Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)
Raspunsuri - Pagina 10
aditzaC spune:
hop si io 
simis , lo ..felicitari !! sa va traiasca micutii si sa va bucurati de ei
roxx
sanatate multa piticei , ma bucur ca sunteti acasa acum , sa ne ti la curent cu starea ei . Iti doresc multa putere , imi dau seama ce este in sufletul tau . O sa fie bine

lorich
imi pare rau pt robert , sanatate multa !
lucia
si eu am aceeasi intrebare ....
monika, ziki sa stati cumintele 

ana
ma bucur ca ti.ai luat trat , sanatate sa treaca repede
app de colici ..eu ii dau alinan si ceai baby drink ...ii merge bine fata de infacol , mai are reprize de urlete din cauza colicilor dar nu f dese , plangem in schimb din senin ...ca vrem in brate , sa dormim cu bibe in gura si in brate la mami daca se poate , cum ne lasa jos incepem scandalul .
app de sughit ...eu i.am dat si ceai si lapte si nu a trecut, ii trece de la sine , cu lamaie nu am incercat dar nici nu incerc![]()
numai stiu cine zicea de buricel .... da.i cu betadina acolo de 2 ori pe zi si cu baneocin si lasa liber putin , eu asa am facut si ne.a cazut la 7 zile , mentionez ca i.am facut baita si nu am ferit buricul .
in rest ....acum trag si eu aer putin , de la 7 dimineata a fost tot o frichineala , ba in brate , ba mancat , ba somn 10 min , urlat m schimbat si tot asa pana mai devreme . L.am scos si la geam cu nasul am zis ca poate ia aer si doarme , de unde ! ...nici vorba de somn .
Am de gand ...cand mai face asa sa il las sa urle , consider ca nu are motiv , le.am cautat pe toate . Mancat era , schimbat da , la burta am pus cald si degeaba , oricum nu dadea semne de durere de burta ...temperatura nu , cald nu ii era , frig nici atat , deci ...no motive de plans . ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e asa bine cand este liniste !

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai
Mayane spune:
Pe Laura_Luiza am "corectat-o" eu, cred... Astept sa zica daca e bine... Cine o stersese pe ariana2005 de la gravidute nu stersese tot randul si ramasese lipit la Laura_Luiza...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
36+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Pe Laura_Luiza am "corectat-o" eu, cred... Astept sa zica daca e bine... Cine o stersese pe ariana2005 de la gravidute nu stersese tot randul si ramasese lipit la Laura_Luiza... "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" 36+ Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
upsssss , adik eu
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
Mayane spune:
Si lipseste un cupil la socoteala? 
Sunt 64 sau 65 ? Ma duc sa ma afund in socoteli si recensaminte ![]()
36+
Bebe
de_ea spune:
Multumesc de incurajari fetelor.Ce o fi o fi...
Monika-dr din cate stiu eu la epidurala lucreaza doar cu dr.asta care momentan e in concediu..deci daca nu o prind nu pup epidurala...nu e de acord sa imi faca alt medic.Ca sunt mai multi anestezisti.Tu cand afli exact cum si cand nasti?
Andreea
38+ cu
Medeea
ziki spune:
multumesc mult fetelor pentru gandurile bune si sustinere!!!!! 
sunteti super!
apropo de rezistenta la durere, si eu am declansat o discutie cand asteptam sa platesc eco. Ii spuneam dr mele ca o sa vin cu epidurala in dinti si cu foaia de analize in urechi, ca sa fiu sigura ca o sa mi-o faca. Si o asistenta, amuzata, auzind ca-s la a doua nastere, ma intreaba asa, gen "small-talk"
- si in cat timp ati nascut la prima nastere?
asta era intrebarea pe care nu voiam s-o aud azi.
- in doua ore, raspund eu ca o floare.
si am vazut pe fata doctoritei, a asistentei si a dnei care facea chitanta un amestec de consternare, amuzament, compasiune... asa ca am adaugat singura:
- sunt sanse sa ajung din nou prea tarziu, nu?
mi-au zambit toate 3 si au trantit un "eei,nu neaparat...."
asa ca poate si eu sunt rezistenta la acele dureri, de-am reusit sa stau ca galusca pana la dilatatie 7 (cred) pana sa ajung la spital.
dar m-a speriat nitel tipa aia cu 3...
RALUKARA, iti multumesc mult de tot pt oferta 
cred ca o sa te mai intreb pana luni unele chestii despre Filantropia, dar mie camera aia de garda mi s-a parut ok. Oricum, eu ma asteptam la ceva fff naspa, ca sa nu fiu dezamagita. Si.. a mers!
Am uitat sa va spun despre ce a mai iesit la eco:
col inchis-beton
, lichid si mai putin, dop aproape deloc, asta mic s-a dezvoltat putin mai incet decat trebuia dar nu anormal, si are 3150 gr... cam mult, nu? de-asta as zice eu ca trebuie scos cozonacelul 
Flavia a avut 3020 la 41 de sapt...
iar pt balaur, avem si eu si sotul tratament 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 38s
AMR 11 zile
Mayane spune:
ziki, sa-mi zici si mie, la Filantropia cat e echo... Sa-mi iau cash la mine, ca prevad ca nu pot plati cu cardul acolo...
Eu astept impresii despre nastere de la tine, dar nu te grabi ![]()
Ralukara, daca poti sa-mi trimiti si mie niste amanunte... Eu strang pareri de la toata blumea care a nascut de la Filantropia ![]()
36+
Bebe
maimutzica10 spune:
BINE AI VENIT BB FLORIN !!!
FELICITARI SIMIS !!!
Sa cresti mare si voinic baiatul, chiar daca pare micutz acum!! (cam asa mici suntem si noi)
Mai citesc din urma, ca azi ati fost harnice si apoi ma pregatesc de baitza. Va pup pe toate!!
PS: ce bine imi pare ca mai apuc sa intru macar cate 10 - 15 min zilnic, ca imi era tare dor de voi, ma obisnuisem cu cafeaua si bunatatile voastre in fiecare zi! 
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Doloress spune:
MAYANE - eu mai dimineata am scos-o pe ARIANA din ianuarie, ca ea a nascut pe 1 februarie insa era trecuta la ianuarie, asa ca am modificat numerul baietilor la ianuarie si februarie, insa n-am mai socotit nimic altceva.
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!
bebect spune:
Buna fetele
Se pare ca Serban al meu este cel mai grasunel dintre bebei si nu se satura cu san aM inceput sa-i dau si 1 sau 2 biberoane pe zi. El a inceput sa sesizeze diferenta iar cand la san nu prea mai este refuza sa mai suga si plange pana ii dau biberonul. Cine mai suge la 2 surse? La voi incepe sa renunte la tzatza?Eu mi-as fi dorit sa suga numai la san dar ce sa fac de 2 zile ii dau seara la culcare biberon ca altfel plange din ora in ora. Am uitat sa spun ca avem 4 saptamani si 6 kg, deci ne trebuie hrana nu gluma. Inca o chestie nu vrea suzeta deloc cateodata parca era bine sa aiba gura ocupata ca s-a invata leganat si toata ziua vrea mancare dar eu binenteles ca nu-i dau decat cu program.
Va pupic