Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Lalexandra, demoralizata pentru ca nu mi-a reusit planul de a aduce dadaca in casa. M-ar fi scutit de mult stres, dar mi-a zis ca nu mai poate veni...IAR CA SA CAUT ALTA, TRECE TIMPUL SI BAT PASUL PE LOC..
nafi, multumesc pentru incurajare . Sunt convinsa ca lui L o sa ii placa la nido, desi o sa dureze sa se adapteze . Si eu imi fac probleme de astea, cum ca nimeni nu va avea grija de puiul meu, si ce face el fara mine
Gata, mi-am dat 2 palme sa-mi revin...Ma duc sa beau niste cola!! Ce fain e sa bei si sa mananci fara stres :)))))Adica fara stresul ca merge in lapte :))
laura_luiza

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Elisa, super faina casa.
Acum am eu niste curiozitati:
apartamentul e la parter
nu-mi mai amintesc...cat ati dat pe el?
aveti 2 camere si camera pt haine...sau cum, ca eu nu ma pricep la cum au ei apartamentele.

Si inca odata sa o stapaniti sanatosi!
Imi place tare mult patul, ca are si spatar si jos sa pui lucrurile, imi place bucataria, imi place culoarea de la Ricky (cam asa ceva avem si noi la Alessa)...ce mai, e fain!

A, si imi mai place de Ricky, e gingas cum e el in actiune...007

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Giani, nu te necaji, mai!
O sa vezi ca va fi bine, Loris se va adapta si va fi bucuros sa cunoasca alti copilasi si sa se joace cu ei. Chiar daca noua ni se pare greu, pt ei va fi placut. Poate nu din prima zi, dar sigur vei ajunge sa nu il mai poti lua de la nido, ca va vrea doar acolo...ca acasa e mare plictiseala.
De multe ori cand plange Alessa...radem si spunem ca plange pt s-a plictisit de fetele noastre

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

LAlexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

LAlexandra

Vroiai sa-mi zici sa merg la somn?

Noapte buna, fetelor...ne bagam si noi la somnic!

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

LAlexandra

Eu ma duc la somn...Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Kemsy- sa stii ca si noi vrem dadaca ptr ca ne-am gandit ca e inca micutz sa mearga la nido. de asta eu imi caut de lucru un part time ptr inceput. dar am zis sa vedem poate daca gasesc loc la asilo care este peste drum de casa ar fi ok si asa sa-l duc de la 7.30 sau 8,30 pana la 13.30. mai bine sa avem si un plan B oricum.

Alexandra ma bucur ca ti-a placut Apartamentul e la parter si mai avem doar 2 etaje deasupra. dormitorul nostru era f mare (25 mp) si de asta ne-am gandit ca decat sa cumparam un sifonier, mai bine facem acesta camera separata in care vom pune mobilierul ..ceva de genul celui din linkul asta

http://www.fag-armadi.it/commy/prodotti_view.asp?PRODOTTO_ID=3450

si e ca si cum faci o plimbare prin sifonier si iti iei ce iti trebuie.
Muncitorii au facut peretele in carton gipsat si au lasat spatiu sa punem usa glisanta. ca dimensiuni cabina armadio are cam 3.20 m pe 1.80m.

Camera lui Ricky e si ea destul de mare, are 14 mp , sufrageria are vreo 28 mp , bucataria 11 mp, pe urma sunt 2 bai, una mare cu cada si una mai micutza cu dus. pe partea cu bucataria, sufrageria si camera lui ricky se afla si terasa lunga de 10 m lata vreo 2 m chiar 3m in fata camerei lui Ricky unde vom pune vara masa si scaune .de pe terasa cobori 3 scari si ajungi in gradina care are 30 mp, e detstul cat sa te bucuri de un pic de verdeata. toate astea au costat 225.000 (negociat de la 240.000 fara agentie) si am mai bagat vreo 8000 euro in varuieli,raschetat parchet, inlocuit intrerupatoare, 2 pereti in carton ghipsat si plafon dublu la intrare.

Sper ca te-am lamurit! si il pup si pe frumosul tau mancator de plasmon!

Acum gata, inchid ca deja ricky e cam agitat (mama lui de dinte!). se tot foieste...desi i-am dat deja un pic de nurofen.

Pe maine fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetelor, sting laptopul si ma bag la Tv langa sot !!!

Ne auzim dimineata....Somn uosr si linistit va doresc!!!

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

NAFI si in ce constau criteriile astea? Punctaje? Eu cred ca gradatoria de la nido nu e aceeasi ca si la asilo. Adica la nido, iti cer multe chestii, reditto cum ziceai si tu. Dar la asilo mi-a cerut doar 2 foto ptr Ale si fotocopia de la actele noastre de identitate. Am completat un formular. In care cerea din cati membri e formata familia, daca accept ca Alessio sa faca religia catolica ceea ce nu am acceptat. Drept urmare am ales ca in acel timp sa faca alte activitati didactice. Ma rog, dau autorizez scoala sa faca poze, filmate ,etc.....daca voi accepta ca Ale sa mearga in miniexcursiile facute de gradinita...gite. Deci e total diferit decat la nido. Marti ma duc la comune sa vad ce-mi cer astia ptr Mattia.Ca acolo, da stiu ca trebuie sa duc o caruta de chestii printre care si reditul etc. Care este minimul de redit? Sau cum mai e? Asta ca sa stiu daca am vreo sansa sa-l accepte pe Mattia. Daca nu, asta e.....si oricum daca in caz ca-mi cer ptr Mattia 300 euro pe luna....a questo punto il las in continuare la nido asta particular unde e acum.Da, voi da 420 pe luna dar prefer asa. Ca sincer nido-ul comunal nu prea mi-a cazut cu tronc.....

Cat despre faptul ca aveti frica asta de dat copilul la nido...ohoooo cat va inteleg. Doar stiti ce stresanta am fost eu cu Mattia nu? Am plans. Mult. El a plans mult dar acum e super ok. A invatat acolo multe chestii, a devenit foarte sociabil. E mult mai indraznet in multe chestii....actiuni facute prin casa....nu stiu parca a iesit din carapace. Si inca ceva foarte important....a mai pus pe el ceva "grame" Nu e ca era slab......dar ma gandesc ca astia dandu-le 2 feluri d emancare....conteaza....nu stiu.....Deci stiu ca aveti inima cat un purice.Pregatiti-va psihic, pregatiti-va sa-i gasiti cateodata murdari la gura, sau cu mucii pana la genunchi....dar asta e....nu e o tragedie. Trece.

Acum despre UOMINI . NAFI super meseria sotului. Complimenti. Vezi tu, la tine situatia e total diferita fata de a noastra. Plec de la faptul ca eu cu Alin mereu am fost niste singuratici. Ne-a placut mereu sa fim de capul nostru. Putini amici ne-au trecut pragul casei. Recunosc ca acum ca acum nu mai imi place cum eram.....si drept sa-ti spun cum suntem. Dar acum e diferita situatia deoarece cu 3 copii pe cap te asigur ca nu.ti mai arde de amici. Si cum spuneam, mereu ne-a placut sa calatorim, sa mergem sa vizitam locuri decat sa mergem la o cafea cu prietenii.Deci stiu ca suna bizar tare dar asa e la noi. Fiind impreuna de peste 15 ani........deci suntem impreuna din '93. Si ne cunoastem din '91, suntem tare mult obisnuiti unul cu altul.Ne este enorm de greu cand suntem despartiti. Cand nu aveam copiii, si eram la munca de naopte sau viceversa in cazul lui Alin.....greu...greu mai adormeam si Alin la fel. Deci eu efectiv faceam noapte alba si dimineata aveai impresia ca m-am luptat cine stie cu cine.Asa erau de vraiste cearsafurile. Tot ceea ce am realizat pana acum le-am realizat doar din puterile noastre.Fara ajutorul parintilor, fatilor, cumnatilor sau a prietenilor. Deci totul am facut numai noi. Acum................este si partea proasta. Din punctul meu de vedere. Mie imi place mult cum e la voi. Si mai ales faptul ca vreti si veti vrea LIBERTATEA. Te inteleg si nu numesc chestia asta egoism. Vezi, de ce zic eu partea proasta. Ptr Alin viata de cuplu a cam luat sfarsit. Si am mai vorbit eu o data in blogul meu. Pe mine ma doar emult chestia asta. Ca vezi Alin acum nu mai concepe sa iasa fara copii. Deci pe el nu-l mai intereseaza sa ma scoata la un suc, sa iesim la un film doar noi doi. E dureros , inca nu ma impac cu acest gand..........dar asa e. Cand i-am vorbit despre acest lucru.....off...nu mai intru in detalii dar nu-mi da dreptate si deci terminam prin a ne certa.De asta zic ca uneori DAR FARA RAUTATE va invidiez. Ca tare mi-ar fi placut totusi sa nu se fi rupt vraja dintre mine si Alin. Daca ne-ai fi vazut inaitne de a avea copiii!!! D-ne ce frumos mai era. Eram ce mai printesa lui. Si atata grija si toate cele avea de mine......si premuroso in toate cele............acum......chi se ne frega!!!

Ei uite si tu cred ca am batut recordul la intinsul placintei!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ciao fetele,intru si eu sa va salut,apoi fug la munca.
o zic si eu-iar-pe a mea cu nido.l-am dat pe davide de la 7 luni,ptr ca nu am avut alta posibilitate,eu fac turni alterni deci nicio saptamana nu seamana cu cealalta ca sa pot lua o persoana,cine-ti vine o saptamana 48 de ore si cealalta deloc...ma rog
deci,la inceput de nevoie,apoi am vazut ca s-a acomodat repede iar acum abea deschide ochii si intreaba,silo mamma???
zic si eu ca ALEXANDRA sambata si duminica cred ca se plicti de fetele noastre.
acum cand merg dupa el fuge de colo colo de mi-e si rusine de educatoare ca nu vrea niciodata sa vina acasa.
sper sa ramana asa,sa-i placa mereu.normal,cum zice si DANANGIE il mai gasesc cu muci sau murdar de iaurt sau ce o fi,dar se cunoaste,zic eu,mai ales cand e impreuna cu alti copii,diferenta.face jocuri diverse,si acasa se joaca des singur cam ...cu orice gaseste.
ce mai,sunt multumita de nido.
na,am zis si eu.
asa,sa nu uit sa va multumesc tuturor ptr commenti la poze,sunteti f dragute,ms SLIMATEI ptr raspuns.
chiar plec,va .

Mergi la inceput