Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)
Raspunsuri - Pagina 7
de_ea spune:
FELICITARI LO!!!BUN VENIT BEBE!SA FII SANATOS SI SA ADUCI PARINTILOR MULTE BUCURII!!!
Am ajuns si eu acasa...sunt dezamagita pt ca eco nu mi-a facut...consult nu...a zis ca daca ma urca pe masa ii e sa nu iasa bebe ca e tare jos coborata.Asa ca a controla-o pe burtica,a ascultat-o cu palnia si cam atat.
Daca pana acu i-am explicat lu bebe sa aiba rabdare pana pe 4 ca sa prinda mami pe dr care face epidurala...azi am aflat ca dr vine abia luni,pe 7.Cum sa o mai duc pe fiica-mea cu bombonica pana luni??![]()
Ziki-ma bucur ca totul e bine si esti acasa.Sa fii cuminte sa mai stea bebe.
Andreea
38+ cu
Medeea
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui de_ea FELICITARI LO!!!BUN VENIT BEBE!SA FII SANATOS SI SA ADUCI PARINTILOR MULTE BUCURII!!! Am ajuns si eu acasa...sunt dezamagita pt ca eco nu mi-a facut...consult nu...a zis ca daca ma urca pe masa ii e sa nu iasa bebe ca e tare jos coborata.Asa ca a controla-o pe burtica,a ascultat-o cu palnia si cam atat. Daca pana acu i-am explicat lu bebe sa aiba rabdare pana pe 4 ca sa prinda mami pe dr care face epidurala...azi am aflat ca dr vine abia luni,pe 7.Cum sa o mai duc pe fiica-mea cu bombonica pana luni?? Ziki-ma bucur ca totul e bine si esti acasa.Sa fii cuminte sa mai stea bebe. Andreea 38+ cu Medeea |
o duci mami..cum sa nu!
-stai frumusel in pat sa nu fie colul supus presiunii..sa nu coboara bebe de la gravitatie..te intinzi si te relaxezi pana luni..pupici!
Tunde
37
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
vasilasanita spune:
Mai sunt gravidute destul de multe.
mami fericita cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
luciact spune:
fetele m si eu o intrebare
cand dispare dunga de pe burta si negreala de zici ca e jeg din buric si parul de pe burta???
deea_sav85 spune:
Ce fac fetele? In primul rand felicitari fetelor care au nascut, sa aveti bebei sanatosi si recuperare rapida. Vesti despre noi: azi am fost si noi la control si se pare ca bebe nu da semne de iesire si cred ca abia sapt viitoare o sa facem cunostinta cu el 
Andreea
38+ viitoare mamica de Radu Andrei
mica_daria spune:
buuuuna fetele mele dragi.
Felicitari celor care au nascut, 

, Babyleeks, Ariana, Simis, Lo, refacere usoara, bebei mancaciosi si voinicei.
TUNDE 

, mami draga ai avut dreptate cu cele care am intrat mai rarut pe forum de cand am devenit mamici, nu vorbesc in numele tuturor, eu m-am simtit cu musca pe caciula, am intrat si citit asa pe fuga dar nu am scris nimic de ceva timp. Chiar mi-a fost dor de voi, dar mamaruta mea nu doarme, mamanca in reprize scurte si dese, si nu imi lasa prea mult timp.
Daaaar, m-am luat de urechi si promit sa ma pun pe treaba.
Va pup.
angieangie spune:
felicitari mamicilor care au nascut cu scuzele de rigoare ca nu am mai intrat
dar sunt disperata cu timpul..bebe meu ppa mult,nu am san si ii dau humana..am o intrebare ,cat timp tine humana la temperatura camerei?pot sa-l fac inainte de a se tezi el?de obicei se tezeste la 3 ore si eu ii fac laptele cand se trezeste
va multumesc
cea mai fericita mamica de
frumos si sanatos
monika_bt spune:

FELICITARI, LO!!!
RECUPERARE RAPIDA SI BEBE SANATOS!!!

DEEA, o pacalesti stand in pat..."lichita"...ca e mai bine...Stiu ce spun...nu e bine sa nasti cu alt anestezist..sau cel putin nu cu unul Moldoveanu (parca)...Asa ca stai linistita in patut!!
SIMO, 

27 mai suntem?? asa multe?? eu numarasem vreo 10...![]()
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
36s+
RaluKara spune:
Doloress, mersi mult de informatii, am reusit pana la urma sa il detensionez...insa doare groaznic mulsul manual. Cu pompa nu am incercat decat in spital in prima zi, si era genul acela de pompa stil seringa cu care nu m-am inteles. daca se va mai continua probabil o sa fie necesar sa cumpar un gen de pompa, pentru ca nu rezist la partea manuala.
Si da, musafirii nu au copii, nu prea avem prieteni cupluri cu copii...in viziunea lor oricum suntem relativ nebuni ca am facut un copil atat de tineri, varsta optima pentru i fiind de la + 35 de ani. O sa trebuiasca sa invat sa evacuez musafirii pe usa la maxim 11 seara cand incepe baita.
FELICITARI SIMIS!!! BUN VENIT BEBE FLORIN, SA FII NECOLICOS, MANCACIOS SI CUMINTEL!!!
inaioanamersi de sfaturi!
Loutzy, mie mi s-a spus ca am voie in timpul alaptarii orice medicament care a fost permis si in sarcina. Deci ai putea sa iei paracetamol, fervex, modafen, nurofen. Vitamina c si sirop de tuse naturist daca incepi sa si tusesti.
lorich, off, imi imaginez cat de greu e cu 2 pui si sa te solicite ambii in cursul noptii. Bine ca cea mica nu are inca episoade tenace de colici si asa mai reusesti si tu sa te odihnesti cat de cat. 
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu