Ian-Feb2011- Hai Lo !Bv Babyleeks !Bv Ariana (183)
Raspunsuri - Pagina 10
ziki spune:
Buna dimineata, fetelor!
Am intrat sa fac galerie pentru mami de ARIANA si.. cam atat.
Nu prea am starea necesara pentru forum, am ramas inca cu un gust amar dupa scurta dar intensa "discutie" cu doctorita...
Sa spuna in 2 minute de convorbire ca risc endometrioza, care - la o cautare rapida pe net- pare o boala extrem de nasoala (fara simptome, se lasa cu histerectomie, menopauza indusa, etc) nu mi se pare tocmai FUN :(
asa ca da, am ras si am glumit la inceput cu gelozia si iubitul, dar nici la asa un subiect nu ma asteptam cand in sfarsit a raspuns la tel...
mi-am luat medicamentele (pe care scrie "in timpul sarcinii, a se lua numai sub stricta supraveghere si dupa evaluarea raportului 'beneficiu matern versus risc fetal' , deci chiar pare serioasa treaba),
si ma apuc de facut curatenie, pt ca poate-poate il conving sa iasa pana nu ramane fara lichid de tot...
of. am inceput ziua plangandu-ma. dar sincer, sunt foarte ingrijorata de tot ce s-a acumulat acum pe ultima suta de metri. (dop lipsa, lichid foarte putin si infectie periculoasa pt bebe si pt mine - YEY!)
inca o data, mult succes mamicii de Ariana, sa fie totul rapid si bine!
va las si o cafeluta si un mic dejun, si va dores o zi frumoasa!
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 38s
AMR 12 zile
florintunde spune:
buna dimi;multu de cafa
ZIKI;Un si o imbratisare...te inteleg...atatea griji.Si dr astia te rezolva din doua cuvinte.Fii increzatoare...o sa fie totul bine..si Eu am fel de fel de ganduri negative..incerc repede sa scap de ele...dar cand raman singura iarasi imi vin
MISS SEXY;Bine ati ajuns acasa...acomodare usoara si bebe necolicioasa..pupici.
asa m-a enervat o vecina acum dimineata de crap...ne-am intalnit in fata scarii
EA;-vai inca esti intr-o bucata?
EU;-da...inca zambesc..
EA;ai mare grija de tine...acuma ne-am ingropat nepotica..avea 3 luni...iti mai spun odata;AI MARE GRIJA!
cum pana mea poti fi atat de proasta si inconstienta sa spui unei femei care urmeaza sa nasca in cateva zile...asemenea chestii?
Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
MariaG spune:
Neata si de la mine mamici si burtici!
Ziki vreau sa iti spun ce mi-a povestit mie dr de endometrioza. Acum un an (fix) pentru ca acuzam niste dureri abdominale si pentru ca vroiam sa stiu cum stam, daca ne permitem sa ramanem insarcinati dupa toate cate se intamplasera, mi-am facut curaj si am fost la ginecolog (inca mai am traume cand vine vorba de ginecologi, nu-i vina lor). Si s-a uitat,mi-a facut ecografie, m-a intrebat o gramada de lucruri, m-a lasat sa povestesc, m-a tinut de mana cand mi-au dat lacrimile si la sfarsit mi-a spus ca probabil am o endometrioza (dupa simptome). Cat despre o noua sarcina am liber de indata ce ma simt pregatita psihic. Apoi mi-a explicat ca endometrioza se poate diagnostica doar chirurgical (se analizeaza tesutul recoltat) si ca este des intalnita la femeile fertile si ca sa nu ma apuc sa citesc toate grozaviile care se gasesc pe internet ca nu ma ajuta.
Eu am ramas linistita dupa discutia respectiva. Ceea ce iti recomand si tie
Ce vreau sa spun: nu-ti fa griji pentru lucrurile care nu s-au intamplat, nu stii daca or sa se intample si oricum nu le poti influenta. Iti rapeste bucuriile pe care le ai.
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
MariaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde asa m-a enervat o vecina acum dimineata de crap...ne-am intalnit in fata scarii EA;-vai inca esti intr-o bucata? EU;-da...inca zambesc.. EA;ai mare grija de tine...acuma ne-am ingropat nepotica..avea 3 luni...iti mai spun odata;AI MARE GRIJA! cum pana mea poti fi atat de proasta si inconstienta sa spui unei femei care urmeaza sa nasca in cateva zile...asemenea chestii? Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen "fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian |
Nu pune la suflet Tunde oamenii cand au dureri nu se pot gandi decat la durerea lor.
Ea probabil incerca sa te apere, doar ca ... atat a reusit sa gandeasca.
"Ai grija" asta ma enerveaza de oriunde vine. Cum pui mei sa "ai grija" ca doar nu tu hotarasti, toata viata noastra si a puilor nostrii sta in mana lui Dumnezeu. Of.
De-aia nu-mi plac mie medicii care iti spun "s-ar putea sa ai nu stiu ce balaur, ai grija, dar mai asteptam sa treaca 2-3 luni -timp in care tu nu poti face nimic- ca sa vedem cum evolueaza" si tu in alea 2-3 luni o iei razna, in loc sa te bucuri de ceea ce ai atunci langa tine si in viata ta. (ma scuzati, sechele de la sarcina anterioara)
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
sunshine_rox spune:
neatza fetelor;
eu sunt in butoi rau de tot; tocmai am aflat ca al meu sot va pleca pt 50 de zile in india si asta peste 2 saptamani; deci la botez se pare ca vom fi fara tati; ce ma enerveaza astia de la el de la munca; pana mea, spune-i omului cu ceva vreme inainte sa stie cum isi face planurile, nu il anunti pe ultima suta de metri vezi ca in 2 saptamani pleci;dc as fi stiut de la inceputul lui ianuarie imi planificam si eu botezul pana pleca el, dar asa................., nu pot anunta oamenii cu o saptamana inainte ba vrei sa vii la botez la mine? am o dispozitie de 2 lei si maisunt si nedormita ca pitica mea azi noapte a avut program distractiv; cred ca trece printr-un puseu de crestere ca ar sta cu tziti in gura toata ziua, ea care tragea 15 minute si apoi dormea tun; sunt praf si colac peste pupaza cred ca mi se diminueaza cantitatea de lapte din sanul stang, ca dc pana acum dupa ce manca dormea vreo 3 ore acu doarme 3 ore decat la dreptul, la stangul doarme o ora jumate in cel mai fericit caz; sper sa imi revin ca altfel o iau razna; pup fetele
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m BEBICUL MEU ARE ICTER PUTERNIC. IN MATERNITATE A STAT 5 ZILE LA LAMPA SI TOT GALBEN L-AM LUAT ACASA. PEDIATRUL A ZIS SA NU IMI FAC GRIJI. LAPTELE MATERN INTRETINE ICTERUL PT CA BEBE PRIMESTE HORMONI PE CARE SE CHINUIE SA II ASIMILEZE SI FICATUL LUI E SERIOS PUS LA TREABA. IL MAI PUN DIMINEATA LA SOARE, IN DREPTUL FERESTREI, DAR NU IL DEZBRAC CA MI-E SA NU RACEASCA. NU STIU DACA AJUTA LA CEVA. ASEARA A UITAT SA SE TREZEASCA. L-AM CULCAT LA 9-9.30 SI LA 4 L-AM TREZIT EU SA II DAU SA PAPE. DIMINEATA LA FEL, LA 9 L-AM TREZIT. IN TIMPUL ZILEI A FOST INSA VIOI SI MANCACIOS. SCUZE DE MAJUSCULE, DAR LE-AM VAZUT TARZIU. Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
mada si a mea papa la fel! daca o scol eu sa papa bine ,d aca nu EXACT ca tine ... la 9seara ...pe la 2 dimi iar , pe la 6 dimi iar si NUMAI trezita ... astazi o pun pe cantar sa vad ce si cum ... sa vad cat a luat intr-o sapt decand suntem si noi acasa... si am emotii in continuare cu buricul ca nu a cazut :( si suntem in a 13-a zi de viata
Dulcea Amalia , 19.01.2011
babyleeks spune:
In primul randmultumesc din suflet pt galerie..sa va pov rpd despre nastere.....au incercat de 3 ori sa mi rupa apa , mi au bagat niste pastile jos..si in sf incep contractiile..eu nici o tb..moama ce marfa nu dor asa tare pana a inceput sa se intinda cu gluma...zic gata ma bag in cada cu apa calda...(aproape fierbea) uauu nu se mai simt contractiile asa rau ies din cada ma duc in salon si simt cv ca si cand se sparge o basica uff gata moama super...ma duc aia in sala de nastere dilatatie 3..aa ia niste gaz eu deja tipam dupa epidurala...de la gaz totu se invartea cu mine si incepusem sa vb tampenii...ce poate fi mai rau decat o gravida cu dureri care ti zice adevaru in fata in sf a venit anestezista o indianca pupaia si picioarele si pac incepe sa o faca pe epidurala sotu meu ma tinea de o aripa si o moasa de alta ca cik nu tb sa ma misc...sotu mai mai sa lesine(sincer nu doare epidurala) pac dupa 3 ore in care radeam ma uitam la tv dilatatie 4...pff deja plictisitor...dupa 1 ora dilatatie6-7...dupa alta ora incep sa simt ca fac caca si ii zic la dr la care el aa in 1 ora esti gata nasti...eu zic bn...iese din sala ma lasa cu sotu si cu moasa .moment in care ii zic lu aia sa vina sa prinda copilu ca eu imping si din 2 scremeri minunate a iesit baiatu meu iubit si frumos ...ia taiat cordonu si la pus pe burtica mea dupa 10 min sugea mandru meu...eu la 1 ora mi am facut dus mergeam nu aveam tb super nastere...mai nasol cu contractiile de la inceput si cu plictiseala...si asteptarea...o sa incerc sa pun poze cu bb kevin.. va pup
38 + Kevin Claudiu Daniel
AMR : 9 zile pana la marea intalnire
Lorich spune:
sunshine iubita, imi pare rau cu botezul, imi pare rau ca nu se paote amana.
Cat despre laptic eu nu cred ca e vb de o scadere a productiei, si eu imi simti sanii moi dar daca apas iese mult laptic; din contra, daca ea suge mutl stimuleaza la greu; poate oboseala ta sa afecteze productia, incearca si tu sa dormi cand doarme ea. Te pup! Hai fruncea sus!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Lorich spune:
babyleeks super, felicitari pt asa o nastere..hihiih seamana cu a mea, doar ca eu n-am avut timp de plictiseala, in mai putin de 2 ore m-am intalnit cu mandra mea.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Mayane spune:
Neatza
Am venit de la echo. +/- 2961g, si-a mutat spatele de pe dreapta pe stanga, cordon insertie paracentrala (nu mai zice nimic de circulara, cred ca si-a scos-o cand s-a rasucit) placenta g2, col inchis - 39mm...
Degeaba am zis eu ca de saptamana viitoare mut mobile, cupilu' mai are de stat acolo... Sterg AMR-ul ca nu se mai grabeste... Vad ca a revenit la vechiul DPN 25-28 februarie. Nu ma ingrijoreaza, ca e in limite fluctuatia, nici macar o saptamana diferenta...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
36+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe