Ian-Feb2011- Hai Lo !Bv Babyleeks !Bv Ariana (183)
Raspunsuri - Pagina 11
Shines spune:
Buna
Mayane..ma bucur ca e totul bine, nu se grabeste bebe
Sunshine..imi pare rau de vestile proaste, imi dau seama ca iti va fi greu, dar fi tare pentru bebe
Inaioana..iti trimit acum pm cu parola. ai dreptate, la oute deja nu mai are coaja aia, s-a curatat ceva acolo probabil. cu iritatia stam mai bine.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
Shines spune:
Ziki..nu mai citi toate prostiile de pe net si incearca sa stai linistita. exact cum spunea maria,nu te gandi la ce se poate intampla. totul va fi bine. iesi din starea asta ca il superi pe bebe
Hai Ariana cu vesti bune. Doamne ajuta
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
florintunde spune:
MISS SEXY;vazusi poze cu bebe Alessia..sa-ti traiasca!
SUNSHINE ROX;ce veste ai primit si tu...gandeste-te la partea financiara...poate o sa ia multi bani..si va rasfatati undeva,cateva zile toti trei cand vine acasa..cineva trebuie sa sa munceasca din familie
Babyleeks;bravo!am vazut pozici cu Tati si bebe KEVIN...SI O Mamica din Star wars felicitari...ce baftoasa ai fost
MAYANE ;Felicitari pt vestile bune
Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
S-A NASCUT BEBE TUDOR!3400 GR.55CM.APGAR 9/10.VA MULTUMESC CA ATI FOST ALATURI DE MINE.
NE-A SCRIS ALINA..MAMI DE ARIANA
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
BINE AI VENIT PE LUME BEBE TUDOR..FRATIOR SCUMP DE PRINTESA ARIANA!SA CRESTI MARE .SA FII SANATOS!
FELICITARI ALINA!SA FII MAMICA FERICITA SA AI
MUUULT LAPTIC!
florintunde spune:
fetelor;imi apare un x rosu la baterie pe laptop jos in bara..si daca bag la incarcat..nu se incarca..e posibil sa moara bateria asa repede?de juma dxe an am luat laptopu..si n-am nici garantie..
Lorich spune:
FELICITARI ALINA!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE TUDOR!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
florintunde spune:
ALINUSH!
DE_EA!
Sunteti bine?
florintunde spune:
ce ati disparut toate...
Pana acuma am facut galerie la nastere ,la 60 de mamici..Acum toata lumea e ocupata cu buburuza.Inteleg...... dar..-mai ganditi-va si la mamicile care nasc acum si cand a fost the big moment pentru voi au fost alaturi si v-au facut galerie din plin...
scuze...nu vreau sa luati in nume de rau..NU VREAU SA JIGNESC PE NIMENI
la primii 2o de bebelusi a fost o atmosfera foarte incinsa la noi..am fost intradevar niste sustinatori de nota 10!Fie pentru Mamici care traiesc in Romania,fie Mamicutze de peste hotare...
sunt Mamici care intra si pt o jumatate de minut,,,intre doua reprize de colici...dar sunt multe care au nascut...au venit sa ne spuna datele pentru listuta si au disparut definitiv..pana in prezent...