Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)
Raspunsuri - Pagina 13
roxybarbu spune:
Ma bag si eu in discutiile de astazi......eu am acasa 2 creme anticelulitice si pe amandoua scrie ca nu sunt recomandate in tiimpul sarcinii, dar am auzit de la alte burtici ca ar fi si unele permise...
iar noi facem, mai rarut si in nici un caz nu cine stie ce nebunii , dar asa usor........
in discutiile despre DT SI TT nu pot sa ma bag, eu nu le-am facut si nici nu o sa le fac, nici nu am vrut si trebuie sa recunosc ca nici doctorul nu a considerat ca ar fi nevoie (datorita varstei)
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 18 +
DPN 04.07.2011
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Burtocika Nu mi-ati raspuns si mie, ce pot sa fac cu o ecografie in sapt. 14 ? pot sa-mi fac si triplul test ? Adica are vreo relevanta in sapt. 14 sau nu? ***************************** 13+ www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
habar n-am. dar de ce nu iti intrebi doctorul? de ce nu te consulti cu el/ea?
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Laura13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura13
habar n-am. dar de ce nu iti intrebi doctorul? de ce nu te consulti cu el/ea? Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+ Poze Daniel slideshow Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1008
uite ce zice aici:
Triplul test se efectueaza de obicei intre saptamanile 15 si 18 de sarcina si depisteaza defectele de tub neural (spina bifida) si anomaliile cromozomiale (trisomia 18 si 21 – sindromul Down).
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
adra_bell spune:
citat din mesajul lui Burtocika Si de unde gasesti uleiul asta de argan miraculos ? Nu mi-ati raspuns si mie, ce pot sa fac cu o ecografie in sapt. 14 ? pot sa-mi fac si triplul test ? Adica are vreo relevanta in sapt. 14 sau nu? ***************************** 13+ www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
E cam devreme, se poate intre 14-18 s, dar cica rezultatele optime ies intre 16-18s.
Ulei de argan la magazinele bio. Eu comand online, dar in Buc au si sedii
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Burtocika spune:
habar n-am. dar de ce nu iti intrebi doctorul? de ce nu te consulti cu el/ea? |
Pentru ca doctorita mea mi-a facut deja ecografia la 12 saptamani, dar eu m-am programat si la dr. Herghelegiu, pt ca stiu ca e foarte bun si vroiam sa mai am o parere in caz de probleme. Cum la el se gaseste foarte greu un loc liber, n-am gasit decat in sapt.14, si nu vreau sa-l ratez. Dar cum sa-i spun eu doctoritei ca n-am avut incredere in ea si m-am dus la altul ?
13+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
morenna spune:
buna fetelor,stiu nu am mai intrat cam de multicel(cca.3 sapt)dar asta nu inseamna ca nu v am citit aproape toate postarile cu interes,nu prea am avut timp pt scris pt ca pe acest calculator ne 3 persoane(eu ,sotul si soacra)momentan locuim cu socrela,sunt f incantata ca aflu foarte multe lucruri interesante de la voipe toate si va doresc sarcini cat mai usoare
morenna spune:
eu pot sa spun ca pana acum m am simtit relativ bine mai la inceput am avut stari de voma dar nu am vomat niciodata,in schimb nu prea am pofta de mancare nu imi mai place nimic,nu mam mai cantarit in ultima vreme dar stiu ca slabisem vreo 3 kg.,asta cam pana acum 2 sapt.,sapt trecuta am mai si racit si 3 zile am stat in pat (nu am mancat mai nimic)cateodata am sezatia acea ca ma "roade stomacul"de foame dar nu pot manca .....acum am 13 saptamani
morenna spune:
a era sa uit vreau si eu daca se poate parola de pe contul comun cred ca am pm activat,sa va vad si poate o sa pun si eu cateva poze daca ma descurc ca eu si tehnologia asta nu prea suntem f compatipile
anaemi spune:
Neata!
Asaaaaaaaa
- Ragade eu nu am facut deloc la nici un copil. Nici nu mi-am masat sanii/sfarcurile pt asta. Doar mi-am dat cu garmastan de cateva ori inainte/dupa alaptat. Sper sa nu fac acum la bb 3 cat nu am facut la primii doi.
- - ciu-ciu - ne-am dezmatat de vreo doua ori si asta din cauza mea , ca o luasera hormonii razna si am tabarat pe sarcul sot . Dupa asta mi-a zis sa-mi pun pofta-n cui pt urmatoarele 6-7 luni .
De altfel este si prima sarcina la care ne-am dezmatat,ce la primele doua nimic de la inceput pana la sfarsit. Ba la Filip, am asteptat (eu) vreo trei luni dupa ce am nascut (cu tot cu alaea 6 sapt); pt ca sotului ii era frica sa nu patesc ceva ...ca am nascut, am avut epiziotmie .Pana am pus piciorul in prag
- Burtocik eu habar nu am cand trebuiesc facute testele astea, pt ca nu m-a interesat.
Fetelor sa-mi tineti si mie pumnii maine, ca am examenul ala care mi-a scos peri albi. Abia astept sa scap.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 18+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
gheveronica spune:
buna fetelor
morena ai pm
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 18+ cu
multumesc doamne