Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Niatza, ?

Doloress , am vazut AMR-ul ! Sa scot rpd prafuitele, sa-si faca datoria !
HAI BB KEVIN, MAMI, TATI SI FLATIORUL TAU TE ASTEAPTAAA
Te asteptam cu mare drag sa revii cu poze si cu anuntul ca ai avut o nastere super usoara si totul este de VISSSS! Ce emotionant!

Luminel, ma bucur ca nu te-a mai suparat vecinul ala. pt el. Cum mai esti cu corazonul?

Ylari - felicitari pt achizitii ! Pe cand nunta?

Simonix Doamne cat de dragalas e Robertix! Cum o admira el pe Yvone! F frumos acolo la voi , pare raiul copiilor
Tinem pumni pt II

Magnetism FELICITARI ,recuperare usoara mamico !
BINE AI VENIT PE LUME ADRIANA THEODORA o viata frumoasa, plina de noroc, bucurii si sanatate!
( f frumos numele , nitzel subiectiva ?)

monik16 FELICITARI pt II ! Sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos!

Chiar asa, Cleo, poze ceva ? Cred ca e mortala Mara pe skiuri . Sa va fie de bine ieseala

Uof, Lori, tin pumni sa treaca colicii rapid si teama cu roseola

Belleane , multa sanatate! Sper ca deja ai scapat de raceala aia!

Sigur mai vroiam sa zic ceva cuiva ... deh , neuronu' de gravida . Oricum va pe toate si va doresc o sapt frumoasa!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna dimineata,

Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.

Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii

Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Suntem acasa de ieri,
Sunt o mamica f. fericita caci bebe s-a trezit doar o data pe noapte si in rest somn. E f. cuminte , e un ingersas de copil.Are ochii albaastrii iar fratele ei, Gibilica e f. incantat de ea, vrea sa o ia cu el la gradinita. Pe G. B. l-am gasit mai gras si mai mare , poate unde am de-a face cu pitici mici!!!!!!!!
Eu m-am recuperat f. repede si am o a doua ceza facuta , mi-a facut doct o cusatura ca la mama ei, nu se vede nik, a suprapus-o peste cea vece si se vindeca f. bine. Mai am un pic de burtica si la kg nu m-am cantarit dar ma simt f. bine si f. usoara .
Va pup pe toate

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Magnetism bine ai ajuns acasa! asteptam o poza - doua cu printesa!

Laurita Ana mai nou e ff colicoasa seara pana al miezul noptii, abia o linistesc si adoarme langa pielea mea, dormim in sufra una lipita de alta; inainte de colicii astia rai dormea intr-un cosulet; patutul e in dormitor si nu am curaj s-o las acolo noaptea ca mi-e frica sa nu-l trezeasca pe Robert.

MSBB ce mai faci?

Luminel ma bucur sa aud de la voi!

Ylari poze?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Fecian mi se pare mult 1600 eur pt gradi. Cat e? cam jumatate din salariu? Bine, inteleg ca primiti 2/3 inapoi, dar nah

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Asta e tot salariul meu net. Cam atat am avut in ultimele luni.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Buna dimineata,

Cleo: ce idee geniala mi-ai dat cu smantana, mie nu-mi trecuse prin cap. Ultima oara o frisca deasta semi-flescaita era cat p-aci sa-mi strice 2 cutii de mascarpone. Vrem poze cu skioarea. Si Anei i-a placut mult pe la 3-4 ani, chiar luam in fiecare weekend lectii cu un monitor dar de cand cu piticul ne-a trecut. Am mers la patinaj, e super desi foarte scump (in Afi) dar se poate patina si vara.

noi am avut un weekend de cosmar: eu am tusit ca un magar, al meu are spatele teapan, suntem tusea si cu junghiul in concluzie. Si ca sa ma consolez am luat o singura muscatura dintr-o caramea si hop maseaua mea aproape nou nouta din cel mai veritabil portelan si care m-a costat saptamani de chinuri la stomatolog, a iesit cu totul. Acum si Elena are un inceput de tuse si nu prea s-a odihnit bine, ca toti am avut griji ca a reinceput scoala.
Asa ca daca voi putea vorbi ca un om si voi avea si cu ce rontai voi veni si eu la o chinezaraie..

mai voiam sa o felicit pe Monik16 pentru burtica sa fie intr-un ceas bun.

si sa desprafuiesc un pic majoretele pentru Doloress,se pare ca bb Kevin e un pic rusinos.sau asteapta sa se indrepte vremea.

Msbb: cum mai e Andra? Burtica sta bine?

A da, ce nume frumos Adriana Teodora, bb cu ochii albastri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Felicia - 1600 Euri? Scump, scump, nu stiam ca e asa scump in NL... pe aici o cresa privata este pe la 6 - 700, hai 800 euro, la mine ar fi cam o treime din saler. La cresele comunale nu gasesti loc, in Bxl zic, nici gravida la inceput. Pemparsi si servetele aduci tu de acasa, ei dau doar masa de legume si cea de fructe, daca nu vrei chestii speciale. La sfarsit de an iti recuperezi o parte din bani, dar nu mai stiu cat. Ah, si daca e bolnav copilul si nu il duci nu conteaza, tot atat platesti - asta mi se pare cea mai nasoala faza la cresele private: il duc doua saptamani platesc la fel ca si cand il duc 1 luna. Noi am scapat La scoala e eftin Te duce cam la 150- 200 maxim, cu masa de pranz doar (noi am optat pentru masa calda + supa si lapte) si cu garderie full (il iau la 5, deci practic am toate orele de garderie de plata, caci scoala se termina la 3 jumate in genere, in afara de miercuri si vineri - pana la 12).

Da, si in Ro ar trebui sa se faca crese, dar nu stiu cati isi vor permite, caci uite, si aici in Be/NL e scump si cand ai mai multi pitici mici te seaca de bani, desi la number doi iti dau un discount daca il duci la aceeasi cresa ca si fratele. Am o prietena in situatia asta si si-a retras fata mai mare de la cresa caci nu au bani sa tina ambii copii, asa ca isi pericliteaza jobul stand mai mult acasa cu ele doua, pana intra cea mare la scoala, ca sa nu aiba doua crese pe cap. Mie mi se pare ceva negativ sa iti retragi copilul de la cresa / gradi intr-o perioada in care clar are nevoie de stimulare si socializare, asta din cauza de bani. Dar na, se iau decizii si in functie de asta.

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Felicia - 1600 Euri? Scump, scump, nu stiam ca e asa scump in NL... pe aici o cresa privata este pe la 6 - 700, hai 800 euro, la mine ar fi cam o treime din saler. La cresele comunale nu gasesti loc, in Bxl zic, nici gravida la inceput. Pemparsi si servetele aduci tu de acasa, ei dau doar masa de legume si cea de fructe, daca nu vrei chestii speciale. La sfarsit de an iti recuperezi o parte din bani, dar nu mai stiu cat. Ah, si daca e bolnav copilul si nu il duci nu conteaza, tot atat platesti - asta mi se pare cea mai nasoala faza la cresele private: il duc doua saptamani platesc la fel ca si cand il duc 1 luna. Noi am scapat La scoala e eftin Te duce cam la 150- 200 maxim, cu masa de pranz doar (noi am optat pentru masa calda + supa si lapte) si cu garderie full (il iau la 5, deci practic am toate orele de garderie de plata, caci scoala se termina la 3 jumate in genere, in afara de miercuri si vineri - pana la 12).

Da, si in Ro ar trebui sa se faca crese, dar nu stiu cati isi vor permite, caci uite, si aici in Be/NL e scump si cand ai mai multi pitici mici te seaca de bani, desi la number doi iti dau un discount daca il duci la aceeasi cresa ca si fratele. Am o prietena in situatia asta si si-a retras fata mai mare de la cresa caci nu au bani sa tina ambii copii, asa ca isi pericliteaza jobul stand mai mult acasa cu ele doua, pana intra cea mare la scoala, ca sa nu aiba doua crese pe cap. Mie mi se pare ceva negativ sa iti retragi copilul de la cresa / gradi intr-o perioada in care clar are nevoie de stimulare si socializare, asta din cauza de bani. Dar na, se iau decizii si in functie de asta.

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Pai cam atat e din pacate. Noi pentru matz cam atat platim, 1540 parca. Si primim 1000 inapoi. O chestie avantajoasa e ca primesti banii de la taxe inainte sa iti vina factura, deci macar psihic te simti ok cand vezi ca mai ai ceva bani in cont dupa ce platesti banii aia.

noi mai avem inca un an de gradi. Apoi merge la scoala. Acum daca nu imi gasesc job, pe bb2 nu il dau pana nu am un job si poate chiar si pe matz il scot(sa se duca doar 2-3 zile la gradi). Acum sper sa nu fie nevoie.

Magnetism, bine ai revenit acasa. Sper ca va simtiti bine si ca totul e ok

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian
Pai cam atat e din pacate. Noi pentru matz cam atat platim, 1540 parca. Si primim 1000 inapoi. O chestie avantajoasa e ca primesti banii de la taxe inainte sa iti vina factura, deci macar psihic te simti ok cand vezi ca mai ai ceva bani in cont dupa ce platesti banii aia.

noi mai avem inca un an de gradi. Apoi merge la scoala. Acum daca nu imi gasesc job, pe bb2 nu il dau pana nu am un job si poate chiar si pe matz il scot(sa se duca doar 2-3 zile la gradi). Acum sper sa nu fie nevoie.

si noi tot cam atat paltim. adica 1200 pt odo, patru zile pe saptamana de la 8 la 18, si 430 pe alex, trei ziel pe saptamana de la 15 la 18. iar de primti inapoi, primesc numa 900, deci putin mai mutl de jumatate, in niciun caz 2/3.

iar vacantzele se platesc, chair daca sutnem plecati toata vacantza.
iar mancarea (offul meu cel mare, dar, na, m-am obosnuit) consta numa in sandwich-uri si fructe. nu ai sa vezi mancare calda, decat daca il lashi pe copil pana la 19, atunci le da o masa calda dupa ora 18. stil olandez, ce sa faci.

cat despre salariu, si tu tot ca fecian, am salariu putin mai mult decat tb sa dau pe gradi (fara banii care ii priemsc inapoi de la taxe). dar pe de alta parte, daca i-as tine acasa dupa cele 4 luni de concediu maternal, adica sa nu am eu serviciu, 1. eu nu as primi nimic, decat somajul timp de 8 luni (parca) si apoi, salutari (probabil ceva ajutor de la taxe, dar putin). si sa traim dintr-un singru salariu, nu zic ca e imposibil, am vazut si mai rau, dar nici usor nu e.

altfel, esme, ne-am hotarat: nu venim pe 13 la intalneala. ne-am propus sa facem oarece trebi casnice, ca mai sunt o groaza defacut prin casa. si avem si un prieten din rom in vizita, ar fi trebuit sa il luam si pe el cu no...nitzel mai complicat. ramane mai pe alta data.

simo (iti spun aici) nici pe 25 martie nu raspundem convocarii voastre. al meu sotz este in california, mai exact pe drum intre san francisco si standford. ar fi trebuit sa fiu si eu acolo eu el, dar sunt prea multi bani numa pt 3 zile, ca mai mult nu am cum sa ma duc. ramane pe atla data (si cu california si cu ieshirea cu voi).

fecian, bafta la interviu la firma mare . stiu despre cine voerbesti, am cochetat si eu cu ideea sa aplic la ei, dar mi-e teama de assessment day. numai bine ca acum am un proiect cu ei. poate ma mai imprietenesc si, cine stie, peste vreo 2 ani ma duc si eu acolo. noi avem multi prieteni care sunt acolo, doi dintre ei numai ce au inceput de vreo 2 luni. este un alt fel, ca sa zic asa. nu am stiut ca au sediu si in eindhoven. oricum, bafta multa!

ylari, abia astept sa vad poze. sper sa nu ne lashi prea mult sa asteptam.

doloress, ai vazut ce bebe kevin cuminte ai?

lorich, ufff, pacatoasele de colici. sper sa nu va chinuie mult timp.

eu (in special) am avut un weekend super. am inceput de vienri, cu o sauna cu cumnata. am ajuns acolo pe la 16 si am mai plecat la 22:30. am bagat si un tratametn facial. relaxare totala. si am mai stat si noi de vroba ca fetele. restul weekend-ului a fost in ton.

mai vroiam sa va zic: ati vazut filmul romanesc aurora? am fost sambata la festivalul de film din rotterdam. greu, nene. 3 ore, actiune cu incetinitorul. sala plina initial, dar multi au plecat dupa max 10 minute. la pauza (ca s-a schimbat banda, na, nici banda nu rezista 3 ore) a mai plecat juamte din cei cativa care ramasesera. dar am fost rasplatiti la sf cu vreo 5 minute de ras. inca nu stiu daca din cauza filmului sau ca cedasem noi si am fi ras din orice.
asa ca, sfatul meu, vedeti-l numa daca aveti un sac de rabdare.

iar la intoarcere ne-a oprit si politia. primul control de alcool din viatza mea. m-a intrebat politistul daca am baut. m-am gandit o fractiune de secunda sa ii spun de jumatatea de pahar de vin alb de la pranz (era ora 1 noaptea cand ne-a oprit), pe care am servit-o cu peste cu fructe de mare la cuptor, facute de sotz, dar m-am gandit ca ii fac pofta si am renuntzat.

hai ca am o limbaritza.... mai bine as pastra-o pt cursul de dupa amiaza.
va pup si fug sa ma mai pregatesc putin.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Neatza,

Ok Dana, nu-i bai altadata.
Simonix nisi la noi 25 nu e de nici un fel ca e ziua Sarei, alta prietena.

Io in uikend m-am muncit pe rupte, defapt toata sapta trecuta. NU, nu pentru job...S-a insurat un prieten de-al nostru si a facut acum starea civila cu receptie la ei acasa, in vara urmeaza nunta. Marti m-am apucat sa-i fac lu ' a mea o rochita, asa ca fiecare minutel din fiecare seara s-a dus pe rochita si vineri inca nu era gata. Oamenii m-au rugat sa le fac tort de nunta...pentur copii, asa ca miercuri am facut blatul si pasta de zahar, joi seara am modelat pinguini...da, era un pinguin el cu joben si papion si o pinguita ea cu voal si coronita. Se trage de la faptul ca atunci cand m-au sunat sa ma roage fi-mea se uita la Pingu. Vineri dupa-masa pana spre noapte am ajuntat la decorat platouri si mai stiu eu ce am avut de facut, in pauze mai tricotam cate un rand, noaptea am umplut tortul sia poi am terminat rochita, undeva spre 4 dimineata am ajuns in pat. Sambata dimineata decorat tortul, aranjat copil, mama si sot fugit la starea civila si apoi...betie . Vorbesc aiurea ca nu m-am imbatat dar am baut niste visinata superba. A fost o super saptamana, in sensul ca nesomn la greu, insa rezultatul a fost genial. Ma declar ultramultumita. Acu' proaspetii insuratei sunt in Argentina in luna de miere

Apropo de bani, aici clar e mai ieftina cresa decat in Olanda, si defapt de la taxe vedem inapoi destul de mult, insa asta se intampla la mai bine de un an de cand am platit.

Magne bine ai revenit acasa! Fericire maxima!

o zi buna,

esme

Mergi la inceput