Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Gabi sa ne pove cum a fost, presupun ca pleci in interes de serviciu
Succes,si sa vii sanatoasa inapoi!!!!
In alta ordine de idei, salutari lui BB Kevin si lui Doloress!!! Sa te recuperezi repede draga noastra si sa ne povestesti cum a fost!!!!
Deci cine urmeaza? MsBB cred ca tu esti next!!!!!
Noi ne-am trezit azi pe la 8.45 asta dupa ce am papat de 2 ori noaptea cate 15-20 de minute, a fost f. lejer, mai pot sa spun ca asta maricel s-a trezit pe la 4 ca vrea cartofi prajiti asa ca da-te jos din pat Lavinio, coboara la bucatarie si fa cartofii baiatului. apoi am mai stat la o vorba cu baiatul meu , eu cu cafeaua el cu cartofii si pe la 6 inapoi in pat.
Asta mica s-a trezit cu un ochisor lipit de unde nu stiu ca am toata casa izolata si nu e pic de curent.Am sunato- pe pediatra si pe doctorul ei neonatolog si mi-a spus de niste picaturi sa vedem cum se amelioreaza.Lori voi ce ati avut la ochisor si cum ati scapat?
Sper ca sunteti bine acum.
Pupici la fete si we placut ce a mai ramas din el.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi drum bun!!!

Lavinia Ana s-a trezit cu ochiul lipicios, cu secretie albicioasa, care s-a agravat f repede si deja parca devenea mai inchisa la culoare; cum era we si lab inchise, oricum n-am mare incredere in niciun laborator, eu i-am pus Tobrex, presupunand ca a luat d ela Robert o conjunctivita (el avusese cu ceva timp inainte); i-a trecut, atat mai zic.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Nimeni!!!!!!!!!
Gata, ne-a trecut ochisorul si noua .
Maine ma duc la scos de fire!!!
Pupici la fete!!!
Doloress ce faci? esti acasa cu bebe kevin?

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

In primul rand multumesc mult de tot pentru incurajari si felicitari, sunteti minuntate, tare bine m-am mai simtit citindu-le si aici si pe FB! De motate am avut nevoie la greu caci am nascut fara happydurala, n-au mai avut timp sa o monteze, deci… cred ca si un stadion de motate mi-ar fi fost de ajutor.
va copii ce am scris si la buburuze, pup toate fetele!

Viata in 4 e faina, dar grea nene cu asta mare… ca deh, e baiatul mamei, speram sa fie din ce in ce mai bine. Cel mic e o dulceata deocamdata , doarme si papa cat 10, la 5 minute dupa nastere tragea cu foc din tzatza. Vreo 3 zile n-am dormit deloc si l-am alaptat din jumate in jumate de ora, ca normal, tragea 5 minute si adormea. Si uite asa a venit si lapticul rapid tare si aseara a fost prima noapte cu un fel de program, ne-am odihnit tare bine. Recunosc ca am fost tare agitata si inca sunt din cauza gripei, inca sunt cu gatul in pioneze si tusesc de mama focului, Patrick a facut febra mare de doua zile, il apuca tusea exact peste bb mic…asa ca singura mea speranta sunt anticorpii din lapte, deocamdata vad ca se tine tare bb Kevin, desi e mititel, pare puternic. In rest, nici nu stiu bine cum plange, e tare linistit, desi il chinuie frate-su la greu, nu-l lasa sa doarma, ii baga mainile in ochi, in urechi, ii baga lanterna in ochi… Acum respiram si noi putin ca am dus micul terorist la gradi.

Despre nastere – pe scurt – m-au chemat deci joi dimineata pe la 8-9. Eram destul de calma desi in ultimul hal de gripata, nu chiar leguma cum eram cu o zi inainte, dar nasul curgea siroaie, tuse la greu, nu puteam respira etc.
Pe la 11 mi-au pus perfuzie pentru declansarea contractiilor, am inceput sa le simt, dar nu erau cine stie ce asa ca atunci cand m-au intrebat de epidurala am zis ca mai astept putin, mare greseala din partea mea! La 1,30 au venit sa ma controleze, dilatatia era 3, mi-au rupt si apa, atunci am cerut epidurala, in 10 minute au revenit sa ma pregateasca. Eu dupa 10 minute deja eram verde-albastra si muscam din pat de durere, le-am zis ca eu vreau sa imping acuma!!!! Asa ca a venit repede rezidenta sa vada cat e dilatatia si deodata vad ca striga dupa tot stafful si intra inca vreo 4-5 asistente si o studenta si incep sa ma pregateasca, imi scot picioarele alea de la pat si zic ca gata, sa imping. La care eu, nu, eu astept epidurala. Si le vad zambind ca sunt dilatata 10 si ca nu mai e timp de epidurala. Mai baga si anestezistul capul pe usa, intrebator, si astia cica hai du-te ca nu mai avem nevoie de tine! Mie imi venea sa le zic, nu, nu sa vina numai sa ma scape de-aici!!
M-am pus pe impins, cam greu la cat eram de racita…. Am urlat de s-a luat varul de pe pereti, eu care nu zic de obicei nici au! L-am muscat pe al meu sot de deget ca eu cred ca o sa aiba urme toata viata de-acum incolo. Pur si simplu psihic nu eram pregatita, nasterea naturala 100% nu intrase niciodata in planurile mele. Asistentele ma incurajau, eu le raspundeam in romaneste, mai ca-mi venea sa le injur…Desi una a inceput sa inteleaga ce ziceam acolo, ii repetam NU POT! Ea cica Mais oui!!!Tu peux!
Pana la urma m-am resemnat si m-am mobilizat pentru ca inima lui Kevin incepea sa oboseasca, n-am mai zis nici macar pis ca mi-am dat seama ca tipetele mai mult imi consumau energia. Si parca incepeam sa constientizez ca totul se va termina mult mai repede si mai bine daca stau cuminte si ascult ce-mi zic femeile alea. Si uite asa s-a nascut la 2,26 minunatia mea Kevin, cel mai asteptat copil!Deci cam dupa 40 de minute de impins. Asistentele mi-au zis ca a fost o nastere tare rapida, mie mi s-a parut destul de lunga!
L-au pus imediat pe pieptul meu, acolo l-au curatat, am facut cunostinta pe indelete cat m-au cusut, ca m-am rupt putin de tot, nici nu se compara cu ce-a fost la Patrick. Dupa vreo 5 minute se instalase la tzatza si tragea de zor, deja curgea colostrul. Ce experienta superba, nu-mi venea sa cred, sa ai un bebe la termen! Sa nasti intr-o sala faina, amenajata ca acasa, sa stai cu bebe cat vrei cu el la san, sa nu te mai desparti de el. Doctorul de garda a intrat exact 10 minute cat a durat expulzia, supraveghea rezidenta si studenta, dar nu prea mult, mai isi verifica si Blackberry-ul intre timp, mai trimitea un sms… Spre deosebire de nasterea lui Patrrick, in sala de operatii, rece, o nastere super medicalizata, cu doctor si 3 rezidenti, cu neonatologi misunand, atunci mi-au luat copilul imediat , mi l-au dat fix 1 secunda sa-l vad si apoi l-au si dus la terapie intensiva.
Deci fiecare minut petrecut in burtica a contat enorm, tot chinul ala de stat in repaus a meritat cu varf si indesat!!!

Cam asta…. Va las si mai intru eu. Pupici tuturor M&M-ilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Doloress vai ce m-ai impresionat!!!! mamica curajoasa! Si pe Kevin cel micut, si pe Patrick cel jucaus! Doamne ce m-ai impresionat!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate!!! Si numai fericire si impliniri!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Bravo, Doloress, mami curajoasa, felicitari din tot sufletul! Am ochiii in lacrimi si sunt fericita pt voi! Sa fie intr-un ceas bun venirea pe lume a lui Kevin si sa vaeti o viata in 4 usoara si frumoasa! Te pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Te imbratisez cu mult drag, Doloress, esti minunata, sa fiti fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu stiu poarola si suntem la pag 19,ne-a lasat Gabita de incredere la schimbat capitol.daca o stiti si nu puteti schimba,trimiteti.mi un pm .

DOLORES BRAVOOOOOOOOOOO FETITA BRAVO !!!!!!!!!!

CLEO uite aici cam ce iese...dar nu stiu cum sa inchei,se rasuceste daca inchei asa 8F/8D ? nu prea ma incanta ce-a iesit,dar nu mai desir..plus ca a iesit mare,probabil pt la anul,ca daca fac numai cand doarme ea..fac fara masura,si pe intuneric la tv...asa ca iese ce-o iesi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Aelita, pai d-aia nu mai scrie nimeni, nu vrem sa inchidem cap. pana nu vine Gabi
Eu stiu ca o avem pe Cleo, mamica undercover, care dechide la timp capitol nou, deci stai linistita

Doloress, felicitari pentru nasterea naturala. Kevin e un mic invingator, o sa vezi!
Sanatate multa si zile frumoase in 4!
pupici

Adriana

Mergi la inceput