Fluturasi de martie-aprilie 2011 (139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pisuc, pai data ta e asa departe... eu o sa nasc dupa 17 martie nu stiu cand... poate imi spune acum... ca maine ma duc la spital...
ce frumos cu hainutzele... de abia astept...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 31+cu dodoloatza frumoasa

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Felicitari pisuc. Ma bucur mult pt tine

scrish, unde nasti? la euroclinic? Roaga-te sa nasti natural sa scapi mai ieftin . Din pacate asa e peste tot in buc, niste preturi....

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 2 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Stefana nu-ti mai bate capu atat cu dimensiunile astea. La mine bebelusa dupa lungimea femurului vineri era de 35 ca si dupa data menstruatiei, dupa dimensiunea trunchiului la 36 s, si dupa caput la 37 s. Asa sunt si oamenii mari, foarte diferiti, nu e ceva anormal. Si e normal sa influenteze si factorul genetic, chiar daca doctorul infirma. De exemplu la noi in familie nu cunosc nici un caz de copil mai mic de 3400 , ma refer la ramura mamei unde suntem numai femei adica mamici. La sotul la fel au fost fratii, el la 7 luni nascut prematur a avut 2400, singurul mai mic de 3400 a fost un geaman de 3100 si surioara geamana a avut 3400, nascuti la 39 s. Deci bebita mea cum sa nu aiba 2900 la 35 s, de ce sa-mi fac griji cand o proaspata absolventa de medicina fitoasa imi zice ca bebe peste 3500 are diabet, cand la mine in familie numai asa au fost si Slava Domnului sunt sanatosi, fara diabet. Nu sunt doctor, dar atata stiu si eu ca genetica ne influenteaza viata, sanatatea, chiar daca nu e singurul factor.

Feli cu Miriam in burtica 35 +
AMR 5S

Mergi la inceput

stefana, pai sora-sa e la fel, la aproape 8 ani ii iau ciorapi pt 10-12 ani ca are 82 de la sold pana la pamant...
de capoase sunt amandoua..ca maria avea diametru de peste 10 cm la caput nu mai iesea normal la nastere

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

de ce sa-mi fac griji cand o proaspata absolventa de medicina fitoasa imi zice ca bebe peste 3500 are diabet,

Feli cu Miriam in burtica 35 +
AMR 5S

poftim? asta ii invata acum? si io care aveam asa o parere buna despre generatia tanara de medici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 2 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

mai stau si eu voi pana vine iubi acasa, ca dupa papam si imi fac bagajul , sa-mi tineti pumnii sa iasa bine analizele

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

da madutza, la euroclinic...banii oricum ii am pusi deoparte si orice ar fi nu intru in ei dar parca mi-ar parea rau sa ajung sa dau 95 mil...plus ca azi doctorita la control mi-a zis ca daca la inceputul sapt 31 bebe al meu are 1700, la nastere clar nu o sa aiba sub 3450/3500...si ca pentru bazinul meu s-ar putea sa fie problematic. ma tot rog de bebe (care deja e intors) sa se pozitioneze bine cu capul intre oasele bazinului, mi-a zis ca daca sta in pozitia asta clar trece, altfel e mai complicat...oricum, ea ma sprijina sa nasc natural, acum sper sa si pot, mai ales ca azi i-am si spus ca sunt deschisa la orice dar sa nu aud de forceps, ca daca e 1% sansa sa foloseasca forcepsul mai bine imi face cezariana si pe cuvant ca nu mi-ar parea rau...

stefana wow, ce ieftin e la iasi..stiu ca si la brasov si la timisoara e mai ieftin, deh, noi avem preturi de bucuresti culmea e ca mereu cand merg acolo e arhi plin...

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

mi-am schimbat semnatura de azi, se poate, nu? ca maine nu am cum..

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza maine merg si eu sa fac ultimii anticorpi si gata si eu

pisuc ma bucur ca bebe este bine . sa foloseasca sanatos hainutele, cred ca sunt frumoase si dulci....

ailed te asteptam numai cu vesti bune de la spital, sa-ti iasa toate analizele bune.

S-a intamplat minunea mult asteptata36+

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara mamici
noi mai rarut pe la voi ca nu avem timp nici sa respiram :(((

felicitari din suflet alina,refacere usoara si rapida,bun venit pe lume bebe Alexandru,sa fii sanatos si papacios!!!

noi suntem cobza de racite,mai nou luam si antibiotice,toate 3 fiindca am facut nus ce la plamani
toata ziua ieri si azi am stat in pat si am hibernat cu febra si frisoane,noroc cu socruta si mamica mea minunata care nu s-au desprins de noi,noaptea au stat cu noi si ne-au dat medicamentele,ce mai...femei minunate azi ne-au facut de mancare si ieri si ne-au hranit cu lingurita ca pe niste copiii mici

si noi avem programare la nastere pe 15 martie,drept sa va zic nu prea o astept e asa usor cu 2

va tzucam si va uram multa multa sanatate.nasteri usoare si bebelusi super sanatosi si papaciosi

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput