Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)
Raspunsuri - Pagina 12
madalina_m spune:
ZIKI, deci la loc comanda? Foarte bine, lasa sa mai stea Felix la caldurica putin. Nu te baza pe eco de la Filantropia. Cum zicea si Ralukara, la fel am patit si eu: la internare mi-au zis 3 kg si a avut 3,8 kg. Cam mare diferenta, nu?
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
ADITZA, de mult te pandesc sa apari ca sa iti multumesc pt recomandare.
Ma refer la gasca cantatoare (caruselul), am trecut-o in wish list si am primit-o de la niste prietene. E mortala.
Si lui bebe ii place mult de ea.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
TUNDE ce zici tu acolo? Pleci la spital? Vrei motate???
madalina_m spune:
BEBECT si eu ii dau bebelusului si san si biberon, dar am impresia ca el prefera sanul. La biberon vine prea mult odata si se ineaca, plus ca ii curge o gramada pe langa gurita. La san nu avem astfel de probleme.
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina_m TUNDE ce zici tu acolo? Pleci la spital? Vrei motate??? Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
IOI!!!!!NUUUU!!!!!!!!!!
FAC PE MINE DE BAGATI MOTATE
Ma duc sa-mi scoata firele de la cerclaj

nu vreau sa nasc inca

Tunde
37
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Shines spune:
Anka..stai linistita si nu mai plange.bea multe ceaiuri, papa bine si vine si laptele, nu ramai fara. sunt si zile mai proaste poate. dar psihicul actioneaza foarte mult asa ca trebuie sa stai cat mai linistita si nu te gandii ca nu ai lapte. nu s-a dus nicaieri, e acolo si bebele tau va papa din nou. insista si pune-l cat mai des sa traga.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
madalina_m spune:
Fetelor, este permisa crema anticelulita in timpul alaptarii? Poate influenta in vreun fel? Nu prea vad cum, dar stiind ca e interzisa in sarcina mai bine intreb. Poate stie cineva.
Shines spune:
Tunde..stai mai linistita ca nu nasti.
parca te vad si pe tine ca pe Doloress
..atunci sa vezi motzate
bai..eu iar n-am presiune la gaz

mariag..la tine cum e ? ca am inteles ca e toata zona asta cu probleme.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
madalina_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui florintunde
IOI!!!!!NUUUU!!!!!!!!!! FAC PE MINE DE BAGATI MOTATE Ma duc sa-mi scoata firele de la cerclaj ![]() nu vreau sa nasc inca ![]() Tunde 37 saptamani Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian |
Ufff! M-am linistit! Scuze ca te-am panicat! Nicio motata, gata!

Doloress spune:
Anka in primul rand calmul si relaxarea ajuta mult. Sa mananci bine, sa bei multe lichide, ceaiuri de fenicul si chimen. Incearca sa te odihnesti cat poti. Pus bebe la san cat mai des si muls. Eu, dupa ce a inceput el sa suga, deci dupa 2 luni, il puneam la san si dupa o ora ma si mulgeam, numai ca sa stimulez cat mai mult productia. Am luat si un medicament, un fel de metoclopramid, are ca efect secundar - stimularea lactatiei (bine, am vazut medicul, mi-a prescris, n-am luat de capul meu). Incearca si Galactogil, Galactofor, astea nu stiu exact ce sunt cu ele, ca la noi nu sunt, insa am auzit ca sunt bune.
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!