Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !
Raspunsuri - Pagina 11
ioana_fota spune:
LA MULTI ANI PRINTESA ALEXANDRA
LA MULTI ANI CAVALER DAVID
LA MULTI ANI CAVALER RAUL
decenuela spune:
neatza si de la noi...sarumana de cofe larisel....banuiesc ca erai treaza pt bucatareala...wow...
je am av o noapte mai ok...sau cel putin in prima parte cand jiji a dormit de la 11-2...3 ore legate...wow...pai ce eu am putut sa le dorm??? asta este un lux...la 2 cand s-a trez el....eu eram deja treaza...hm...dupa care a inceput distractia..dar ce mai conteaza...
jiji mare a plecat...acu ma gandesc ce sa fac de mancare....sa am ptcand vine mama si na...sa poata manca si jiji mic.
azi e sarbatoare...dar na tot tre sa fac shmotrul de zi cu zi...si papa...
sa aveti o zi superba..( vreau sa se faca o data cald!!!!!!!!!!!)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ioana_fota spune:
Buna dimineata
de coffe
Bravo Bobitza pt primii pasi
Larisel ma bucur ca mai reusesti sa treci pe la noi ,imi place ideea propusa de tine pt prima pag
Din ce am googalit si eu acum ceva timp stiu ca siropurile astea se tin mai mult de 30 zile,de ex la ibalgin scrie in prospect 6 luni asa ca...
Legat de "uitare" si la mine e nasol acest aspectdar cine stie....
Eleysa spune:
Neatza!!!
Si eu la cafeluta, m-am servit direct ...nu stiu inca cine a dat-o dar bine a facut ...
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 elefantica ce face moata? party? cand sa trezit pana la urma? acum cred ca va jukati amandoua. _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
mda ...s-a trezit la 20.30 si la 12 ma chinuiam sa o adorm
....
ma duc sa vad ce ati mai scris si poate ma si trezesc intre timp
Mamica mandra de odorul ei
bubu_bu spune:
buna dimineata fetele!de cafea
la multi ani davidsa cresti mare si sanatos
la multi ani alexandrasa ai o viata frumoasa sa fii sanatoasa
si noi facem cinste azi cu un tortulet de fructe si budinca pentru toti copii si pentru toate mamicile ca face raulica 1 an....un an frumos de care multumim lui Dumnezeu ca l-am trecut cu bine si ne rugam sa vina altii tot asa frumosi!
am scris si eu povestea noastra cand aveti timp si chef sa o cititi
o zi frumoasa!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160883
Eleysa spune:
citat din mesajul lui larisel Nici eu nu shtiam ca siropurile au valabilitate 30 de zile si inca nu sunt convinsa ... solutzii auriculare sau nazale da, dar scrie si pe prospecte... in schimb siropurile... mi se pare culmea sa nu scrie pe nici un prospect. Si le-am citit pe toate care mi-au trecut prin casa (panadol, eferalgan, nurofen, eurespal, aerius...)... Nici pe vigantol nu scrie, dar la ala macar e o explicatize logica ... in urma contactului cu lumina, vitamina aia (D) ishi pierde cica calitatzile "benefice", dar siropurile??? Toate? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
si eu am tot citit prospectele si asa mai departte...cam pe toate scrie ca trebuiesc tinute in cutia originala la o temperatura sub 25 greade...presupun eu ca daca se indeplinesc conditiile totul este ok ...chestia cu 30 zile mi se pare si putin chestie de marketing...aruncati si cumparati aletele ...zic si eu ...mi asa mi se pare ...o sa mai caut totusi pe net poate gasesc ceva care sa ma convinga ...adica mi-am amintit acum ...pe pikovit scrie clar ca maxim 2 luni....deci pe cele care chiar au treaba cu asta scrie in prospect ....eu mi-am notat preventiv pe toate cutiile data la care le-am deschis
nyny spune:
Neatza...
Larisel sarumana de cafea
bAly am vazut pozele...cat sunt de frumosi...esti bogata mami.
si noi am avut o noapte linistita, fara urlete...cred ca au stiut ca sunt obosita
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui nyny Buna seara... ...hmmm ... am avut o zi... de fapt de azi noapte a inceput "distractia"...vreo 2 treziri in urlete made by David...nu stiu ce o fi avut. Cand am reusit sa atipesc m-am trezit si cu Mara langa mine...ca vroia apa prima oara iar a doua oara ca a visat urat si vrea sa doarma langa mine. La 7.20 toata lumea era in picioare. La inmormantare am facut un friiig... mamaaa...brrr.. nici nu vreau sa-mi aduc aminte. Vorba aia "cui pe cui se scoate" e adevarata. Cand am ajuns acasa nu mai aveam nimic... nu mai imi curge nasul, nu am mai facut febra, nimic. Foarte tare, zic. Sunt terminata de oboseala. Ma duc la nani. Sper sa ma lase copiii.. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
Bine ca a trecut febra si raceala ...am mai verificat si eu treaba cu "cui pe cui" se scoate ....functie ...nu tot timpul insa
Sper ca ai avut o noapte mai linistita
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Eu nu prea cred...o sa mai cercetez...cred ca e o strategie d emarketing ca sa arunci sa cumperi mai des.. Inclusiv la vigantol...cine spunea ca a trimis mail producatorului sa-l intrebe daca e adevarat si i s-a raspuns ca nu.Atat timp cat il pastrezi in ambalajul original. Iar ambalajul original de aia e sticla inchisa la culoare, ca sa nu treaca lumina sa oxideze.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
hihihi ...gand la gand cu bucurie ...n-am apucat sa cercetez ...ma gandeam ca o sa intreb o prietena care este farmacista si a carei mama este tot farmacista ...ar trebui sa stie ma gandesc eu ...