Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 16
nafi spune:

Am mai luat o pauza ca mi-am cam atins obiectivele pe ziua de azi. mai trebuie doar sa ma odihnesc. intre timp babysittera se chinuia sa-l adoarma pe ricky asa ca m-am refugiat cu laptopul in dormitor, ca daca ma vede ii trece somnul, vrea la mine si se pune pe urlat. de obicei nu face asa dar azi nu stiu ce are!
Ah..Alexandra bravo mai ptr castig! s-a scos Alessa cu mancarea pe luna asta!
uite surprize din astea placute tot sa ai!![]()
Danangie - ma bucur ca te-a ajutat crema aceea si ca te simti mai bine. 
Cat despre gradinita eu am citit criteriile , punctele acordate etc ..caci si eu vreau sa fac cerere ptr Ricky (asta ptr ca sunt eu optimista si vreau sa cred ca in septembrie o sa am un job
)..si cred ca ai sanse mari sa intri. noi nu stiu ce sanse avem caci ricky e singurul fiu, eu nu lucrez, cu reddito suntem destul de sus deci la puncatjul minim acordat etc...dar eu incerc oricum. daca nu, vedem la particulare care-i treaba.
Barbatii sunt si ei niste copii mari si trebuie sa stim cum sa-i luam ca sa obtinem ce vrem de la ei. daca te gandesti bine, ca sa fim fericite , noi femeile vrem sa mergem la shopping, sa ne luam bijuuri...hainutze, pantofiori...sa mergem la masaj, la epilat, la manichiura si pedichiura, la coafor...la mare, la munte, la barfa cu prietenele etc etc...Barbatii au nevoie de un pic de libertate si o intalneala cu baietii la bere. simplu. cand apar problemele , noi gandim complex cum ne e felul, ei..intra in panica!
Asta e, trebuie sa stim sa le apreciem partile bune si sa le diminuam pe cele rele.
Si al meu marito e disperat sa aiba libertate dar il inteleg caci si eu sunt la fel. eu chiar ma bucuram ca are acest job care il mai duce de acasa cateva zile , ca sa fiu eu de capul meu!
De cand ma stiu nu suport sa am pe cineva lipit de mie toata ziulica. asa ca din cauza asta imi e tare greu si cu Riccardo care e dependent de mine 24 de ore din 24 si asta ma face sa ma simt sufocata de multe ori. dar asta e, sunt mama acum si trebuie sa imi asum rolul si sa o fac cat de bine posibil.
In rest, cand e sotul acasa, evadam cu randul si ne stam care pe unde are chef cate 2-3 ore ca sa ne incarcam bateriile. eu ma duc la sala, ma relaxez, vin acasa il preiau pe muisu plina de voie buna si sotul o zbugheste si el pe unde apuca. pe urma mai iesim impreuna si cu ricky si uie asa suntem toti fericiti![]()
Evaluand insa situatia tot mai bine, nu cred ca vom mai face si un al doilea copil. cred ca vom prefera sa ne pastram un strop de libertate chiar daca poate e un gest egoist.
Cat despre jobul sotului, lucreaza ca pilot si e pa pa tu tu
. lucreaza cam 12-14 zile pe luna, restul e acasa si ma ajuta f mult cu Ricky. nu degeaba Riccardo ii zice si lui tot mama!
![]()
Slimatei - la partea cu vorbitul nu ma bag ca e chestie delicata. eu tocmai de asta prefer sa vorbesc cu musiu doar in italiana chiar si cand nu e acasa sotul ptr ca nu vreau sa ma trezesc cu el ca vorbeste vreo pasareasca. cel mai bine e cred, sa ceri si sfatul unui logopeg care o va evalua si va avea oarecum o idee despre cauza problemei si va da sugestii de rezolvare. tot ce as vrea sa mai zic e ca trebuie sa rezolvati repede problema caci problemele de comunicare sunt f delicate si pot avea efecte neplacute asupra dezvoltarii ca individ a copilului.
Bafta multa si ne mai vorbim noi ma incolo.
Acum cred ca Ricky doarme asa ca ma duc sa-mi mai dau de treaba prin casa ca parca nu-mi vine sa stau in varful patului degeaba!
Pupicei!
Laura_Luiza spune:
Salut!!
Ally, eu zic sa facem clubul dobrogencelor, ca prea se lauda fetele astea ca-s moldovence
Eu sunt nascuta in Bacau, dar asta numai pt ca parintii mei au fost trimisi cu serviciul in perioada aia acolo, stiti cum era pe vremea aia..ca in rest sunt crescuta la Constanta de cand aveam 1 an. Sotul rade de mica ca-s moldoveanca, dar eu nu ma simt ca as fi nici 1% ![]()
Sunt inca nenascuta..am observat azi ca mi-a coborat burtica
nu stiu exact cand s-a intamplat.
Nafi eu sunt de acord cu tine cu libertatea. Pana sa venim in Italia faceam mereu "pauze" pt ca el era f des plecat ba pe teren cu noptile, ba pe la cursuri, ba prin alte tari
si as putea sa spun ca pe de o parte pauzele astea tineau focurile aprinse
A nu se intelege ca de cand suntem toata ziua impreuna ne e rau..Acum de cand cu burtica eu am devenit mai dependenta de el si vreau sa-l stiu mereu aproape.. Concluzia ar fi ca are si plecatul asta de acasa avantajele lui ![]()
Am pus-o pe mama la facut placinte crete dobrogene
Ally daca stii cum sunt, sigur ti-am facut pofta 
Va pup pe toate si sper sa nu mai revin si maine..sper sa fiu in spital trimitand sms cu datele lui Eduard ![]()
AllyLaur spune:
Buna seara fetelor!!!
Laura, sincer iti spun nu stiu ce”natie” sunt
!!
Hai sa iti explic...parintii mei sunt din Onesti(moldoveni)
, eu sunt nascuta la Resita(banat), de la 4 anisori pana la 20 am locuit in Medgidia(dobrogeanca) si ultimii 5 ani din viata meau i-am petrecut la Bucuresti cu studiile....si acum in ITalia.
..Deci, nici eu nu stiu ce sunt
!!!
Multumesc mult fetelor pt raspunsurile legate de anestezia epidurala
!!!
Ally ,
Eduard 32 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!! 
nafi spune:
Laura
uite niste motzate 

