Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Da chiar, ca mi-a amintit Larisel...
Tomaca, poate e doar o faza, si bobitza mai face figuri.Azi i-am pus 100 de bile colorate in cada si nu s-a lasat pana nu le-a scos pe TOATE si le-a aruncat pe jos in baie
multa treaba a mai avut

cat despre ce ai incercat tu sa ii faci la baie...grija mare ca smekeroii astia mici imediat tin minte daca le faci ceva ce nu le place..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

la ultimele 2 bai...asa a facut si david....nu stiu de unde le scot!!! acum suntem la scosul hainelor din masina,bagatul jucariilor in cutii...etc
Lml bobitza
felicitari ptr primii pasi!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

bea , danasor, lorex, simplicity, multumim din suflet ptr urari!

Ta na na na naaa Ta na na naaaa

Azi e 2 februarie

Am trecut si noi cu bine de primele 365 de zile din viata unei comori,am schimbat si noi sufixul...asa emotii am...! anu trecut la ora asta ma pregateam sa ma duc la spital...si la 8:47 venea pe lume .Doamne cat de minunata a fost acest an in 3!!!acum ne surprinde in fiecare zi...tocmai l-am invatat sa imi arata un deget cand il intreb cati ani are...nu ma lungesc ca deja mii se pune un nod in gat...mai bine va dam de baut

Te iubesc mult de tot pui mic! Sa cresti mare si frumos ca mac'ta ta si destept ca tac'tu! Imi multumesc ca faci parte din viata noastra!
La multi ani David!
La multi ani puiutilor de azi,fratilor nostri...(se zice ca persoanele nascute in aceiasi zi ,se cauta pana se gasesc, nu? noi v-am gasit pe voi)multa sanatate si mult noroc sa aveti in viata!

Alexandra
Raul

edit: mi-a aparut un [/size din greseala
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

alexutzzza felicitari ptr primii pasi a lui yannis! si la mai multi! Sanatate multa puiului!

blue_flower o vacanta minunata sa aveti!

bea deci...maine mergi 12 ore la lucru? bine am inteles?

cris.m unde esti mami? tot fara net? nu intri sa ne zici ce fac copii?

fetele e varza capitolul 210...adica citesc,citesc.. imi scrie cap 211...dau cap nou si imi apare tot 211, compar 2 pagi si difera...se mai poate face ceva?mi-am prins urechile o juma de h ca sa ma prind pe unde am ramas...

decenuela mai ai gumat? nu am gasit postarea ta... daca nu am vazut-o...am incercat sa-mi fac cont paypal, dar eu nu am visa,numa laser card...si trebuia ceva cont in banca...am facut transferul prin internet banking...apoi imi cere nu stiu ce ...si am lasat-o balta.mersi oricum..

intarcare...noi bem 210 ml lp...seara apoi tzatza.....si 120ml lp dimineata apoi tzatza...peste zi mai suge max de 2 ori a cate 3-5 min.

dormim in pat langa mami...spre disperarea lui tati...''eu sunt de vina,ca eu l-am invatat asa''

mai lucrez azi...vin acasa sa va citesc pe voi,terminam bagajele,facem baita...la 9 in pat la somnic...apoi maine...via [ro]mai ales dupa norocul ce l-am avut cu modificarea biletelor

va las....va pup

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

La multi ani printesa Alexandra!

La multi anisori print David !

La multi anisori cavaler Raul !

Sa fiti in primul rand sanatosi! Restul le aveti deja!

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

[/quote]

Subscriu si eu!

Mare rabdare aveti fetelor sa scrieti asa colorate mesaje. Mi-as dori si eu sa mai am rabdarea asta...poate cind voi fi bunica de acu

Si nu m-am abtinut si am fost si am facut si citeva poze chiar de ziua lui. Le-am adaugat in album.

Multumesc Elefantica (si nu numai- dar nu am apucat sa citesc dect din 2 in 2 si doar capitolul acesta) pentru aprecieri. Toti copii sunt minunati...imi veti da dreptate cind ma veti ajunge din urma
Dar va spun sincer ca nu am crezut ca voi putea iubi din nou inca o gigilice mica atit de mult. Nu credeam ca va mai impresiona asa de mult, deh deja trecusem de doua ori prin minunea primului an. Dar am ajuns la concluzia ca 10 copii de ar fi, la fel de mult te induioseaza primul zimbet, primul MAMA spus de gurita mica, primii pasi , primul pupic dat la cerere...

Asa ca cele ce doriti mai multi sa fiti sigure ca va fi frumos.

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (8 ani), Laura (5 ani) si Adrian Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

LMA ALEXANDRA!

LMA DAVID!

LMA RAUL!

Sanatate si noroc sa avetzi din plin! Si iubire multa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Las si o cafelutza fierbinbte si aromata...

Sa avetzi o zi excelenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Alexandra!
La Multi Ani, David!
La Multi Ani, Raul!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Multu de cafea, Larisel....mmmm, foarte gustoasa!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Alexandra!
La Multi Ani, David!
La Multi Ani, Raul!

Subscriu si eu!
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e bun si frumos pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

LMA ALEXANDRA!

LMA DAVID!

LMA RAUL!

Sanatate si noroc sa avetzi din plin! Si iubire multa...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

subscriu si eu..ca tare n-am rabdare la emoticoane...coloraturi...
sa cresteti mari, santaosi si frumosi si sa va bucurati parintii...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput