Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !
Raspunsuri - Pagina 9
larisel spune:
bea Tot aveai chef sa imbogatzeshti prima pagina (deshi acum nu cred ca vei mai avea timp daca mergi la servici)... aveam eu o idee: sa punem in dreptul numelor cele 3 obiecte alese de pe tava, sa putem vedea oricand ce prezic "astrele" despre predilectziile copiilor noshtri? Zicetzi si voi daca v-ar surade ideea... nu tzin neaparat...
Editez ca sa spun ca daca va hotaratzi pot face si eu adaugirile in listutza, doar ca am nevoie de pm de la fiecare... Nu pot citi in urma sa gasesc eu info... sorry...
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel bea Tot aveai chef sa imbogatzeshti prima pagina (deshi acum nu cred ca vei mai avea timp daca mergi la servici)... aveam eu o idee: sa punem in dreptul numelor cele 3 obiecte alese de pe tava, sa putem vedea oricand ce prezic "astrele" despre predilectziile copiilor noshtri? Zicetzi si voi daca v-ar surade ideea... nu tzin neaparat... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
suna interesant
lorex spune:
Da chiar, ca mi-a amintit Larisel...
Tomaca, poate e doar o faza, si bobitza mai face figuri.Azi i-am pus 100 de bile colorate in cada si nu s-a lasat pana nu le-a scos pe TOATE si le-a aruncat pe jos in baie
multa treaba a mai avut
cat despre ce ai incercat tu sa ii faci la baie...grija mare ca smekeroii astia mici imediat tin minte daca le faci ceva ce nu le place..
nyny spune:
Hai ca ma mananca undeva sa mai bantui p-aici...iar ma culc la 12 noaptea
Myky ma bucur ca sunteti mai bine. Aaa..si sa va balaciti sanatosi in noua baie
Lorex felicitari pentru primii pasi ai Bobitzei
Alexutzza multa sanatate lui Yannis. Sa nu mai faca febra
Si lui Kay multa sanatate si sa iasa dintzisorii aia odata
Nici eu nu as crede ca siropurile au valabilitate doar 30 de zile atata timp cat in prospect nu scrie nimic. Eu l-am intrebat pe Stanciu si despre Vigantol daca este adevarat ce se spune ca trebuie inlocuit la 30 e zile si mi-a spus ca sunt "povesti spuse de mamici in parc". Nu scrie nicaieri ca trebuie folosit o anumita perioada de timp si atata timp cat este in termen si sunt respectate conditiile de pastrare il poti folosi pana cand se termina sticla.
Eu nu stiu ce o avea si David al meu de este agitat si ziua si noaptea. As fi zis ca sunt dintii... dar nu are deloc gingiile umflate, inflamate. Nici nu prea pot sa ma uit...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
lorex spune:
Am vazut poze super de pufuleti gustoshi!
Ce mi-ar placea si mie sa vina pufuletii la ziua bobitzei!!!
va invidiez...
deci tati de yannis nu a dat pe nimeni afara
danasor spune:
LA MULTI ANI IRINA!!!
sa cresti mare, sanatoasa si sa aduceti tu si surioara ta multe bucurii lui tati si mami; Nikole am vazut pozele Irina e tare frumoasa si finuta si Isa la fel, pacat ca mami n-a intrat in cadru, super tortul
LA MULTI ANI DANIEL!!!
LA MULTI ANI ADRIAN!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de fericire!
LML IURIA ,BOBITZA !!!, go go
simplicity spune:
La multi anisori printesa Alexandra!
La multi anisori print David !
La multi anisori cavaler Raul !
Va doresc tot binele din lume
Bravo mamici dragute pentru acest an frumos
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
nyny spune:
Am vazut ca s-a tot discutat aici despre culcatul copiilor.
Zic si eu... pe aman2 i-am invatat sa doarma singuri in patutul lor inca din prima zi si mai apoi in camera lor (pe Mara la 11 luni si pe Dav la 4 luni). Sunt si avantaje si dezavantaje. Asta e clar.
Cel mai mare dezavantaj a fost acela ca nu i-am luat noaptea in brate, sa-i simt cum se cuibaresc ei, sa-i miros, sa-i mangai... Ei cresc asa de repede ...si eu nu m-am putut bucura in totalitate de ei ca si bebelusi. Cand ma mai trezesc peste noapte cu Mara peste mine in pat o primesc cu bratele deschise ...se lipeste de mine...ma topesc.
Eu zic sa va bucurati de clipele astea acum ,cand ii simtiti aproape... aveti timp sa-i dezvatati... pana la 40 de ani. Sa fie ei sanatosi si asta sa fie ultima problema.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
lorex spune:
La multi ani printesa Alexandra!
Sa fiti in primul rand sanatosi! Restul le aveti deja!
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
[/quote]
danasor spune:
La multi anisori printesa Alexandra!
Sa cresteti mari, sanatosi, sa va bucurati din plin de anii copilariei si sa aveti parte de noroc si fericire in viata!!!
Simply tare frumos ai scris