Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

petro,gianina-ma bucur ca v-ati intalnit!ce fain de voi ca aveti posibilitatea...

stefania-si mie mi-ar placea sa ne intalnim toate,hai sa tot insistam,poate-poate...

alexandra-sunt din Zalau,de fapt m-am nascut in Bistrita-Nasaud,si la 16 ani ne-am mutat langa Zalau,acolo stau acum ai mei.Ca io dupa atatea mutari,nu mai stiu de unde sa zic ca is .
Fain ca ai castigat!

ioana-asa e,de obicei tre' s-o imbrac pe Ambra la fel ca mine,ca altfel se supara,face niste crize,si nu vrea sa se imbrace.E f. fixata cu hainele,de cand era mai mica se imbraca numai cum vrea ea...
Eu nu prea vad asemanarea intre Ambra si Giorgio...

danangie-nu stiu cum mai rezisti,si gravida,pe deasupra...cu dormitul te inteleg,ca de 6 luni si eu mai mult stau treaza decat sa dorm...dar tu mai ai si un puiut in burtica,si bolnava...numai tu stii cum faci...Sa ne zici ce ti-a dat doctorita pt. tuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Daaaa, libertatea exprimarii ... mie imi placea mai mult din toata meseria asta munca de teren, ca eram mai mereu pe drumuri. Plimbareata ca si acum . Asa am stratabut judetul in lung si-n lat ... si un pic din tara (pe unde erau evenimente importante). Ce vremuri faine!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu m-am inscris www.facebook.com/Lumea.mamicilor" target="_blank">aici
Iasul, cica e pe primul loc..daca castiga i se refac maternitatile..am inteles... ce cool ar fi!

mi-am vazut poza pe DC de pe facebook de asta trag talanca...

andreea deci ai sughitat si ai intrat sa vezi cine te pomeneste
nici eu nu prea vad asemanari.. dar alea cu costumasele le'am remarcat si eu
ehe ce bine imi pare ca suntem acum in doua ,macar...
deci pe cand stabilim o data??
eu zic sa punem un an la bataie ca sa avem timp sa ne adunam din toate colturile
reteta e simpla tare..
fasole, ceapa, rosii si ton..sare a piacere...

da' cred ca tre' sa mai fac ceva pe langa ..ma tem ca moftoriciul nu va fi de'acord.. ta'su se da in vant da' tot mai trebe' si altceva...hmm inca nustiu ce ar merge pe langa

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

petro te cred.. cui nu i-ar place??
.. mie spre exemplu acum mai cool si mai cool mi-ar fi placut sa gasesc ceva de munca ca distribuitor ceva prin zona.. altro che passeggiate fac ce-mi place si mai iau si bani...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Pai daca v-ati pus pe treaba,mai bine anul asta,ca dupa aia o sa-ti fie mai greu cu 2 puiuti.Pt. mine e bine anul asta,si vara,ca asa stiu sigur ca nu se imbolnavesc copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

stefi - merci de reteta. Eu faceam numai cu fasole, ceapa, ulei, otet, sare si piper ...

Vadoooo .. pe maine!! O seara placuta!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

iote de asta imi place de tine , andreea, ca esti cu capul pe umeri...
mie imi cam zburda creerii.. tre' sa recunosc ca's zuza rau
de uitat am uitat de la mana pan' la gura..
dupa ce am strigat'o pe petro,si nu stiam de ce nu raspunde, mi-am adus aminte ca azi era intalnirea cu geani

Stela, stelina..

Mergi la inceput

atunci facem asa.. in juma de an..o sa am burtica sper

sau pe undeva prin iunie?
cine se baga si cine-si da cu parerea???

astept raspunsuri!

gata ies si eu ...
o seara placuta si voua!

Mergi la inceput

Pt. mine ii perfect,da dupa aia poate mergem in tara,asa ca in iunie...
Sper si eu ca o sa ai burtica.

Mergi la inceput

petro-o seara placuta si voua!

Mergi la inceput