de bun augur si multa bafta!
Si la mine s-a lasat burta peste noapte dar a mai durat pana am nascut. cred ca vreo 10 zile. eu am nascut la 40 + 6.
Asteptam cu nerabdare vestea cea mare!
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Buna seara fetelor!!! Laura, sincer iti spun nu stiu ce”natie” sunt !!Hai sa iti explic...parintii mei sunt din Onesti(moldoveni) !!!Multumesc mult fetelor pt raspunsurile legate de anestezia epidurala !!!Ally , Eduard 32 sapt bebe AMR 8 saptamani!!! ![]() |
Ally - tu esti ca in bancul ala cu copilul care isi intreba parintii de unde sunt si mama zice , eu din Iasi, tatal..eu din Timisoara. la care copilul..pai si daca eu sunt din Bucuresti, cum ne-am intalnit toti trei?!
Apropo'...am o prietena f buna care e din Hrasova dar acum e in Cernavoda cu sotul si copii. ce sarailii si baclavale mai mancam la ea!

ea e turcoaica si mama ei gatea dumnezeieste! si acum salivez cand imi aduc aminte
Ma duc la Ricky ca tot schimba canalele la tv si roade telecomanda!

monica2008 spune:
eu is nascuta,crescuta si maritata in BACAU deci moldoveanca 100%![]()
revin dupa ce adoarme praslea![]()

kemsy spune:
Ciao!!
nafi, fain bancul cu copilul![]()
danangie, si mie imi convine de miercuri incolo. Insa trebuie sa vorbim si cu petro si sper sa nu se iveasca ceva neprevazut...
Am vazut poze aseara si am lasat comentarii:andreea. daviduca.
Eu sunt putin demoralizata...Maine sun la un nido ca sa vad cand pot sa-l vizitez si sa-l dau pe Loris. De asta ziceam neprevazut...poate ca saptamana viitoare fac inserimento.
Seara placuta!
LAlexandra spune:
Giani, de ce esti demoralizata?
...ce s-a intamplat?
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
LAlexandra spune:
Vreau sa scot si eu motatele pt Laura, mai bine mai repede![]()

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
nafi spune:
Kemsy - bafta multa cu inserimento la gradi. cred si eu ca nu-i usor. desi eu abia astept sa il dau pe ricky , cand ma gandesc sa-l duc acolo si sa-l las cateva ore singurel , mi se face inima cat un purice si mi-e o mila de mor!
Dar trebuie sa fim incerzatori ca va fi bine si de multe ei suntem noi mai afecatte decat ei caci dupa 5 minute le trece supararea si se joaca fericiti cu ceilalti copii. ai sa vezi!
Fetele...eu ma duc la culcare . am reusit sa pun cateva poze noi si ca tot era curioasa Alexandra
am pus si cateva poze cu imagini din casa. mare lucru nu e de vazut, lipsesc imagini cu sufrageria care e mare si cu o canapea intr-un colt deci nimic deosebit...baile n-am apucat sa le pozez, terasa si gradinitza urmeaza la pozat.
Noapte buna!