Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele , raportam a 15-a zi de viata , buric atarnand si cojite muulte pe pielea din jurul buricului :(... de ca si cum ar fi fost opartita akolo ... cand o cade buricul ca deja ma dispera.. tot sper ca la urmatorul pampers schimbat sa-l gasesc akolo atarnand afara ...

pt durerile de burtica eu ii dau cam de 2 ori pe zi Infacol ... as putea sa-i dau si altceva ?

si mai am o pb cu sughitul ... ce sa-i fac sa treca ca saraca sughite in somn de i se scutura plamanii . si nu-i trece . I-am pus o sg data 2 stropi de lamaie si m-am lecuit cand am vazut cat se stramba si cat de rau ii si nici nu i-a trecut.
I-am picurat putin laptic de la mine tot nu-i trecew... ce sa-i fac !? can do apuca sughitul o tine cate 10-15 min

Dulcea Amalia , 19.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

luciact bine ai revenit ! ma bucur ca bebelina e sanatoasa si te lasa sa dormi noaptea. sa te faci bine repede
tunde ulei incins varsat, varza naspa, ce-ai femeie ?lasa treburiliiii
simo cum stati cu caldura ?

Ma intorc la bebe Andrei ca se screme rau saracutul, il doare burtica

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

DA TU NE TII PE MORCOV?- PT LO!..SI UI-LA EA!..LA AMIAZA ZICE CA A PRIMIT VESTEA AZI DIMINEATA

CAT DESPRE VARZA....ARSA ODATA MAI MERGE..DA AM ARS-O DE DOUA ORI...ca sa fie mai sigur

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

FELICITARI LO!BRAVO BEBE!BINE AI VENIT!SA FITI SANATOSI!

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

buna fetele , raportam a 15-a zi de viata , buric atarnand si cojite muulte pe pielea din jurul buricului :(... de ca si cum ar fi fost opartita akolo ... cand o cade buricul ca deja ma dispera.. tot sper ca la urmatorul pampers schimbat sa-l gasesc akolo atarnand afara ...

pt durerile de burtica eu ii dau cam de 2 ori pe zi Infacol ... as putea sa-i dau si altceva ?

si mai am o pb cu sughitul ... ce sa-i fac sa treca ca saraca sughite in somn de i se scutura plamanii . si nu-i trece . I-am pus o sg data 2 stropi de lamaie si m-am lecuit cand am vazut cat se stramba si cat de rau ii si nici nu i-a trecut.
I-am picurat putin laptic de la mine tot nu-i trecew... ce sa-i fac !? can do apuca sughitul o tine cate 10-15 min

Andri mie pe diatra mi-a recomandat sa-l pun la san sa suga cand sughite.am incercat si cu lamaie si am observat ca degeaba.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

fetele aveti idee cat timp pot pastra laptele muls la temperatura camerei ?

daca il bag la ffigider cum il incalzesc ? (eu il pun acum sticluta in apa fierbinte intr-un recipient sa-l incalzesc)

copiilor vostri le curg ochisorii ?

poate ma aude si pe mine cineva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

fetele aveti idee cat timp pot pastra laptele muls la temperatura camerei ?

daca il bag la ffigider cum il incalzesc ? (eu il pun acum sticluta in apa fierbinte intr-un recipient sa-l incalzesc)

copiilor vostri le curg ochisorii ?

poate ma aude si pe mine cineva ...

Am citit intr-o revista ca laptele muls rezista 4-5 ore la temp camerei, 48 de ore la frigider.Pt incalzit il pui in apa calda
si se incalzeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andr cu laptele a raspuns Loutzy, eu mai zic asa, infacol inainte de fiecare supt; buriul cade el, stai linistita, sughitul trece daca papa putin lapte, asta daca vrea, ca a mea se enerveaza si de multe ori nu vrea si treb sa ast sa treaca de la sine.
Eu n-as pune ever acritura de aia de lamaie in gurita ei.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

[quote]citat din mesajul lui andri31

Am citit intr-o revista ca laptele muls rezista 4-5 ore la temp camerei, 48 de ore la frigider.Pt incalzit il pui in apa calda
si se incalzeste.

da,4h la temp camerei mi s-a spus si in spital
asa fac si eu,il incalzesc in apa calduta

multumesc laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

din nou

Monika..ce a fost greu a trecut, ai grija de voi in contiunuare
Lorich..nu am nimic electric de incalzit in casa..oricum, cea mai mare frica a mea e sa nu ramanem fara curent cateva ore..atunci ar fi jale.
pentru Robert sa ii treaca raceala.

Tundeee..nu vreau sms de la tine maine..nu inca. mai stai oleaca.
oricum dimineata la 5 cand am primit sms de la simis am facut pe mine..stiam sigur ca cineva a nascut, dar ma gandeam oare cine?la cate sapt?

Andry..nou ne trece foarte repede sughitul cu cateva gurite de ceai.
Pt colici e foarte bun Alinan solutie..este si natural si isi face bine efectul. exista si varianta de ceai Alinan. eu nu sunt de acord cu lamaia sub nici o forma.
Depinde cum ii curg ochisorii..este normal sa aiba secretie din aia alba la ochisori..se curata ochisorii de doua ori pe ori cu ser fiziologic pe o compresa sterila sau tifonel..daca secretiile sunt prea aabundente,adica daca se lipeste ochiul de exemplu..trebuie sa vb cu dr.
Laptele il incalzesti bine..in apa fierbinte.
Despre cat se pastreaza laptele nu ma bag..fiecare dr spune altceva..dar cel mai sigur e sa il bagi la frigider de fiecare data si incalzesti cand ai nevoie.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

FELICITARI LO!!!

FELICITARI SIMIS!!!

BINE ATI VENIT BEBEILOR!!!

Sa va refaceti rapid mamicilor! Sanatate multa

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput