Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)
Raspunsuri - Pagina 13
Leeloo21 spune:
buna fetelor din poiana brasov!
sunt cu nasa mea langa mine si o intreb pe ea tot felul de chestii medicale ea fiind doctoritq..
va intrebati mai demult de cum va dati seama daca ii este lui bebe frig si sfaturile de la voi au fost sa puneti mana pe burtica, pieptut sau ceafa..ea ne zice ca va dati seama doar daca nasucul ii este rece..atunci ii este si copilului frig...eu asa l-am controlat pe Tudor tot timpul..
laptele praf o data preparat se poate tine 2 ore la temperatura camerei doar daca bebelul nu o supt deloc din el..daca a tras macar o data este bine sa nu-l mai tineti mult pana i-l dati bebelului pt ca se dezvolta bacterii in interiorul biberonului..
anca..bea multe lichide si stai calma..o sa vina lapticul! 
sa aveti zile frumoase! va pupam din varf de munte:D
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+ 

nasterea in apa
pozici dragute
sherbi spune:
ce fac fetili?
nicio burtica pe lista de maine?
tunde, stai tu linistita, ca la astea cu cerclaj nu se produce asa repede nasterea. dr. mi-a zis ca din cauza firului se face un fel de fimoza acolo si dureaza pana se dilata colul. si daca n-o fi asa,ai totusi 38 de saptamani vineri. esti mai mult decat ok. doar nu vrei s-o tii vreo 42
.
bafta maine!
eu am fost plecata pe la bucuresti astazi si ma distreaza toti prietenii care-si fac cruce ca ma risc sa conduc si sa plec la drum. nu stiu de ce sarcina e privita ca o boala la noi. eu sunt fff activa si in ciuda recomandarilor medicului, de a zace la pat, eu ma simt excelent. in afara de "babardeala"
si de ridicat copilul (16 kg) in brate, am facut orice. car si acum bagaje si cumparaturi.
vineri merg si eu la dr. sa vedem daca scoate firul.
doloress, lasa uleiul de ricin mama
. ia-ti soata de-un brat si te "induce" el de numa
. asta daca va lasa copilul si mama din dotare.
mamicile care cred ca raman fara laptic, nu va lasati pagubase. puneti copilul la san mai mult pt. ca stimuleaza lactatia. beti multe lichide, ceaiuri de lactatie, pastilute. nu dati lapte la bibe cu tetina mare. vedeti ca cele de la avent, de 0 luni, curg extrem de greu. la alte biberoane nu garantez ca sunt asa de eficiente tetinele si bb nu se straduieste prea tare sa traga.
sa inteleg ce saptamana viitoare facem gasca de nascare. eu vineri, doloress miercuri, de_ea luni si parca mai erau

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
37+marc ioan
AMR 10 DE ZILE
poftiti la poze noi
Doloress spune:
SHERBI deci tu esti programata sigur pe vineri? Si DEEA pe 7? Ca sa va trec pe prima pagina. Mai este si WUDY pe 7.
Cu sotul - slabe sanse, a ramas cam traumatizat de la sarcina cu Patrick, cand dupa o partida de "barbadeala"
m-au apucat contractii si sangerari. Sarcina asta nici nu s-a atins de mine si nici nu vrea. Si dorm in living, unde nu am usa, mama poate sa iasa oricand de la ea din camera, in dormitor e piticul, iar camera lui Kevin are numai un pat mic de bebe.
Si sotul vrea inducere, sa aiba el control, sa-si ia liber de la servici, sa ma duca el, etc. El ma tot suna sa stau cuminte in pat si eu fac gimnastica pe-aici

38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!
deea_sav85 spune:
Eu luni sau marti, inca nu stiu sigur...oricum nu cred ca fac fata daca vad motate pt mine 
Andreea
38+ viitoare mamica de Radu Andrei
sherbi spune:
doloress, eu asa am vb cu medicul. insa datele problemei se pot schimba in orice moment. eu as fi vrut de pe 14 incolo. poate reusesc sastau pana atunci, ca ma enerveaza astia de la celule stem ca nu ridica proba vineri dupa 14, sambata si duminica, abia luni. si pana o trimit la bucuresti si apoi in danemarca, trece baba cu colacul, iar eu raman fara celule stem. cica in maxim 96 de ore sa fie prelucrate...asa ca as prefera undeva la inceputul saptamanii sa nasc. dar nu luni acus, parca l-as mai tine o saptamana. duminica fac si eu 38, deci sunt safe.
dar poti sa ma treci pe 11 feb, cum am stabilit cu medicul.
cat despre inducere
, ma gandeam si eu ca-ti dau o idee buna. luati-va o camera la hotel
.
ce-i drept, eu nu prea as avea curaj din cauza distantei pana la clinica. ca pofte sunt
.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
37+marc ioan
AMR 10 DE ZILE
poftiti la poze noi
deea_sav85 spune:
Si ca sa nu uit, al cui numar de telefon il pot lua? 
Andreea
de_ea spune:
Pe mine sa nu ma treceti ca eu nu sunt programata luni...eu o rog pe printesa mea sa mai stea macar pana luni ca sa prind anestezia epidurala...nu e nimic sigur.
tunde-sa vii repejor acasa ca acu tu esti sufletul forumului si o sa imi lipsesti.
Pupici si noapte buna tuturor.
Andreea
38+ cu
Medeea
deea_sav85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui de_ea deea_sav poti sa il iei si pe al meu. Andreea 38+ cu Medeea |
Gata
...Ms mult de tot 
Andreea
Doloress spune:
SHERBI - pe 11 e sotul meu, eu zic go for it ca e o zi buna!
Camera la hotel... I wish! As gasi si un hotel fain in centru, aproape de spital...
Eu o sa dau faliment in februarie in mod sigur, la inceput va fi Kevin (oare pe cat?) pe 10 e soacra-mea, pe 11 sotul, pe 15 bunica, pe 18 nasul, pe 27 cumnatul. Si nasa mea era pe 13 dar nu mai e saraca, s-a stins din viata acum o luna. Oricum, nu exista luna mai aglomeragata in calendarul meu. Mai vine si 14 februarie... dar de obicei sotului ii fac un singur cadou, si pentru 11 si pentru 14.
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!