Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neata!!!

Se baga careva la un lapte cald cu Nesquik????

Petro, scuze....neuronul asta gravid a uitat de intrebarea ta!!....Da, la Cremona voi naste! Si sunt din Medgidia(Constanta)!!!

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!!Multumim de cafeluta!

Niste ore de somnn nu da nimeni?Ca tocmai m-a scos Giulia din "depresie" cu toata ziua de ieri cu febra si onoapte cu urlete,de n-aminchis un ochi nici eu ,nici sotul meu..siel a mai plecat si la munca!Diseara o duc la un pediatru la privat sa vad ce zice...ca daca ma duc la pediatra ei.....iar zice ca sunt eu prea stresata!

Abramburica..o imbratisare de la mine,esti o mamica puternica,ma bucur ca va gasiti forte sa mergeti mai departe!
Mi-au placut linkurile cu orasul nostru.....noi moldovence de Focsani!

Ioana ...sanatate multa Giuliei,tare rau e cand ai copii bolnavi!

Kemsy...la mai multe nopti dormite bine ale lui Loris!!!!Usor,usor se intrevede luminita si cu intarcatul asta,nu?E un dragalas Loris si iti seamana foarte mult!

Alexandra felicitari pentru premiul de la Plasmon.Daca vrei sa-l intarci pe Alessandro intreaba pediatra ce lapte poti sa-i dai in continuare.Eu Giuliei i-am dat Mio Neste ,latte crescita,pana acum 2-3 luni cand am trecut la lapte normal,parzialmente scremato!
Sanatate multa,imi pare rau ca ai probleme cu tiroida,e o boala pacatoasa,ca depizi mereu de pastilute!

Laura scoatem o motata ceva...cateva ore,zile(cine stie) si iti vei tine puiutul in brate!!!

Ally si Annere(???) bine ati venit printre noi si sarcina usoara in continuare!!!

Ally...nu am auzit sa se plateasca epidurala..in spitalul unde nasc eu nici nu se face.Nu te speria de nasterea naturala,poti sa ai o nastere usoara,nu se stie niciodata( si mai depinde si de cat de rezistenta esti tu la durere)...incerca sa participi la vreun curs pre-parto(intreaba la consultoriu),iti va prinde foarte bine si iti va da curaj!

Stefania...imi pare rau ca pitica are ceva problemute acum,poate edoar o perioada.s-au schimbat multe si pentru ea si daca e o fire mai introvertita\..dureaza pana se adapteaza.
Felicirati pentru decizia legata de bebe 2.Asteptam marele anunt!

Andreea admirat familie frumoasa,cu 2 copii minunati! Creste Giorgio iar Ambra e o frumoasa!

Pe mine ma dor toate oasele bazinului....si am o acciditate,de n u pot manca nimic!

Danagie frumos si numele Marco!!!!Felicitari pentru kg.!!!
Intr-adevar suntem asa prinse de problemele noastre,obosealasi griji si nu intotdeauana ne gandim ca si barbatii nostri au si ei stresurile lor...si de multe ori nu spun nimic,ca de...asa sunt barbatii!

va pup...ma duc sa ma ocup de fiica-mea putin!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 34+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

un salutto rapido
ce sa zic...imediat o duc la dr iar
ieri i-a dat aerosol de facut si azi merg sa vad ce-mi da ca ar mai avea si azi suposte dar a facut si febra pe la 11 juma 39 dimineata la 5 38 juma asa ca sigur ii da ceva mai tare de nu antibiotic
ce fain ca va intilniti fetelor!!! sa faceti poze!
Andreea-cind pelcati in tara ca m-am ratacit printre rinduri la cit ati scris
Roxali-vreau si eu lasagna
Abramburika-Kemsy-multumi de poze!!!
ce bine ca v-ati intilnit
Brambu-e normal sa ai fata obosita prin cite ai trecut si treci
ce dulce e Silvia cu jucaria ei mai mare decit ea
Dana-multumesc de link-
e buna tare gama de produse,eu ii mai dau sirop grindtuss si e tare bun
super 11 kg
e frumos numele Marco
Georgy-sanatate gogoasei
of saraca de tine si tu si Dana ca nu reusiti sa dormiti deloc apoi vine bebe si nu stiu cum faceti
mai trec pe aici mai incolo fug sa ne pregatim de iesit

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Ally-eu am platit vreo 20 de euro vizita anesteziologica iar toate analizele pt epiduara care sint separat de cele facuite pe perioada sarcinii alea care le faci din sapt 38 m-au costat 100 euro facute prin asl
nu am dat bani la spital cind mi-au facut-o dar fara dosarul pt epiduarala nu-ti fac,
daca te duci la appuntament cu anestezistul iti dau ei ce analize ai de facut pt epidurala
Alexandra-felicitari pt premiu
sa pape Alessa bine de tot

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am febra ...nu ma asteptam,ieri am umblat cu mucelnitza dupa mine,dar parca aseara eram mai bine...In momentele astea vad totul negativ,si m-am saturat sa fiu departe de ai mei,sa n-am pe nimeni dintre ei aici,etc...Ce bine s-a nimerit,ca azi sotiorul lucreaza departe,asa ca tre' s-o iau eu pe Ambra de la gradi'.

Mi-a venit sa-l mananc tot pe Giorgio,acuma dimineatza cand s-a trezit a venit si m-a pupat,si dupa aia s-a cuibarit in bratele mele.

Ma duc sa ma pun in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Andreea, ma doare sufletul cand citesc ca ti-e greu. Ai de la noi niste pupicuri si un pic de sanatate....gata? a ajuns? esti mai bine, da?

Ioana, ma bucur ca se mai pierde cineva printre randuri....ca si eu deja nu mai stiu cui vroiam sa scriu si ce anume. Offff, sper sa fiti si voi bine.

Stefi am si uitat sa iti scriu de Stefania...eu zic ca incet, incet isi va reveni, doar ca va trebui si educatoarele sa isi dea putin interesul sa o reintegreze, sa zic asa.

Georgi, sper sa isi revina Giuliuta repede, sa nu aveti iar probleme, si poate depistati de la ce e si sa nu se mai repete.
Nu mai ai nici tu mult.

Dana, foarte bine cu kg, nu ai luat mult. Bravo tie!

Noi ne-am trezit de dimineata, ne-am dragostit un pic ( ii place sa isi puna obrazul pe obrazul meu si sa stea asa) si acum incepe joaca.

Aici e iar innorat

Vaam

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Offff Andreea...daca ai sti cat te inteleg!!!!Sanatate multa si tie!

E greu sa fii singura ,fara nici un ajutor!!!!Eu am burta pietroi,Giulia vrea atentia mea...si dupa amiaza trebuie dusa la pediatru...iar sotul nu poate ajunge ca lucreaza departe...asa ca te inteleg!!

si Giuliei cretoline,sa treaca repede raceala!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 34+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

mooaammaaaaa ce harnicute atzi fost.
am citit tot,da nu stiu cat imi aduc aminte.
ALE-felicitari ptr premiu,sa pape alessa tot sa crasca mare
IOANA-ooofff saraca giulia,daca a ajuns si la febra...asteptam vesti,va
DANA-greu cu 2 copii si burta.ca noi facem cu schimbul seara sa-l adormim pe davide si e doar unul dar are o energie...cum o fi cu 2....cred ca ti-e greu,si raceala......of of.sper sa treaca reped,macar de aia sa scapi
ALLY-eu am platit 90 de euro vizita ptr epidurala.
BRAMBU-ce fain ca v-ati intalnit,si mai ales am inteles si eu cum e cu focsaniul,e o groaza de lume pe aici din focsani.
gata,am uitat restul
am vazut ca se pregateste o intalnire,mai prin iunie,incolo.daca ar fi iulie e si mai bn,ma bag si eu.hai,poate iese ceva,cine stie.
acum fug la munca,va
mabag prima sa vad niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!
andreea, si tu Brutus cu febra? Multa sanatate Ce dragut Giorgio cu pupicul, sunt niste dulci cand fac asta .
danangie, frumos nume Marco Andrei, imi place.
georgyiuly, multumim pentru vorbele frumoase. Hai, mai rezista si tu un pic ca nu mai ai mult si vine bb. Multa sanatate Giuliei.
Ioana, sanatate si Giuliei cu ochi albastri.

Noi am facut treaba de dimineata si acum forumesc. Eu. Ca Loris urla in box, e pedepsit. Azi noapte iar s-a trezit de n ori, iar cand il luam in brate scrasnea din dinti...Cred ca iese ceva maseluta sau canin .

O zi buna!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

hai,ca iar m-am intors.
tot vroiam sa va intreb de cateva zile,voi cand ati inceput sa-i pregatiti pe puiuti ptr mutandine??adica sa eliminati panolino???eu tare as vrea sa scap de el,sau macar sa incep sa-l pregatesc.de la asilo mi-au spus ca o sa inceapa in primavara,cand o fi mai cald,dar incet incet as vrea macar acasa sa-l scot.eu am cuparat olita dar nici nu vrea sa auda de ea,nu s-a asezat nici macar odata,nu-l intereseaza.
si mai e ceva.am observat de vreo 6 luni ca davide sforaie,destul de tare.i-am spus pediatrei si mi-a zis ca e normal,la varsta asta au polipii mari dar o sa treaca.eu l-am culcat pana la 2 ani fara perna,iar acum i-am pus perna dar n-o vrea o arunca la picioare,asa ca i-am bagat-o sub salteluta macat sa-l ridice putin,am zis ca e dun cauza pozitiei capului dar nue nici aia.si saliveaza foarte mult desi i-au iesit de mult toti dintii si maselutele.respira doar cu gura deschisa.mi-a zis un medic ca s-ar putea sa fie o caracteristica a lui sa respire asa,si respirand pe gura mucoasa e uscata mereu iar el saliveaza ptr ca incearca sa o ude.si ca daca e asa,o logopedista ar putea sa-l ajute s respire corecte.dar una dintre maestrele lui e logopedista si ea mi-a zis ca daca nasul nu e liber,nu poate sa-l faca sa respire corect,s-ar sufoca.pe 8 avem appintamento iar la pediatra sa vedem ce zice.daca nu vrem sa-l ducem privat la un otorino,macar sa stiu daca are polipii sau nu.ziceam sa va intreb,poate ati mai auzit cate ceva,ui ce m-am intins.
gata,fug de chiar acum.papapapa

Mergi la inceput