Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 13
kemsy spune:
Salutare!!!
Maaama ce va alerg, cat ati scris!!Am pus deja pozele azi dar nu am mai apucat sa va anunt...
Revin, mai pe la noapte ![]()

Berarpiri spune:
nuuuu,in vacanta,daca pot s-o numesc asa...Ca de obicei pt. mine tot una e,ca-s aici sau in tara...copii numai cu mine vor sa stea...Credeai ca mergem de tot in tara?Mi-ar placea mie,da' sunt constienta ca acolo n-avem cum sa ne descurcam...
Roxali spune:
Noi santem bine, am avut o tentativa de a citit din urma , dar nik din cauza mandrei
...le umflu buryicile cu lasagne asta seara si mai tarziu apar sigur
AllyLaur spune:
Buna seara fetelor
!!!
Am intrat doar pt ”a semna condica”
de seara ca merg sa pregatesc cina...
!!
Va doresc o seara buna si linistita!!!
Cand aveti timp poate imi sp si mie cat costa aici anestezia epidurala??? Va rog!

Ally ,
Eduard 31 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!! 
kemsy spune:
Salutare!!![]()
Am o pauza de 20 de min si am zis sa scriu ceva:)
Azi m-am intalnit cu brambu
care este o draguta. Loris i-a controlat fiecare coltisor al casei, s-a parfumat cu parfumurile Silviutei, s-a jucat cu jucariile ei si a adormit dus in masina spre casa
.Vom repeta intalnirea, o astept pe la noi, sa faca si copilasii cunostinta si sa-i arate si L jucariile lui Silviei.
Nu, numele lui L nu vine de la motociclism, credeam ca l-am inventat eu dar apoi am aflat ca deja exista ![]()
![]()
danangie, atunci ramane pe saptamana viitoare sa ne vedem toate 3
. Imi pare rau cand te aud ca esti asa obosita. Incearca sa te odihnesti cat poti, sa dormi cat baietii sunt la nido, ca sa iti mai recapeti fortele!
LAlexandra, felicitari pentru concursul castigat si pofta buna la borcanele
!
andreea, am de vazut pozele tale, promit sa revin cu comentarii.
ally, si eu am patit la fel, la stat a durat eco 3 minute cu tot cu intrat pe usa. Apoi m-am dus la unul privat care m-a intors pe toate partile si mi-a raspuns la toate intrebarile.![]()
yoanag, sanatate lui pitzi!!
La noi continua odiseea somn
. Ieri seara a dormit de la 10 seara la 5.30 neintrerupt. Ptiu, ptiu!!!
kemsy spune:
ally, aici nu te costa nimic la spital, din cate stiu eu. Dar tu intreaba la spitalul ales de tine pentru nastere.
roxali, te asteptam la povesti!
slimatei, mie imi place mai mult numele Maria
. La numele Valentina fac o asociere cu o persoana...mai putin simpatica.![]()

LAlexandra spune:
Andreea, priceput
...de asta ma gandeam ca v-ati strans gramada de bani, de faceti cu ei si latura la porci
...si mergeti acasa de tot. Pe bune....asta imi e si mie groaza sa ma intorc...ca ce naiba om face....da, stttttttt sa nu afle barbatu-miu ca sunt de aceeasi parere cu el![]()
Giani si Petro, ma bucur ca v-ati intalnit, neaparat sa le faceti la copilasi cunostinta
.
Si la intalnirea aia cu toate...unde o fi...ma bag si eu
Ally, aici nu te costa nimic, din cate stiu eu
. Eu una nu am facut epidurala, ca nu vroiam, dar la nastere nu am dat nici macar o bomboana
...nici macar nu stiu ce doctor a ajuns sa ma opereze (ca am intrat de urgenta la cezariana).
Mi-a si ciuda ca a fost o tipa romanca, medic in devenire, care a stat langa mine o mare parte din travaliu, si nu stiam unde sa dau apoi de ea, ca macar sa ii multumesc frumos. Dar, oricum o port in gandurile mele
.
Ioana, sper ca e bine buburuza...sa ne dai vesti
Dana...mai, ar trebui la astea ca mine si Stefi, care vrem al doilea bebe, sa ne trimiti prin rotatie baietii, sa vedem si noi cum e cu 2, iar tu sa poti avea grija de bebe mic, dupa ce nasti![]()
...trimit...maraie pui mic...cred ca il doare stomacul de la atat mancare ![]()
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
danangie spune:
Buna seara fetelor,
Astept sa vad daca reuseste Alin sa adoarma baietii. Referitor la asta stiu ca-si da da fare, si da in seara aia mi-am dat seama ca saracul e putin stresa dar nu arata. Ca na, unde sa-mi mai zica si mie de starile lui daca eu il bombardez de dimineata pana seara cu starile mele. si apropos de asta, PETRO nu, nu e cret Alin, e liscio...cand era mic era cretulici.![]()
Deci am fos la doctorita, cum era de asteptat nu are ce sa-mi dea ptr tuse.....mi-a dat unda verde sa ma dau si eu cu crema aia cu eucalipt. Mi-a dat in schimb antibiotic. Ca (,) cum de am stat pana acum asa. Ii zic stai ca de ieri pe azi s-a inrautatit situatia asa tare. Cam atat.
Uitasem dimineata sa raportez ca pana acum , la 36 sapt am pus 11 kile. Binisor zic eu nu?
De maine in 2 sapt nasc.
Ce usurare!! Ce super usurare! Nu stiu daca va spusesesi ca initial alesesem sa-l numim: Cristian Andrei. Ei pe parcurs ne-am razgandit.
Sper sa fie si ultima oara.
Il vom numi Marco Andrei.
Nu aud pe Mattia plangand sper sa fie volta buona. E drept ca m-am ascuns cam cu 10 min inainte de a se da stingerea. Si poate asta a contat.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei.
O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!!
.Pozici cu noi
abramburika spune:
Neata!!
Eu, matinala ...
roxali - cred ca ti-ai umèlut burta si tu cu lasagna de nu ai mai dat pe-aici
.
ally - nu se plateste nimic, nici epidurala, nici spitalizarea, nici spaga
. Insa la epidurala musai sa ai vizita aia cu anestezistul inainte, altfel nu iti face epidurala. Si vizita aia e gratis. Unde o sa nasti, la Cremona? Te mai intrebasem ... de unde esti din Ro?
kemsy -
. Sigur, o sa ne intalnim si pt. pitici ... S. o sa ii placa de L. ca are ochiii blu
.
ioana - am pierdut firul, ce are Giulia? Sanatate multa!
danangie - schimbare radicala cu numele ... de la Cristian la Marco. ![]()
Sanatate multa si tie, poate acum cu antibioticul te mai lasa raceala.
Da, e bine greutatea de pana acum.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.