Fluturasi de martie-aprilie 2011 (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

deea si roxy, multam de incurajari, eu chiar am emotii ca o vad pe dodoloatza maine, sper sa nu mai stea cu mana la ochi ca data trecuta sa o vada si tati si sora-sa.in poza..
de cand a postat stefana am mai citit despre diabetul gestational si ma cam ia cu racori ca de acum incepe greul, dar cu Dumnezeu inainte tb sa gandesc pozitiv ca o sa fie totul bine...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Delia, mult succes maine. Tinem pumnii, sa fie fara stres.

Simona, multumesc de incurajari. Mie mi separe asa mare capul... are deja 89,9 mm. Deci ne indreptam incet si sigur spre cezariana. Si asa ma obisnuisem cu ideea de nastere naturala... parca abia asteptam

Stef 32 cu Tudor Stefan

AMR 8 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

deea si roxy, multam de incurajari, eu chiar am emotii ca o vad pe dodoloatza maine, sper sa nu mai stea cu mana la ochi ca data trecuta sa o vada si tati si sora-sa.in poza..
de cand a postat stefana am mai citit despre diabetul gestational si ma cam ia cu racori ca de acum incepe greul, dar cu Dumnezeu inainte tb sa gandesc pozitiv ca o sa fie totul bine...

AMR 6 saptamani
69/11

Delia, dar tu ai diabet gestational sau esti doar predispusa si il tii sub control cu regim?

Stef 32 cu Tudor Stefan

AMR 8 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burtici!!!

Ce este ala Forceps????

Lamuriti-ma si pe mine va rogggg!!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ailed

mama mia mai fetelor ce de bani trebe sa scoateti din buzunar pt o nastere,am ramas socata.
mie mi-au cerut la particular 25 mil cezariana sau 16 mil sa nasc normal.fara sa i-au ceva cu mine de acasa,ceea ce cred ca ar trebui sa platesc in plus ar fi epidurala dar nu sunt sigura,maine merg la doctorita sa vad ce mai zice.in plus il lasa si pe sot cu mine la nascut indiferent de cum as naste,ceea ce mie imi convine la nebunie sa il vad si pe el putin albastru la fata si panicat

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (15.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

stefana, nu pot sa-ti zic exact pt ca si dr mea de fam din rom si un rezident de aici au folosit acelasi termen border line... se pare ca tolerantza scazuta la glucoza... ar fi diagnosticul corect...

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

ally nu stiu sa-ti explic , dar stiu ca de secole sperie gravidele...ca e ceva cu care trage copilul si il poate rani, cred...
stefana multam ... ce nume frumos ii dai lui bb

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

happiness eu din cate stiu, trebuie sa mergi cu buletinul. nu stiu sigur daca e nevoie si de adeverinta de salariat dar cred ca nu. dosarul cu toate analizele din sarcina stiu ca nu e necesar pentru ca au ei copii acolo dupa tot. deci in principiu doar cu buletinul :)

eu pandeam reducerea aia de care se vorbea, cu cas-ul, dar am aflat ca din pacate nu se mai aplica sa vedem ce ma asteapta la final, 65 sau 95 de milioane..

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

la ce maternitate?

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 30+ , adica Ayanna

AMR 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Delia, multumesc frumos!!! Gata, m-am lamurit....este un instrument de obstetrica folosit doar la nasteri cu probleme pt extragerea fatului.....Iti tinem pumnii pt maine!!!si te asteptam vineri cu vesti marete!!

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Delia, multumesc frumos!!! Gata, m-am lamurit....este un instrument de obstetrica folosit doar la nasteri cu probleme pt extragerea fatului.....Iti tinem pumnii pt maine!!!si te asteptam vineri cu vesti marete!!

AMR 8 saptamani!!!

multam

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput