Fluturasi de martie-aprilie 2011 (139)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Anaxena, Pisuc si Stefana ...felicitari pt bebeii
Pisuc daca nu-i minic de panicat nu te mai panica....sa poarte bebelu hainutele cu placere...ieri am calcat si eu tot ce am cumparat...doamne ce mici sunt....ma terminasera la mijloc...dupa ce am calcat 12 bodyuri a fost nevoie sa sct fierul din priza si sa ma intind in pat
apoi iar calca.....sper ca pe curand sa prin mai multa dexteritate ca asa greu mi s-a parut....acum stau numai cu nasul in dulapul unde le-am bagat.....miros asa frumos a bebe

Anaxena
aseara asa am dat tarcoale sa vad ce zici de ma medic...imi pare rau ca ti-a zis de col, dar lasa ca o sa fie bine....staii si tu mai mult pe acasa si in pat
imi pare rau cu combinezonul. parca ma simt vinovata ca nu ti-am scris luni seara cand m-am intors din oras, ca eu am gasit ceva...nu ce imi doream eu. ca si eu tot urs ca tine vroiam. dar zic ca merge si asta in lipsa de altceva...raportat de vremea de acum mi se pare mai subtie...dar eu zic ca pana-n martie s-o mai incalzi vremea si daca nu ii mai pun o paturica peste ea si gata...ce ma mai deranjeaza e de 3l si pare cam mare....acum bine ca l-am gasit

Stefana eu zic sa nu te panichezi asa rau...daca glicemia a iea\sit bine...ai vb si cu diabetologul...o sa faci iar si glucoza
stii cum e si cu ecografele astea

eu de ex. nici nu stiu cum s-o mai iau...dr. mi-a zis ca femurul lui bebelina mea la 31+ avea 60.5mm....eu avand 32+1....ea tot zice ca bb e in urma cu 3-4 zile...la fete pe net am vazut femur de 6cm la 32s....nici nu mai stiu ce sa cred...imi doresc doar sa ajung cu bine macar pana la 1 martie

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....
doar 38 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

buna seara mamici
noi mai rarut pe la voi ca nu avem timp nici sa respiram :(((

felicitari din suflet alina,refacere usoara si rapida,bun venit pe lume bebe Alexandru,sa fii sanatos si papacios!!!

noi suntem cobza de racite,mai nou luam si antibiotice,toate 3 fiindca am facut nus ce la plamani
toata ziua ieri si azi am stat in pat si am hibernat cu febra si frisoane,noroc cu socruta si mamica mea minunata care nu s-au desprins de noi,noaptea au stat cu noi si ne-au dat medicamentele,ce mai...femei minunate azi ne-au facut de mancare si ieri si ne-au hranit cu lingurita ca pe niste copiii mici

si noi avem programare la nastere pe 15 martie,drept sa va zic nu prea o astept e asa usor cu 2

va tzucam si va uram multa multa sanatate.nasteri usoare si bebelusi super sanatosi si papaciosi

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

sanatate!
ce bine ca ai ajutoare!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

felicitari fete pt bebici frumosi si sanatosi

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Ailed tin pumnii pt maine...sa vii cu vesti bune de la eco si de la analize si cu o data de nastere...sa incepi si tu amereul pe zile
.....uiii eu de 2 zile nu l-am modificat

Danielle sanatate
Miki tu sper ca esti bine...off ce o fi si pe tine...casa emotii ca nu ai hainutele si nimic pregatit..dr. in bucuresti
eu zic ca si fetele macar sa-l suni si sa vezi ce zice
eu cand am citit ca ai facut si diareea m-am cam speriat caci eu asa am intrat in travaliu...la tine imi doresc doar sa fi fost deranjata din alte motive

pot sa anunt si eu ca am bagajul gata de spital....e el imprastiat prin mai multe pungidar am reusit sa imi adun tot ce imi trebuie

luni am iesit la shoping fara sot....doar cu fata.....ce bine a fost...doamne cate as fi luat dar nu aveam cum sa le car si m-am limitat la ce imi trebuia strict pt bebe si mine , pt spital +combinezonul stresant

Mada in carefour am vazut si o paturica subtie de bbc galbena...imi venea sa o iau...mergea de invelit bebelina vara, dar mi-amamintit ce pateste sotul meu cu un tricou galben cand stam seara in curte..aduna toate musculitele din cartier

cu inca o fitzoasa....33 cronologic....
doar 38 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

vai fetelor...ati vazut la stiri copila aia de 12 ani care a nascut
eu nu pot sa imi imaginez asa ceva....cand ma uit la fiimea ca-i o copila inocenta si azi s-a jucat cu papusile...le-a imbracat le-a dezbracat

cu inca o fitzoasa....34 cronologic....
doar 35 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

a si la ultimele masuratori femurul era corespunzator la o varsta cu 3 sapt mai mare

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 31+cu dodoloatza frumoasa

AMR 7 saptamani
69/11

Manechin o faci, cu asa picioare lungi

Bebe meu are capul mare si picioare scurte. Exact ca taica-su

Asta seara se pare ca stau cu voi, ca nu mai am chef de nimic altceva si oricum sunt singura acasa. Mai citesc pe net...

Stef 32 cu Tudor Stefan

AMR 8 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Stefana, toti bblusii au capul mai mare, disproportionat in comparatie cu corpul, pana spre un an se proportioneaza...nu-ti face griji...si eu am avut 2 caposi si inca mai sunt, dar acum nu la propriu ci la figurat

Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

Delia, Roxy, multumesc!
In afara de diabet, nu mi-a zis ca ar fi ceva grav, in conditiile in care restul morfologiei e ok. Doar ca un bebe mare si lichid in exces ar sugera diabet gestational, care, netratat, ar duce la moartea fatului la 34-35 de sapt De asta am intrat asa in panica.
Fetelor, bebele vostru cat avea la 32 s si imi puteti spune si capusorul cat avea? Ca asta e cel mai mare la bebe meu. Dr zice ca e normal la un copil mare sa aiba capusorul mare...

Stef 32 cu Tudor Stefan

AMR 8 saptamani

la ultima eco bebe avea 2205 si era echivalentyl la 33 sapt si 1 zi. iar BPD 8.48 cm, echivalentul la 34 sapt si 1 zi. Eu nu ma sperii ca este mai capoasa ca asa a fost si Cristi si asa e si acum cand incep sa nu-i mai vina bluzele, nu-i mai intra pe cap , dar nu sunt probleme. Ti-a masurat si AFI?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 2 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mada, pai mie dupa biometrie si la greutatea de 2216 mi-a dat varsta estimata de 35s0z. Offff, atatea pareri si la medicii astia. Si noua celalat medic (la asta am mers doar pt morfologie) ne-a spus ca e posibil sa fie genetic (sotul meu a avut 4800 la nastere si are si capul mare), insa azi, medicul asta mi-a zis ca nu are legatura greutatea sotului la nastere cu a bebelului

Stef 32 cu Tudor Stefan

AMR 8 saptamani

si al meu la fel. tot ca si buburuza madalinei la 33 s avea 2200..... si capul tot timpul a fost mai maricel.....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 17 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

da madutza, la euroclinic...banii oricum ii am pusi deoparte si orice ar fi nu intru in ei dar parca mi-ar parea rau sa ajung sa dau 95 mil...plus ca azi doctorita la control mi-a zis ca daca la inceputul sapt 31 bebe al meu are 1700, la nastere clar nu o sa aiba sub 3450/3500...si ca pentru bazinul meu s-ar putea sa fie problematic. ma tot rog de bebe (care deja e intors) sa se pozitioneze bine cu capul intre oasele bazinului, mi-a zis ca daca sta in pozitia asta clar trece, altfel e mai complicat...oricum, ea ma sprijina sa nasc natural, acum sper sa si pot, mai ales ca azi i-am si spus ca sunt deschisa la orice dar sa nu aud de forceps, ca daca e 1% sansa sa foloseasca forcepsul mai bine imi face cezariana si pe cuvant ca nu mi-ar parea rau...

stefana wow, ce ieftin e la iasi..stiu ca si la brasov si la timisoara e mai ieftin, deh, noi avem preturi de bucuresti culmea e ca mereu cand merg acolo e arhi plin...

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

95 mil este 2 mii si ceva euro,nu??? crede-ma...tare as vrea sa nasc in tara si sa dau banii astia...aici e 3000 nasterea normala si ma duc cu absolut tot eu de acasa....daca vezi valiza mea pt spital zici ca plec in vacanta...si crema pt funduletul puiutuli o aduc de acasa...plus ca daca nu rezist si cer epi costa cred ca vreo 500...plus ca eu nu dau dr-ii din rom pe astia de aici...nu ca nu as fi multumita si nu as avea incredere in dr meu,dar parca in tara unde iti vb limba ta e mai bine...am zis ca la urmatorul pui am sa fac tot posibilul sa nasc acasa...o sa imi fie greu,dar voi incerca

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

vroiam sa zic dc? nu e taica-su?

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 31+cu dodoloatza frumoasa

AMR 7 saptamani
69/11

da, asa mi-a zis si mie dr la sarcina cu Cristi ca in functie de greutatea mamei este si greutatea copilului. la noi nici asata nu a contat. Eu am avut 3600, barbata-miu 4000,. iar Cristi a avut 3200. Se pare ca si asa mica tot in jur de 3200 va avea.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 2 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

mada, exact asa a spus dr si alinei...si uite ca a avut flacaul 3600 gr....so... no coment!!

Mergi la inceput

am vb cu alina. este bine, bb e cu ea in salon si maine merg acasa

ce bine e acolo la voi!!! la noi la stat, te tine in spital 5 zile pt nasterea naturala si 6-7 pt cezariana pe langa comportamentul personalului si cat trebuie sa "cotizezi" te mai tine si atat amar de timp,,,,

Mergi la inceput