Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

FELICITARI LO!! MULTA SANATATE, SA VA TRAIASCA PUIUL SA FIE SANATOS!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna fetili
Dau si eu cu nasul pe aici
Sunt mai degraba deprimata, incerc sa imi fac curaj sa ies afara poate ma mai luminez si eu. Ma enerveaza statul asta cu securea deasupra capului. Nu stiu cand o sa se intample, toata lumea da telefoane sa ma intrebe daca am nascut, de ce nu nasc, de ce e asa lenesa, da' cat mai stau, nu pot sa-mi fac planuri cu nimic, in fine, intelegeti voi.

ma duc sa ma imbrac poate ies din casa macar pana la colt. Am chef sa cumpar ceva, orice, vad eu ...

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Felicitari noilor mamicute si sanatate multa bebeilor!!!!
Luciaact ce antibiotice ti a dat? Ai infectie urinara?? Eu am luat ampicilina si mi a fost tare frica cu alaptatul, acu tre sa mi refac urocultura sa vedem daca e ok.

Tare mi e frica sa nu fi trecut infectia si la bebe in timpul sarcinii, ma duc la dr sa vad ce mi zice. El mananca bine, e vioi, caca face cu putina apa la sfarsit, speram sa fie bine.

Cam cate fete mai sunt de nascut???

mami fericita cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

pai prima data am luat ampicilina plus genmtamicina{perfuzii, dupa aia injectii }
dupa aia ciprofloxacina
si acum iau zinnat, urocultura a iesit ok, dar la sumar mi au iesit leucocite, hematii...plus ca simteam o jena , ca si cum aveam ceva acolo, pe canalul urinar{am fost sondata de 2 ori, probabuil de aia}...acu vad ca sunt mai bine

si totul trece in lapte, dat sunt totusi medicamente care sunt permise in alaptare

sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

FELICITARI Lo!
Bine ai venit bebe, sa fii sanatos, papacios si sa-ti bucuri parintii!

Alina viitoare mamica 38+

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Buna fetelor

Yasmi;asta nu e sablon..la mine a masurat 2700 la 36 saptamani..Simis avea 2200 la 37 sapt...altele mult peste 3 kg...difera de la mama la mama de la bebe la bebe!

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

sar'mana de raspuns
si al meu avea 2800 la 36s dr eu stiu acum cu marja de eroare de la ecograf.... al lui simis stii cumva cat i a spus la eco ca are nainte de a naste??
maine seara merg din nou, voi avea 37 incheiate!!
sa treaca supararile!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 17 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Felicitari Lo!!!sa ti traiasca puiutul sanatos, sa va bucurati de el

andri , si mie mi se pare ok, sa pui la frigider laptele dupa ce te mulgi....oricum il incalzesti cand i l dai

ochisorii la fel stersi de 2 ori pe zi cum ne a aratat in spital,cu ser fiziologic
iar buricutul noua ne a cazut la 7 zile...dar stiu ca daca l uzi la baita cade mai greu,oricum nu te ingrijora ca nu a cazut pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Salutari fetelor!

Am ajuns si noi acasa de luni. Pun si eu eu cateva poze cu Teodor pe contul comun. Raportez vreo 3-4 nopti cu somn de vreo 2-3 ore si ziua deloc. Inca avem probleme cu muncitul pentru papica de la titi. E asa de "greu" incat mai bine doarme sau nu mananca suficient, pentru a se trezi apoi imediat ce cred ca a adormit.

Sper sa rezolvam problema curand si sa avem parte de mai mult somnic

In rest, tote bune, suntem cei mai fericiti parinti, traim sentimente nemaintalnite pana acum, iar tati e topit dupe bebe mic.

Astept o zi mai linistita ca sa va pot scrie si citi pe indelete.

39+ viitoare mamica de Teodor
AMR 1 ZI !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

FELICITARI SIMIS!!!

FELICITARI LO!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

36+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Cam cate fete mai sunt de nascut???

mami fericita cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Daca ne luam dupa listuta (cu corectarile de rigoare pentru astazi, mai sunt 48 de ... Dar unele n-au mai intrat din vremuri imemoriale. Din cele active sau relativ active mai sunt 28. De fapt cred ca 27, contez pe faptul ca Ana_Maria_M a nascut deja, desi nu ne-a dat de veste.

In lista de gravidute, cele colorate in mov sunt cele de care nu mai stim nimic de cel putin 2 luni.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

36+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

FELICITARI LO!!!BUN VENIT BEBE!SA FII SANATOS SI SA ADUCI PARINTILOR MULTE BUCURII!!!

Am ajuns si eu acasa...sunt dezamagita pt ca eco nu mi-a facut...consult nu...a zis ca daca ma urca pe masa ii e sa nu iasa bebe ca e tare jos coborata.Asa ca a controla-o pe burtica,a ascultat-o cu palnia si cam atat.

Daca pana acu i-am explicat lu bebe sa aiba rabdare pana pe 4 ca sa prinda mami pe dr care face epidurala...azi am aflat ca dr vine abia luni,pe 7.Cum sa o mai duc pe fiica-mea cu bombonica pana luni??

Ziki-ma bucur ca totul e bine si esti acasa.Sa fii cuminte sa mai stea bebe.

Andreea 38+ cu Medeea

Mergi la inceput