Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Angie de obicei scrie pe cutie, pentru formule, cat se pastreaza, aici majoritatea - la temperatura camerei numai 2 ore. In frigider - 24 de ore. Eu i le pregateam de dimineata, vreo 3-4, le bagam la frigider si scoteam, apoi dupa-amiaza pentru noapte.

EDIT - si sa nu le pui pe usa frigiderului, neaparat in spate, unde e mai rece.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

si acuma sa va mai povestim si ce am facut noi, ca tot am reusit sa citim tot si trebuie sa raportam...

aseara a incercat tati sa ii faca baita si a rezultat un dezastru total.mai intai i-a adus apa de baita de 34 de grade. Cand i-am zis ca e prea rece a adus-o de 40 de grade. pana la urma am reusit sa o facem de temperatura potrivita. buun. si incepe sa o spele. cum al ei tatic era inmarmurit cum se trage fie-sa cu mainile de par, i-a cam alunecat din mana si a tras fata o gura zdravana de apa calda. si de parca asta nu ar fi fost de ajuns, cand sa o claatim i-a turnat ditamai cana de apa direct in varful capului si a mai inghitit domnisoara inca o gura zdravana de apa cu sampon de data asta. la vreo 5 minute dupa eveniment ghiciti cin facea balonase la gura???

Fie-mea!!! o data il vad ca se albeste, incep sa ii tremure mainile...si zice..." mai bine ontinui tu ca eu am maii de plastilina". imi da copilul in brate si ramane sa se uite la mine ca la a opta minune a lumii , minunandu-se tot cum de eu reusesc.

Marturisesc ca imi venea sa ii iau gatul aseara dar nu stiu cum am gasit taria sa nu ma agit ba chiar sa il consolez eu pe el, spunandu-i sa ma urmareasca mai atent si ca o sa mai incercam cand se va simti mai stapan pe el.

apreciez enorm ca e implicat si nu s-ar dezlipi de ea...dar daca ii mai face baie o data asa...
mai bine ii dam direct o bucata de sapun sa molfaie la ea...

neajutorati mai sunt si barbatii astia...

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

FELICITARI DRAGA LO!!!SA-TI TRAIASCA!!!

Bai,am mai auzit una.Cica sa nu cumva sa va apucati de babardeala inainte de 6 sapt ca va da popa afara din biserica la slujba aia de 40 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Doloress, RaluKara multumesc
Gata mi-a trecut depresia, m-a lovit somnul de la frig. Am fost vreo 4 ore pe afara: la medic dupa concediu pe februarie, prin piata sa iau dresuri pt fi'miu ca s-a lungit si i-a rupt pe toti cat a tras de ei, mie mi-am luat napolitane cu crema de alune si o revista Burda. [D].
Am inghetat pana am ajuns inapoi dar m-am bagat acu' sub patura sa ma incalzesc.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

BINE-AI VENIT BEBE GRABIT DE SIMIS!!MAMI,RECUPERARE USOARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

shubu esti tare rau de tot cu hormonii tai...deci fara babardeala pana la 6 sapt
ralukara eu am comis-o la o baita...de obicei sotul ma ajuta la clatire,dar de data asta i-am zis sa ma lase singura,ca ce o sa fac eu cand o sa fie el la munca...asa ca...la clatire,i-am turnat ceai pe cap,si s-a dus si pe fata,si probabil atunci respira el si a tras ceai pe nari...moamaaaaa ce m-am speriat,ca suspina intr-una, si aveam impresia ca nu mai respira....l-am pus in prosop si l-am luat in brate, tremuram, plangeam si ii suflam in fata...dar sotul era tare pe pozitii "da-l la mine ca nu are nimic,nu mai tremura ca fraiera". dar s-a intamplat o data, acum sa vezi ce merge treaba ca pe roate

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

FELICITARI SIMIS!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE GRABIT FLORIN. SANATATE MULTA!!!

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

RALUKA - ce-am mai ras!!! Bietul de el, dar imi place ca incearca, multi nici nu vor s-auda. Adevarul e ca e greut, eu recunosc ca am 2 maini stangi, tare neindemanatica, apoi sotul meu mai sta si mereu sa ma cicaleasca, asa ca l-am lasat pe el de la inceput. Si acum probabil ca tot el se va ocupa, o sa le facem o seara lui Patrick, o seara lui bebe, pana va creste si Kevin si o sa-i punem pe amandoi in cada, abia astept sa-i vad.

CARMEN - ce sperietura ai mai tras si tu! Sa stii ca bebelusii sunt mult mai solizi decat ii credem noi.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

FELICITARI LO! BEBE EDUARD SA FIE SANATOS SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII IMPREUNA!

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

merci Doloress..e un scris pe cutie de nu se poate citi..si vroiam parerile voastre de mamici experimentate

cea mai fericita mamica de frumos si sanatos

Mergi la inceput