Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata burticile!Eu ma simt in continuare rau,probabil toata sarcina o sa ma chinui,dar asta este!Anemi succes la examenVa doresc un weekend placut 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neazta burtici!
Ce zi frumoasa e azi..soare , pasarelele canta pe la geam .. au anuntat pana la 15 grade , asa ca o sa stau mai mult in curte sa ma buur ca nu se stie cat tine! Sper sa-mi influenteze starea de spirit aceasta zi frumoasa , pt ca m-am trezit cam speriata ca ma durea burtica..
Anaemi , bafta la examen, o sa iti tin pumnii!
Burtocika nici eu nu stiu ce sa zic despre acele teste pt ca eu nu le-am facut.
Cat despre.. decand ma simt mai bine .. am mai comis-o si noi ce-i drept dar cu fff mare grija... si rapid ... ca dupa atata lipsa .. nu ne-a trebuit prea mult
Dya 27 , ce mai faci ? esti bine? , nu ai mai scris demult , ce face bebicu tau ?
Va pup pe toate si un weekend placut!!!

16+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

buna fetele si multumesc am vazut pozele sunteti superbe toate am sa incerc sa pun si eu cateva poze azi sau maine
sa aveti un sfarsit de saptamana placut

Mergi la inceput

gata am reusit sa pun cateva poze in curand o sa pun si cu eco lui bebe

Mergi la inceput

acum 5 min am citit in libertatea despre niste acuzatii de malpraxis la clinica medlife ,pt.cele care mergeti acolo poate cititi articolul....scz nu vreau sa va sperii dar m am gandit ca poate va intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Din punctul meu de vedere oriunde se pot intampla diverse lucruri de genul asta, dar trebuie sa nastem undeva, nu?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Si daca iei toti doctorii in parte, e imposibil sa nu gasesti ceva despre fiecare.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna seara,burtici !

Am si eu o intrebare, am observat ca majoritatea dintre voi nu mai fac , de ce? Adica nu vreau sa par indiscreta, dar ma faceti sa ma gandesc daca gresim noi cu ceva? Eu l-am intrebat pe doctor si mi-a spus ca nu este nici o problema asa ca noi ne-am continuat viata sexuala, intradevar mai rar de cat de obicei adica cam de 2 ori pe luna maxim, dar oricum............... ???????????????

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 18 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Roxy , eu am evitat atunci cand am avut probleme , la inceput , adica sangerari si amenintare de avort si era vital sa nu mai facem nimic.. insa acum usor usor .. ne revenim , dar cu frica, desi avem unda verde de la medic.
Banuiesc ca si celelalte fete care evita , au avut probleme sau chiar experienta dureroasa a unei pierderi ....

16+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Babylicious,Cereline,morenna ce frumoase suntetiiiii !!!!
Babylicious rochia ta de mireasa este superba !
Cereline sa-ti traiasca fetita

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 18 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput