Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

DOloress, wow, nastere naturala 100% , felicitari! CAte kg a avut bb Kevin, ca mi-a scapat informatia??? Acomodare usoara in 4.

L-am trimis si eu pe Mirci azi la gradi cu mare chiu si vai. s-a invatat rau acasa. Acolo are activitati, invata o multime de chestii, acasa ar vrea sa vegeteze la tv

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Viata in 4 e faina, dar grea nene cu asta mare… ca deh, e baiatul mamei, speram sa fie din ce in ce mai bine. Cel mic e o dulceata deocamdata , doarme si papa cat 10, la 5 minute dupa nastere tragea cu foc din tzatza. Vreo 3 zile n-am dormit deloc si l-am alaptat din jumate in jumate de ora, ca normal, tragea 5 minute si adormea. Si uite asa a venit si lapticul rapid tare si aseara a fost prima noapte cu un fel de program, ne-am odihnit tare bine. Recunosc ca am fost tare agitata si inca sunt din cauza gripei, inca sunt cu gatul in pioneze si tusesc de mama focului, Patrick a facut febra mare de doua zile, il apuca tusea exact peste bb mic…asa ca singura mea speranta sunt anticorpii din lapte, deocamdata vad ca se tine tare bb Kevin, desi e mititel, pare puternic. In rest, nici nu stiu bine cum plange, e tare linistit, desi il chinuie frate-su la greu, nu-l lasa sa doarma, ii baga mainile in ochi, in urechi, ii baga lanterna in ochi… Acum respiram si noi putin ca am dus micul terorist la gradi.

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Felicitari draga noastra.Ma bucur enorm pentru tine...sincer!1

Sa fiti ferict dragii nostri!!

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

doloress bine-ati venit acasa!!! Felicitari pt minunea mica Kevin.Sa creasca mare si sa fie sanatos si cuminte. Era sa bocesc pe-aici cand am citit povestea nasterii si ce m-am bucurat cand am auzit ca ti l-au lasat pe Kevin de la inceput.

Noutatile noastre ar fi ca sapt trecuta baietelul (nu avem inca nume) avea 500g si pare totul in regula deocamdata.Doar eu m-am ingrasat pana acum 10kg si greul deabia acum incepe.
De la gradinita ne-au scos miercuri pe usa afara ca-i curge Juliei nasul si tuseste si am fost nevoiti sa ne descurcam cu concediu de odihna, stat eu cate-o jumate de zi acasa cu Julia, jumate tati, pt ca si eu si tati trebuia sa mergem la lucru.Juliei i-a curs nasul cam toata iarna si-a inceput sa tuseasca de la cate secretii avea in gat si asistenta cea noua vrea sa se impuna si sa faca ordine.Vechea asistenta ne-a spus in toamna ca daca doar ii curge nasul, si tuseste din cauza secretiilor o pot duce linistita.Si sapt trecuta era chiar ok si tusea destul de rar, si mai tusea daca alerga sau se agita.De duminica i-a aparut Juliei si o conjunctivita, asa ca inca o mai tinem acasa si speram sa o ducem joi la gradi ca in rest nu mai e racita si cica la 24 ore dupa ce se incepe tratament cu picaturi oftalmice copilul nu mai e contagios, si pana joi vor fi 3 zile de cand ii dam tobrex.Eu chiar evit sa o duc pe Julia la gradi in primele zile de raceala cand stiu ca e contagioasa, dar cum s-o tin 3 sapt din 4 acasa? Peste 3 luni raman acasa si va avea cine sa stea cu Julia cand va fi racita chiar si 3 sapt din 4, numai ca atunci vor aparea problemele cu virusii adusi acasa si cu bebe mic.Vom vedea noi ce vom face.
Gata, mi-am spus of-ul

Si eu stiu sa deschid subiect nou, dar nu am noua parola.

Lilly 23+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna fetelor!

Spuneti-mi si mie, cu ce se poate inlocui Ophtamesonul, pentru urechi, va rog? Cris ieri a facut iar febra la cresa dar azi-noapte si azi doar putin peste 37. O doare cand o apas pe ureche si asistenta de la dr. imi zise sa-i pun Ophtamesone (care nu s emai gaseste) sau Tobrex (dar asta stiu ca e pt. ochi).

si inca ceva: cat dureaza incubatia la varicela? in grupa la Cris au fost deja 8 cazuri in ultima luna...ei inca nu i-a iesit nimic dar poate febra asta sa fie de la varicela!?

Merci frumos!

Doloress, bine ati revenit acasa! Frumoasa poveste a nasterii, iar tu esti o mamica tare curajoasa! Sa va traiasca baietzeii si sa va bucurati numai de clipe frumoase impreuna!

Fug sa strang prin casa ca e ca dupa cutremur

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lily sanatate multa !Asa e, daca ar fi ff stricti ar sta 3 sapt din 4 acasa...of

Luminel dupa multe cautari a gasit mama un inlocuitor al oftamosonului; iti scriu cum se trez Robert ca e acolo la el;

Doloress eu te pup mami pe unde te prind, forumuri, facebookuri!!Esti minunata si ai o familie dupa chipul si asemanarea ta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Doloress: ce emotionanta poveste a nasterii,te felicit pentru ca te-ai lupatat ca o leoaica pentru puiul tau de-a lungul sarcinii. Va pup cu drag pe toti.

Luminel: noua pentru dureri de ureche ne-a dat doctora otocalm. Sunt bune in caz de infectii minore:nettacin,tobrex, optamesone N-eu nu te-as sfatui sa-i pui insa fara sfatul medicului. Daca otita e puternica se intervine sistemic.In caz de varicela perioada de incubatie e de pana la 3 saptamani.

Lily: multa sanatate Juliei.

Si eu is acasa azi ca e bona racita. Maine vine maica-mea ca nu am cum sa mai lipsesc de la munca si am si o groaza de muncitori pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Felicitari, Doloress si bine te-ai intors acasa cu bb Kevin! Acomodare usoara la viata in 4, in curind o sa va formati o rutina si va veti intreba cum a fost in 3.... Cu doua sarcini asa de diferite, cu 2 nasteri asa de diferite, sunt curiosa daca Kevin va semana cu Patrick, care e oricum, luptatorul familiei! Pina la urma bb Kevin s-a nascut de ziua lui tati, sau a bunicii?

Gabriela.

Mergi la inceput

Lori, Belleane, saru'mana mult pentru raspunsuri!

Otita nu e puternica zic eu (deocamdata) pentru ca nu-i curg urechile, nu se plange de durere asa pur si simplu ci doar daca o apas eu. Doar ca a facut febra. Doamne ajuta sa nu se agraveze si sa-i treaca asa cu tratament local.

Lilly, sanatate Juliei! Asta cu primitul la cresa/gradi e cu dus si intors. Pe de o parte e bine sa-i trieze pe cei bolnavi ca sa nu se raspunadeasca virusii, dar pe de alta parte ce te faci daca n-ai cu cine sa-l lasi si nici la sv nu gasesti intelegere?! Slava Domnului, pe mine ma inteleg sefii, mai ales ca stiu ca sotul e plecat.
Iar la cresa, vad ca primesc cu muci si tuse si chiar cu febra...

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor pentru felicitari inca o data!

LAURA - a avut 2895 g si 49 de cm, scor apgar 10. A fost un bebe foarte mic pentru varsta lui, 39 de saptamani si 4 zile. Daca il nasteam la 27 de saptamani cred ca nu era de bine. Atunci nu avea nici un kg. Asa ca i-a prind bine statul meu in pat pana la capat, probabil, fiecare zi a contat mult. Ca ma uit la el, e inca tare mic si firav, a mai scazut vreo 150 de g in spital, ieri insa recuperase aproape tot, avea 2830. Dar mi se pare slab tare.

PRAG - s-a nascut de ziua soacra-mii, pe 10 februarie. E tare mandra. Tati a fost pe 11. A fost mai bine ca nu s-a nascut pe 9, atunci a murit bunica sotului si eram cu totii daramati. Cu o saptamana inanite, pe 3 februarie a murit bunicul, pe 9 bunica. Dupa ce s-a nascut Kevin si-a permis si Gabi sa planga cateva ore bune. Sunt bunicii care l-au crescut. Inainte nu a plans deloc si a fost foarte in verva, sa-mi mentina moralul. Apoi si-a permis si el sa lase totul afara. Si eu la fel. Veneam cu copilul acasa de la maternitate si boceam amandoi ca doi copii in masina. Ce sa facem, asta e viata, unul vine, altul pleaca. Imi pare rau ca nu si-au mai cunoscut si al doilea stranepot.
Luptatori sunt amandoi, cred. Dar mi se pare mie asa ca totusi Kevin va fi o fire mai linistita, mai blanda, ca mami. Patrick e ala care o tine pe-a lui si nu renunta nicicum. Dar normal, nu avem de unde sa stim...

LILY - ce rau imi pare, ca nu va primesc la gradi. Pai aici cred ca toti copii sau ma rog 90% ar trebui sa stea 6 luni pe an acasa in conditiile astea. Al meu tuseste ca ne baga in sperieti. Febra n-a mai facut, dar "tusi si cu musea" cum mai zicem noi sa ne amuzam - garla!

Mergi la inceput

Lori, nu ma uita cu inlocuitorul ala, te rog!!! vreau sa merg la farmacie. merci mult!

Mergi la inceput