
fiecare stie ce e mai bine pt el , ti-am zi doar de un articol atat tot.

Acum nu te supara, a fost sub forma de gluma.

Cum am zis fiecare face ce stie in functie de informatiile pe care le are.

Eu ca si Laura13 am experimentat o perioada ragadele, si am primit acest sfat (din pacate destul de tarziu) si dupa ce am facut chestia asta nu am mai avut probleme cu sanii.
Prefer sa o fac acum cand inca bb e in burtica, eu folosesc bephaten (e ok pentru mine) si vad ca deja ceva rezultate are.

Eu nu sfatuiesc pe nimeni sa faca la fel ca mine.Poate chestia asta mi se aplica doar mie

So...in alta ordine de idei ..mai face cineva..Si daca nu, cum consolati consortul?

Ca eu prima varianta nu mai fac...insa ne consolam in brate, ne mai pupam sau ne uitam la un film impreuna (cand avem timp si matza nu-i prin zona).

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 12+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

nu imi amintesc sa fi zis nimic de curatarea sanilor, sa nu o faci :(
fiecare stie ce e mai bine pt el , ti-am zi doar de un articol atat tot.

Acum nu te supara, a fost sub forma de gluma.

Cum am zis fiecare face ce stie in functie de informatiile pe care le are.

Eu ca si Laura13 am experimentat o perioada ragadele, si am primit acest sfat (din pacate destul de tarziu) si dupa ce am facut chestia asta nu am mai avut probleme cu sanii.
Prefer sa o fac acum cand inca bb e in burtica, eu folosesc bephaten (e ok pentru mine) si vad ca deja ceva rezultate are.

Eu nu sfatuiesc pe nimeni sa faca la fel ca mine.Poate chestia asta mi se aplica doar mie

So...in alta ordine de idei ..mai face cineva..Si daca nu, cum consolati consortul?

Ca eu prima varianta nu mai fac...insa ne consolam in brate, ne mai pupam sau ne uitam la un film impreuna (cand avem timp si matza nu-i prin zona).

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 12+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

care-i consortul?
a! baiatul ala mare care locuieste cu mine in casa? nu mai tin minte exact cum il cheama, cum arata, cum miroase si cum se simte sau mai bine ar fi sa .
acum cate gluma cate panarama ... nicicum. dupa ce adoarme pustiul pic lata. nu mai are cu cine saracul ...

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutari si de la noi

sa raspund si eu la discutia de azi a nu se poate sa nu ma bag in seama. Crema anticelulitica nu,tot ce e pe baza de cafea sau ardei iute este interzis in sarcina ca intra direct in piele,dar stiu clar ca eeu am gasit o crema care era ok sa s foloseasca si in sarcina. De la elmiplant era...dar nu mai stiu numele.

noi nu mai facem de mult si nici nu o sa facem pana nu vine bb. Si nu neaparat ca nu vreau eu,dar nu vrea Cristi...cred ca l-a socat f tare cand am pierdut sarcina,a fost tot timpul cu mine...in fine,e hotarea lui,deci noi ne multumim cu tinutul in brate

noi suntem bine,n-am avzut asa ninsoare de 9 ani de cand sunt venita. Arest la domiciliu,noroc ca gatesc ... deci nu e asa mare problema.

Azi mergem si noi la inot,cred ca o sa imi ia 1 ora sa ajung acolo,chit ca e f aproape,dar toate masinile se msica pe o banda de circulatie,in rest...sunt munti de zapada

hmmm,ragade,am afcut si eu cu Ana de acea in prima luna am folosit un sfarc de protectiedeci am scapt f usor.

Pupici

Mama de Ana si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Al meu isi noteaza constiincios cat ii sunt "datoare". Pana acum am acumulat vreo 3 zile de incontinuu. I-am zis eu ca e cam imposibil, dar el nu si nu, esti datoare...
Momentan inca ma lupt cu greturile, cateodata exact cand vine el in pat cu gura pana la urechi sa-mi spuna "azi nu ti-a fost rau" ma pocneste.... asa ca ce sa faca saracul? ma ia in brate in pat, si asta e. Pupaciuni, dar nu prea multe ca il starnesc...il mangai pe cap, dar nu prea mult, ca il starnesc... incerc sa nu umblu (semi)dezbracata in fata lui, ca il starnesc...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Ce amuzant e sotul tau, Ireth

Noi facem dragoste destul de des. Am facut pauza doar cand am avut scurgerile si acum am intrebat daca e ok. Am citit pe net ca in trimestrul 2 gravidele au cea mai mare pofta de

Nu stiu ce sa mananc in seara asta Aseara am mancat o jumatate de portie de ciorba de perisoare si a fost ok, apoi am mancat chiftelute marinate si aveam o pofta nebuneasca de castravete murat si nici nu am apucat sa termin de mancat ca am si vomitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

noi amor nu mai facem de cand am sangerat atunci si nici nu cred ca vom mai face pana vine bebe. sau pana mi-o reveni mie cheful.

eu chef n-am de nicio culoare, desi NU mi-e rau sau altceva. pur si simplu nu vreau sa aud.
el se consoleaza cum poate. se ia cu munca si ma lasa in pace.
ne luam in brate noaptea, ne pupam, ne mangaiem, dar tandru, fara erotism, ca eu pur simplu sunt total inerta.

iar al meu nu e genul armasar care sa nu reziste fara. mai ma pipaie cand ma vede dezbracata, sau prin baie cand ma prinde, dar fug si eu de el, cum pot..ca sa nu se intarate.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

MIha,sa stii ca nu la toate femeile,eu nici nu Ana n-am avut nici un chef....acum nici atat,numai gandul de asa ceva ma ...deci nu. Dar cu siguranta vom recupera dupa lauzie.

Mama de Ana si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Nu stiu ce sa mananc in seara asta Aseara am mancat o jumatate de portie de ciorba de perisoare si a fost ok, apoi am mancat chiftelute marinate si aveam o pofta nebuneasca de castravete murat si nici nu am apucat sa termin de mancat ca am si vomitat

Mihaela

Eu aseara am mancat o salata care mi-a priit f bine (eu greturi n-am, dar daca e ceva mai gras sau greoi, nu-mi pica tocmai bine la stomac). Poate-ti dau vreo idee: salata verde+rosii+castraveti+branza+muschi+ou fiert. :)
Pofta buna.

Asta am sa fac si in seara asta.

Weekend placut

Mergi la inceput