Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 18
LAlexandra spune:
Neata!....lasa
...eu sunt zombi...Alessa s-a trezit la ora 4.40 fix...si de atunci l-am luat in pat...nu s-a trezit de tot, dar nici nu prea a dormit...asa ca mai bine ma trezeam si ne jucam![]()
Elisa, foarte frumos, si e mare apartamentul, super! Buna ideea cu dulapul de haine. Nu vreau sa iti fac ganduri...nu ti-e frica la parter? Si noi stam la etajul 1, dar jos e sunt doar garajele, si daca se chinuie cineva, in partea din fata, poate intra pe balcon
...cand mai pleaca B. acasa, dorm putin cu frica
.
Dana, ce sa-ti zic...eu cred ca mai peste tot asa se intampla cand apar copilasii. Daca le-ar pasa in continuare doar de noi, ar insemna sa nu le mai pese de copilasi, si iar nu e bine
. Nici noi nu mai iesim ca pe vremuri, ca avem roata
dupa noi, dar ce sa facem...eu ma consolez cu gandul ca vor creste si va veni apoi iar vremea noastra
. Pe de alta parte, nu ma vad toata viata stand doar noi doi si distrandu-ne, pt ca nu ar mai avea viata farmec fara copilasul nostru scump
.
va las, atata ma duce neuronul la ora asta
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
danangie spune:
Buna ziua si de la mine,
Unde sunteti fetelor? ALE nici eu nu mai concep viata fara baietii mei. Ceea ce vroiam sa spun e ca uneori e util sa mai iesi prin oras doar tu cu partenerul. Adica, eu sunt de parere ca ptr a merge totul inainte si ptr a se mentine flacara aprinsa trebuie oricum sa te ocupi si de partener. Sotul de sotie si viceversa. Dar la noi s-a cam stins acest lucru. Sunt 3 ani ca ne neglijam....ca "ne intalnim" stii tu doar in momentele intime. Am si eu chef sa iesim doar noi doi. Sa fim cum eram o data. Dar spunand acest lucru nu vreau sa se inteleaga ca-mi pare rau de viata pe care o am, ca am copiii. Ma rog, nici nu trebuie sa ma justific deoarece nu am ce justifica. Dar nu mi se pare normal ca ptr Alin viata de cuplu e terminata si nu mai vede interes in a iesi in oras doar cu mine. Pe mine ma doare ca-ti spun.....daca ne-ai fi vazut cum eram ani urma!! Eram de invidiat.Crede-ma.
Cam atata. E un subiect destul de trist ptr mine.
Ptr azi am facut ardei umpluti.
Azi suntem singurei si deja am obosit sa o fac pe arbitru.
Azi ptr prima oara i.am facut "time out" lui Mattia. 30 secunde.
Era asa suparat si mie mi s-a rupt inima, dar a muscat pe Alessio. Offf....e fain cand merg la nido, in colectivitate dar e super naspa ca prind "abitudini" urate..........muscatul e o chestie care au invatat-o amandoi acolo si eu sunt tare mahnita din cauza asta.
Eu una prefer graidnita in locul unei dadace. §Copilul interactioneaza cu alti copii, schimba "aerul". Schimba rutina.E mult mai stimulant zic eu. A nu se supara mamicile care au apelat la dadaca plssss. E pura mea parere.
O zi buna, pe mai tarziu.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei.
O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!!
.Pozici cu noi
LAlexandra spune:
Dana, te inteleg ce spui si da, chiar nu trebuie sa te justifici. Vroiam doar sa iti spun ca va trece timpul, va veni bb3, va creste si el putintel si apoi sigur o sa reinviati relatia
.
Cum spuneam, nici noi nu mai putem iesi doar noi doi, pt ca nu avem cu cine sa il lasam pe Alessa...si nici nu stiu daca am avea cu cine sa il lasam, daca ne-am lua sa plecam singurei
.
Momentan noi le impacam plecand toti 3. Ne facem asa programul incat sa iesim cu totii.
Am facut ceva curat...merg la tura a doua![]()
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
Roxali spune:
Buna gagici!
Vorbiti de libertati, pai cred ca multe dintre noi am cam gustat din placerile tineretii
Ca record la calatorii si drumuri il detin eu
...inca de mica samabata si duminica plecam cu "nasul"(trenul)pe drumuri de munte...nu in discoteci, bairamuri etc...foc de tabara, cabana, cort![]()
gravida nu am ramas ca a "venit", l-am dorit deci , imi dadeam seama de consecinte...am aduso pe mama(neavand frati si fiind vaduva), dar tot nu am putut sa mergem la un film sau la vreun rest singurei...in 11 ani cred ca am iesit de 3 ori singuri...departe de mine gandul ca vreau sai am lipiti, dar daca eram mereu la munca...
Ca si DANA am suferit din cauza caracterului rece al sotului dupa ce am nascut al 2lea copiloi...binenteles ca m-am refugiat in sport (nu numai ptr bibiloi ,dar si hormonal)...prietene am , dar nu traiesti cu ele si prbl ramane tot in casa
sant o norocoasa ca o am pe mama si pot avea cate ore libere vreau, mai ales ca am o mama super buna si fina, dar tot imi fine greu ca mama, gandul tot la ei imi e, chiar daca ii am bagati in activitati sportive
Cum a spus si Nafi femeile sant mai complexe, vor sa fie tratate ca logodnice , amante
, dar saracii de ei barbatii, au luptat pana ne-au cucerit si inca mai transpira ptr a mentine familia
...nu reusesc sa vada sau sa inteleaga ca avem nevoie de tandrete sau de momente intimitate
DANA nu cred ca nu ti-l vor accepta la gradi , mai ales cai obligatorie si munciti amandoi...nu aveti nici o bunica etc...aici indieni au niste prioritoti de mori...adik fimea e in cls cu vreo 16, saraca a avut un inserimento
Nafi misto servici are sotul , dar si f riscant(ptr alitalia?)
De 2 zile sant acasa da parca n-am facut nimica...
Roxali spune:
Am vizionat ceva poze noi de la Nafi, ABRAMBU, Moni, ALE,toti niste dulcei
Niste nervi ce mi-am facut azi pe cei de la vodafone...imi i-au bani ptr tf fix da nu am si nu am putu sa-l folosesc...azi le-am facut din nou scandal...au probat si peste 24-48 imi dau raspunsul...noroc ca nu am fost la munca ca la tf am sta aproape o ora dim si dupa amiaza
abramburika spune:
Ciao!!
Am pierdut sirul la ce ati scris pe-aici ...
dana, giani - e ok miercuri si pt. mine. Mai vb.
Nu-s suparata pe nimeni, da' n-am chef de nimic ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Roxali spune:
DANA tu ai avea mare nevoie de o alta femeie, nu poti aduce pe nimeni din Ro...nu stiu cum te-ai organizat, dar ma gandeam ca daca incep sa se imbolnaveasca pe rand nu iti vei putea permite sa stai acasa...adik decat sa pierzi munca mai bine platesti o femeie...nu ai pe nimeni de incredere si mai ieftin pe langa tine??
incearca sa nu cazi prada melancolie, inca vei mai fi legata mul de copilasi mai ales ca va treb sa alaptezi si sigur primi 3 ani sant cam duri
singura e greu nu esti un robot
Roxali spune:
pai mi-ar treb 2 zile...n-r fi rau cua sa ghiduse
...pierd mai mult pe drum decat la taclale...off