Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Da fetelor, m-ati corectat bine
Doloress multumesc mult pt informatii
Eu sunt cam botoasa ca am impresia ca ma tot paseaza medicii de la unu la altul.. Dr diabetolog mi-a spus sa vb cu dr de la spital despre inducere, cel de la spital mi-a spus ca nu e decizia lui si sa vb cu dr care m-a urmarit pe perioada sarcinii..maine ma pun pe telefon si sper sa ma lamuresc.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

in sf am trimis si eu mesajul ...
fetelor imi vine sa plec in vacanta :))) ..ma doare capul de morrrrrrrrrrrr , daca mai am zile ca astea ajung sigur la balaceanca

angie parerile sunt impartite , unii zic ca nu tb pastrat deloc , altii zic la frigider 12 ore si afara maxim 2 ore .... nu stiu ce sa iti zic eu il mai dau in max o ora la tem camerei , daca imi ramane mai mult il bag la frigider si il pun pe foc intr.o craticioara cu apa sa il incalzesc . Pe cutie zice ca tb facut proaspat mereu ..eu ii dau NAN 1.

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Aditzaaaaa!!!!
Deschide messu ala si da add la lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

bebect sa-ti traiasca voinicelul, da, e mare, imi aduc aminte ca robert nascut cu 4kg a luat 1,5kg in prima luna si era un voinic! Sper sa nu-ti renunte la san, n-ai cum sa ajuti tu productia, astfel incat sa se sature doar cu san? Cu lichide multe, cu niste galafor sau galactogil..sau ceai de lactatie-la mine ala face minuni.

Doloress cum te simti tu mami? Credai ca vei naste in februarie? De exemplu, anul trecut, in preajma..let-s say...Craciunului...credeai ca vei naste in februarie, anul urmator???
Sunt asa de fericita pt tine, Doamne ajuta sa mearga totul snur si sa nu ai nevoie de inducere; ce zici de niste ...ca si asa sunteti pe uscat d emuult, si tati va mai avea post si de aucm inainte ceva vreme...adica, nah..daca fotbalul nu functioneaza!! La mine stii ce - cred eu ca- a mers? L-am ridicat pe Robert in brate!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

gagici

Felicitariiiiii SIMIS ai facut tu ce ai facut si te-ai bagat in fata

Felicitari LO

Eu simt ca ma rup in mii de bucatii, mi-e rau de innebunesc, mi-e greata, bebelina mea cred ca s-a "angajat"l"salubrizare" ca s-a apucat de facut ordine printre organele mele..... concluzia... nu sunt buna de nimic.

Am dormit ca valiza in gara azi si tot imi este somn, asa ca nu ma dati inca disparuta ca sigur ma gasiti in pat.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 37 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LAURA - asa e si la noi, medicul care te-a urmarit hotaraste ultimul. Desi eu de la 27 de saptamani nu l-am mai vazut ca am fost numai la spital si la clinica de diabet, acuma m-au trimis la el, cu toate informatiile. El programeaza inducerea la spital, desi nu el ma va asista. Asa e procedura, nu inteleg nici eu de ce. Ca ieri m-am tot plimbat - doctor-spital-iar doctor. Pana la urma doctorul m-a lasat pe mine sa aleg data.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LORICH - nu credeam nici in visele cele mai faine ca ajung tocmai la inducere, desi multe asistente la spital mi-au zis ca se intampla de multe ori. De la tratament si repaus, corpul pur si simplu nu mai raspunde ca la o femeie activa.
Vreau sa mi se declanseze insa, sa nu ajung la inducere, si eu exagerez cateodata cu Patrick, vreau sa fac si genuflexiuni ca am auzit ca ajuta, m-as baga si la un ulei de ricin, dar nu stiu de unde sa-l iau pe-aici. Desi colul meu e deja deschis, am dilatatie 2, numai contractii mi-ar trebui, deci nu cred ca am sa ajung cum am mai citit pe net, sa ma chinui ore intregi cu dilatatie mica. Pe Patrick totusi l-am nascut usurel din punctul asta de vedere, de cand au oprit magneziul, in cateva ore nasteam.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Cine ma ajuta si pe mina? Pierd laptele. Aseara i-am dat completare 30 de ml LP si san. Asta seara plangea in continuu si a mai mancat 60ml completare LP. Am crezut ca e lenes si nu vrea sa traga din san dar am pus pompa si nu iese nimic, nici macar o picatura Am plans de m-am uscat. Eu oricum nu prea pot sa mai alaptez dupa 3 luni ca ma intorc la servici, dar n-avem nici o luna e mult prea devreme. Of, ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Eu toata ziua am avut burta piatra...oare ce vrea fifi de la mine?

Bagajul in usa..s gata de plecare

sper sa vin acasa vineri..numai pt 2 zile mi-am pus!

va pup
sa ne auzim cu bine!
scriu sms la fete,am nr destule

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

DOLORESS ma intrebai dimineata daca dau la bebic LP cu fier, de are kk verde. LP nu are fier, are probiotice, dar iau eu supliment de fier si el mai mult papa de la mine decat LP. Sa fie de la asta?

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput