Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

BF drum bun si vacanta placuta!

Dece felicitari pentru vaccin si masuratorile super bune!

Lorex nici eu nu inteleg dilema ta cu masurile....eu lui Yannis ii fac cam in functie de cat ii e foame sau cat stiu eu ca ar trebui sa ii fie de foame. Ii fac 4 masuri sau 5 cam asa ca sunt zgarcita si nu vreau sa arunc laptele Rareori mananca 6 si asta cam numai dimineatza pe foame mare.

Ruxita multa sanatate! suna f horor prin ce treceti voi

Eu azi am fost pe la birou. M-am intors, Yannis vad ca arde tot ...are 38.6 la un termometru prost....nu stiu unde e al lui, nu reusesc sa il gasesc....offff si nu am nimic antitermic in casa ptr ca se pare ca le-am uitat in Grecia pe toate. Pot sa iau copilul cu mine afara cu carutu pan la farmacie daca are febra mare si nu am idee de la ce e? Mi-a cam plans azi toata ziua....si nici nu a mancat...dar nu am idee ce ar putea sa aibe

de Yannis

Sper ca yannis e mai bine!

Dilema mea era daca nu-i dau prea mult de mancare (apa 240 + 8 masuri de LP). Intelesesem de nu mai stiu pe unde ca o portie de mancare la varsta asta nu trebuie sa depaseasca 250 de grame sau ml..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

alexutza, daca in casa e cald si bine poti sa-i faci o baita, il scufunzi intr-un lighean mai adanc intr-o apa cu temperatura 37 si progresiv o scazi sau scade ea natural... si stati vreo 10 min... asta e singura procedura hidro care mi se pare acceptabila, restul sunt socante si "traumatizante" (inpachetari, comprese, s.a.)... asta in lipsa de altceva... in 10 min. ar trebui sa scada bine si copilul scapa de moleseala.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mai e o metoda mai putin traumatizanta care la mine a dat rezultate: copilul doar in pampers si udat usor cu apa la temp camerei, intai pe maini, brate, burtica, spare, apoi picioruse...incet asa, inmoi tu mana in apa si apoi dai pe ea cu mana usor ca la un masaj fin..
m-a invatat pediatra..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Multumim mult de sfaturi! Sunteti niste scumpe. Tati de Yannis trebuie sa vina....sper...ca e la birou calare pe buget (prietenii stiu de ce). Nu stiu daca se descurca ce sa ii ia de la farmacie. Astept pana vine el. Intre timp i-am dat niste Nurofen desfacut in Noiembrie, nu moare nu? Vad ca a scazut la 38.3. Am Panadol si Nurofen dar sunt desfacute in Nov ambele, eu stiam ca trebuie aruncate dupa 30 de zile...

de Yannis

WHAT????

De unde stii asta???

Eu am desfacute de 5 luni!!! OMG!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si pentru ca singurul lucru de facut pe astazi era sa-mi schimb titulatura tana-na! profit de pauza de respiro si ne jucam/prostim... nu judecati prea aspru, nu-mi venea absolut nicio idee...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ti se potriveste,...nu stiu de ce...poate pt ca imi pari imprevizibila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Nici eu nu shtiam ca siropurile au valabilitate 30 de zile si inca nu sunt convinsa ... solutzii auriculare sau nazale da, dar scrie si pe prospecte... in schimb siropurile... mi se pare culmea sa nu scrie pe nici un prospect. Si le-am citit pe toate care mi-au trecut prin casa (panadol, eferalgan, nurofen, eurespal, aerius...)... Nici pe vigantol nu scrie, dar la ala macar e o explicatize logica ... in urma contactului cu lumina, vitamina aia (D) ishi pierde cica calitatzile "benefice", dar siropurile??? Toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna seara...

...hmmm ... am avut o zi... de fapt de azi noapte a inceput "distractia"...vreo 2 treziri in urlete made by David...nu stiu ce o fi avut. Cand am reusit sa atipesc m-am trezit si cu Mara langa mine...ca vroia apa prima oara iar a doua oara ca a visat urat si vrea sa doarma langa mine. La 7.20 toata lumea era in picioare.
La inmormantare am facut un friiig... mamaaa...brrr.. nici nu vreau sa-mi aduc aminte. Vorba aia "cui pe cui se scoate" e adevarata. Cand am ajuns acasa nu mai aveam nimic... nu mai imi curge nasul, nu am mai facut febra, nimic. Foarte tare, zic.
Sunt terminata de oboseala. Ma duc la nani. Sper sa ma lase copiii..

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Nici eu nu shtiam ca siropurile au valabilitate 30 de zile si inca nu sunt convinsa ... solutzii auriculare sau nazale da, dar scrie si pe prospecte... in schimb siropurile... mi se pare culmea sa nu scrie pe nici un prospect. Si le-am citit pe toate care mi-au trecut prin casa (panadol, eferalgan, nurofen, eurespal, aerius...)... Nici pe vigantol nu scrie, dar la ala macar e o explicatize logica ... in urma contactului cu lumina, vitamina aia (D) ishi pierde cica calitatzile "benefice", dar siropurile??? Toate?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Eu nu prea cred...o sa mai cercetez...cred ca e o strategie d emarketing ca sa arunci sa cumperi mai des..

Inclusiv la vigantol...cine spunea ca a trimis mail producatorului sa-l intrebe daca e adevarat si i s-a raspuns ca nu.Atat timp cat il pastrezi in ambalajul original.
Iar ambalajul original de aia e sticla inchisa la culoare, ca sa nu treaca lumina sa oxideze..

Mergi la inceput

am vazut acum ca s-au pus linkuri despre convulsii (multumim MP)

deci cam asa e cum spuneam si eu...

ce mi se pare f important, desi nu am gasit scris pe niciunde, dar pediatra mea mi-a spus ca daca atunci cand face prima oara febra 40 si nu a facut convulsie, atunci nu mai face niciodata.

acuma, na, vb lui haircut, depinde si cat de repede ajunge temperatura la 40...la bobitza a ajuns destul de repede ca eu atunci adormisem dupa ultima doza si cand m-am trezit avea 40...dupa vreo 6 ore...

Mergi la inceput

Bobitza mi-a facut surpriza de ziua ei: a facut cate doi pasi singura de mai multe ori azi!

bine, vorba vine singura, nu din proprie initiativa, o puneam eu mai departe de "zona ei de interes" si venea doi pasi iar la al treilea indoia genunchii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

tomaca Nu cred ca lui Tudor nu-i mai place subit baia... poate e doar o etapa si vrea sa exloreze cada in picioare. Si fetele mele fac la fel (de la 6-7 luni )... stau in scaunelele de baie 2 minute, dupa care ies din ele, mishuna prin cada, se baga iarashi in scaune, mai baga un picior in galetusha, se mai ridica, mai imping de ushi si de la capat... eu cred ca totul e un joc. Daca e cald in baie nu vad care e problema ca nu sta pana-n gat in apa... lasa-l sa se distreze in felul lui.

cris.d Ma inscriu si eu in clubul uitucilor cred eu iremediabil "pierdutzi". La mine se agraveaza problema in loc sa regreseze, cred ca trebuie sa revin la lecitina ca-n studentzie...

myky Te intereseaza mancaruri pt copii sau pt adultzi? Cel putzin la noi nu prea coincid decat rar... De exemplu in ultimul timp am avut supa de pasare (de tzara), ciulama de pui, saramura de crap. Mi-e pofta si probabil o sa fac zilele urmatoare o "saleanca" (varza murata calita cu jumari si carnatzi) cu mamaligutza. La mancarurile pt copii nu te incurc, nici eu nu mai am idei noi...

Noua ni s-a recomandat desitin preventiv si nu shtiu daca si in ce fel functzioneaza curativ.

ruxita, alexutzzza Sper ca puii voshtri s-au ma intremat si maine o sa venitzi cu veshti bune... Sanatate!

Mergi la inceput