Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LAURA_LUIZA – asta e procedura standard, la diabetul de sarcina, nu trebuie sa depasesti termenul. Desi daca insisti la noi, te lasa sa nasti cand vrea bebe sa vina, asta daca e totul OK. De asta te monitorizeaza des, la diabet sunt cateva complicatii – in special cu placenta . Placenta imbatraneste mai repede si nu-l hraneste pe bb cum trebuie. Mai ales, in ultimele saptamani. De aceea de exemplu aici ti se fac ecografe peste ecografe la diabet, desi la o sarcina normala faci doar 2 pe sarcina. Al doilea motiv – e ca bebeii nascuti din mame cu diabet tind sa creasca foarte mult in greutate, sa produca insulina si pentru mama si asta duce la complicatii – se pot bloca in bazin din cauza greutatii prea mari, probleme de respiratie, plus posibilitatea sa se nasca hipoglicemici.
Pe mine m-au lasat sa aleg data, saptamana asta sau urmatoarea, dar mi-au zis ca trebuie indusa inainte de termen. Placenta e imbatranita si bb si-a incetinit cresterea. Am avut noroc cu tratamentul cu progesteron, placenta mea a fost mai tanara de data asta, s-a pastrat in forma, insa la Patrick la 32 de saptamani era deja de gradul 3 si cica neagra toata, dupa cum s-a exprimat doctorul, nu ar fi alimentat bb cum trebuie inca 2 luni.
Da-ne datele corecte pentru listuta, sa modificam!

ZIKI – si la spital cand eram eu era o femeie cu dilatatie 1 care urla din toti rarunchii si tipa dupa epidurala, depinde mult de rezistenta fiecaruia la dureri zic eu. Eu una, la 4, cand am avut heppydurala, nu-mi venea sa tip deloc, si totusi nu sunt rezistenta la durere.

LUCIA – insanatosire grabnica!

MARIA – si eu am aceaasi stare. Acuma m-a impins mititelu` sa citesc tot felul de bazaconii despre inducere si nu mai vreau, m-a apucat panica. E furtuna de zapada azi la noi, e de jale pe autorute, mi-ar lua cred 2 ore sa ajung la spital, deci stau cuminte, insa de maine sunt hotarata sa fac orice sa vina bb singurel, pana pe 9. Vreau sa ies in week-end la shopping.

EDIT - RALUKARA - ai mare grija, trebuie mult insistat cu sanul pentru ca se poate da in mastita. Si cu pompa doare, insa e mai eficienta decat mulsul manual. Eu te sfatuiesc sa iei o pompita.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bravo LO!
Bravo SIMIS!!
Bun venit bebelusi dragi!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

intrebare pt mama denaturata ca mine: : bebelina mea a cam stranutat azi , dar mucisori nu sunt, temperatura nu. In cazul in care , Doamne fereste, face tempertura, ce pot sa ii dau? Am inteles ca Panadol si Nurofen sunt de la 3 luni.
A, si inca ceva ce ma nelinisteste tare de tot. Pana acum cateva zile, nu vomita decat foarte putin, si mai mult cand o schimbam, mai dadea putin afara. Acum, cand o ridic dupa ce papa, scoate aerul si vomita, dar vomita in cantitati destul de mari, si am observat ca vomita de 3-4 ori pe zi asa mai mult. de mancat chiar nu mananc decat ce e permis, ma feresc de multe, dar parca vomitatul asta ma sperie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Mi-a scris Lo...isi revine mai greu pt ca i s-a facut rau de la anestezie. Numele bebelului este Eduard Gabriel !

Bine ai venit Eduard Gabriel

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

intrebare pt mama denaturata ca mine: : bebelina mea a cam stranutat azi , dar mucisori nu sunt, temperatura nu. In cazul in care , Doamne fereste, face tempertura, ce pot sa ii dau? Am inteles ca Panadol si Nurofen sunt de la 3 luni.
A, si inca ceva ce ma nelinisteste tare de tot. Pana acum cateva zile, nu vomita decat foarte putin, si mai mult cand o schimbam, mai dadea putin afara. Acum, cand o ridic dupa ce papa, scoate aerul si vomita, dar vomita in cantitati destul de mari, si am observat ca vomita de 3-4 ori pe zi asa mai mult. de mancat chiar nu mananc decat ce e permis, ma feresc de multe, dar parca vomitatul asta ma sperie.

Cea mai fericita mami de fetita cu codite...
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mie mi-a zis dr sa iau eferalgan sirop sa am in casa in caz de febra.Despre voma nu stiu ce sa iti zic, nu m-am confruntat inca cu aceasta prob.dar te vor ajuta fetele

Mergi la inceput

deea cum adik cum il tii tu pana pe 7 ? stai linistita in patut, hai ca mai e putin
roxana_82 vazut poze de bebe Teodor, frumusel foc, sa fiti sanatosi !

Fetelor, am mai intrebat...bebe meu are pe umar o pata rosie...am sunat dr sapt trecuta si zicea ca e de la vaccin si se va forma o galma acolo care va trece, dar nimic...tot pata e, nu s-a format galma. roxx imi spusese ca i-a zis si eiin spital ca va face bebelina,dar nu facuse.voua v-a aparut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

catalina, iti doresc sa reusesti cat mai repede sa faci un program pentru tine si Sara, astfel incat si tu sa ai putin timp liber la dispozitie si sa reusesti sa te si odihnesti.

Wudy, te-ai speriat cand ai auzit de simis si te-ai hotarat sa stai cumintica...bravo!!

laura luiza, hai ca nu mai e mult o saptamana. Stiu ca esti nerabdatoare si ti se pare ca tot universul e impotriva ta pentru ca te dor si te supara toate cele , dar mai e atat de putin...

ziki, ce e cu nerabdarea asta pe tine? ca tu ai mai avea vreo 2 saptamani...lasa fata sa creasca la mami in burtica...eco mai e si eronat...mie mi0au zis exact in zziua in care am nascut ca are maxim 2 kg(si totusi au eco performant la filantropia) si mandra a avut pana la urma 2.500. eroarea a fost cam mare dar bine ca a fost in favoarea mea. apropo, parca si tu tot la filatropia nasti. Daca vrei ceva detalii, spune-mi si iti dau cu cea mai mare placere.

floritunde, banii vin si pleaca , nu merita sa iti faci zile negre din cauza lor. Stii vorba, cine nu ii are plange dupa ei , cine ii are plange de grija ce sa faca cu ei...Si noi suntem in groapa financiara si ne-am imprumutat chiar zilele asta dar or sa vina si vremuri mai bune !

lucia, off...tinem pumnii sa reactionezi bine la tratament si sa scapi de toate neplacerile. Ma bucur ca Eva e bine!

FELICITARI LO!!! RECUPERARE RAPIDA SI BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!

missmj, ufff...pupam bebe frumos sa ii treaca burtica!

shubu, lasa mama, hormonii in pace...ca dai ganduri si altora...

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

missmj, bebik mea nu are si nush ce sa iti raspund, da sper sa treaca si sa nu fie nimic
ralukara, doloress

mda, ce sa sa mai zic ca de cand am nascut am tot plans si eu din toate prostiile,asta apropos de hormoni, probabil ca e normal, dar ne revenim noi....

lorich multe pt tine, sa se faca bine rpd Robertelul

deea stai linistita in pat ca vei rezista pana luni, DD te va ajuta

Mergi la inceput

ralukara mi-am adus aminte de musafirii tai...cum sa stea pana la 2 ?! am avut si eu niste d'astia, dar eu le-am zis de la obraz ca ma retrag ... ma bag la somn,ca eu am pe bebe care ma trezeste la 2-3 ore. le-am zis si eu asa la misto ... " daca vreti puteti sa mai ramaneti cu sotul "...mi-a tras sotul o privire ....si uite asa au inteles oamenii mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

andri31, eu o pun pe Maia putin la san cand sughite si in cateva minute ca am scapat de zgaltaieli. lamaia mi se pare prea acra ca sa ii dau iar portocale nu am avut la indemana(cica ar avea aceasi efect). Si am mai reusit si cu putin ceai sa remediem problema. Eu ii dau si infacol si bonissan si ceai de colici, le alternez ca inainte de fiecare masa sa fie asigurata ca daca incep durerile de burta nu se mai opreste din plans cu orele si plange pana se invinetste.

maria, fuguta la o plimbare pentru ridicat de moral. si nu mai sta si tu sa raspunzi tuturor la telefon si sa intri in discutii care nu iti fac placere. spune si tu ca vrei sa te odihnesti si ca vei anunta in caz ca se intampla evenimentul pe toata lumea.

roxana asteptam detalii dupa ce va mai linistiti putin si va acomodati.

deea, stai linistita ca o sa te asculte domnisorica si o sa mai stea putin la mami in burtica...ca sa aibe si mami anestezie... a fost fetita cuminte pana acuma... o sa fie si de acum inainte.

deea sav, felicitari pentru vestile bune!!

missmj si Maia are pata rosie unde a fost facut vaccinul .Mie nu mi s-a zis nimic nici de galma, nici de ingrijiri speciale. nu cred ca e motiv de ingrijorare.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput