Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)
Raspunsuri - Pagina 12
indra03 spune:
BUNA VIITOARE MAMICI!
Multumesc muuult pentru urarile de ziua mea!
Lisssa_ana te-am iertat de la inceput! Te rooog, sa lasam mielutul sa pasca cu fratiorii lui de Paste, nu este nevoie de cadou!E ok?
Omibaba, Andra_bell, Lisssa_ana, mamutz, pufi79, Roberta 84, roxybarbu, cereline va doresc si voua bebei sanatosi si norocosi!
Si vin si eu cu o informatie scurta de la rezultatul de la interpretare bitest care mi-a linistit cumva seara zilei de nastere:
-rezultat risc combinat ptr. trisomia 21(sindrom Down)este 1:952 iar valoarea de cut off este 1:250;
-rezultat ptr risc aparitie sindrom 18(Edwards)este 1:10000 iar valoarea de cut off este 1:100;
VOI CE PARERE AVETI?
VA DORESC MULTA SANATATE !
in 13+ saptamani
v_florina spune:
Indra, eu nu ma pricep la rezultatele de la bitesc. Il las pe doctor sa-mi spuna daca-i bine 'au ba.
Referitor la triplu test, tocmai am inteles ca mi se va fac doar analiza de sange. Nu am inteles de ce nu se mai face eco, dar in fine.
Referitor la ce sa mancati, idee de ceva simplu si f usor: o salata atotcuprinzatoare (noi chiar asa ii spunem) in care bagati varza tocata, ardei gras, usturoi taiat micut, brocoli taiat marunt, patrunjel, telina si morcov date prin razatoare, eventual si spanac daca aveti. Toate taiate f marunt. Deasupra aruncati o jumatate de lamaie stoarsa si putin ulei de masline. Langa salata merge orice (de ex piept de pui pe gratar - noi il facem pe tigata de teflon).
Se face rapid, si mi se pare foarte refreshing.
_
11+
Ruxiiiii spune:
Buna.... Legat de sfarcuri eu ma masez in fiecare seara cu ulei de masline dar am primit sfaturi de la mamici sa-mi formez sfarcurile din timpul sarcinii ca altfel o sa am probleme cu alaptatul dar eu sunt norocoasa ca am sfarcuri asa ca doar am grija de ele sa ramana ok...eu mom nu mai am niciun simptom la sanii...Cica e o perioada de stagnare in perioada asta...
Eu am programare la eco la 17 sap si sa vedem daca doctorul ma mai pune sa fac TT pt ca dublutest a iesit ok si analiza costa 190 lei la clinica. Oricum e o intreaga industrie ginehcologica :) sunt anumite teste, analize si investigatii pe care le facem doar ca sa le dam banutii...si in clinicile particulare s-au smecherit dar asta e..
mamutz spune:
Si eu fac o slata in genul asta Salata vitamina
varza alba, varza rosie, morcov, mar, telina, patrunjel, lamaie, ulei masline, sare
optional se poate adauga ardei gras, castravete etc
eu sunt fan salate si fac tot felul de variante, avand in vedere ca legumele au fost de cand ma stiu mancarea mea preferata
16+
ramyy spune:
am pus mana pe tel si mi=am comndat la restaurant o salata , ca mi-ati facut pofta, am mancat-o toata
sper sa nu dorm in baie din cauza ei
14+
v_florina spune:
Prietena mea tocmai mi-a trimis informatia aceasta pe mail:
Ulei de argan pentru ten fara riduri
Uleiul de argan este considerat cel mai rar ulei din lume, fiind supranumit si aurul Marocului.
Uleiul de argan este bogat in vitamina E si steroli, polifenoli, squalene, Omega 9 si Omega 6, avand proprietati antioxidante deosebite.
Folosind ulei de argan, iti asiguri un ingredient natural de baza pentru ingrijirea si infrumusetarea intregului corp.
Uleiul de argan poate fi folosit cu succes pentru:
•hidratarea pielii;
•imbunatatirea aspectului tenului;
•redarea elasticitatii pielii;
•refacerea filmului hiprolipidic;
•tratarea pielii uscate, psoriazis, eczeme, acnee;
•prevenirea vergeturilor (recomandat femeilor gravide);
•intarzierea aparitiei ridurilor;
•cicatrizare;
•intarirea unghiilor ;
•hidratarea buzelor;
•tratamentul parului.
_
11+
Laura13 spune:
crema de la hräuter - crema de corp cu shea si plante bio
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
mamutz spune:
Stiti cumva daca papaya este permis in timpul sarcinii? As vrea sa fac o salaat si ma gandeam ca are continut cam mare de vit.A.
Dar acum cata vit a sa retin dintr+o bucata?
16+
Burtocika spune:
Si de unde gasesti uleiul asta de argan miraculos ?
Nu mi-ati raspuns si mie, ce pot sa fac cu o ecografie in sapt. 14 ? pot sa-mi fac si triplul test ? Adica are vreo relevanta in sapt. 14 sau nu?
13+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele