Ian-Feb2011- Hai Lo !Bv Babyleeks !Bv Ariana (183)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde ai dreptate tu, dar trebuie sa intelegem, multe sunt mamici pt prima oara, e fff greu, mai ales daca ai niste colici..eu o luna n-am intrat pe forum dupa ce l-am nascut pe Robert. Trebuie sa intelegem si sa afcem noi ce putem.

Iote, eu ca am adormit buburuzele

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Tunde noi suntem tot 2 in 1 doar ca nu reusesc deloc sa ma odihnesc noptile si mai nou am si stari de greata.Sunt alaturi de voi dar pt ca nu ma simt chiar ok stau in umbra...

Andreea 38+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

Tunde noi suntem tot 2 in 1 doar ca nu reusesc deloc sa ma odihnesc noptile si mai nou am si stari de greata.Sunt alaturi de voi dar pt ca nu ma simt chiar ok stau in umbra...

Andreea 38+ cu Medeea

Pupici si de la minE!!!!!!!!!!!!
Nu v am uitat!

mami fericita cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Bun venit pe lume bebe Tudor!!!!

38 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 9 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

FELICITARI MAMI ALINA!!!

BUN VENIT BEBE TUDOR!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

36+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

felicitari, alina! bine ai venit pe lume, bb tudor! sa fii sanatos!

tunde, eu ti-am zis ca ramanem singurele pana ne vine sorocul .
lasa, sanatoase sa fim si noi si bbii!

babyleeks, frumoasa nastere! si a mea tot genul asta a fost. o atmosfera relaxata si o nastere pe cinste. doamne ajuta sa nasc usor si acum!
sa-ti traiasca buburuza!

eu cred ca ma bag un pic la somn, daca ma lasa printul! poate-l conving sa doarma si el.

pup!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 37+marc ioan
AMR 12 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele cu burtici si cu bebici!

FELICITARI ALINA!!!BUN VENIT BEBE TUDOR!!!

Sunt si eu aici cu voi dar parca am o stare asa aiurea, nu stiu de ce. As boli ...cum zice bunica mea. Si daca stau in pat amortesc, cand ma dau jos nu sunt in stare sa merg, ma dor toate cele.
Adevarul ca m-am cam fatait zilele astea, si pe gheata asta am mers cam teapana.

Ieri am dat cota de sange si urina, cica trebuie sa am analize nu mai vechi de-o saptamana la nastere.
Astazi ne-a ascultat Dna dr cu palnioara, am facut si un test de stres, a monitorizat-o pe bebelina, totul este ok.
Cand am iesit de acolo am vazut o sarmalutza care facea cunostinta cu tati si cu bunicii. M-am topit toata.

Roxx, ce mai face bebelina ta? Sper din suflet ca sunteti ok. Eu nu am intrat doua zile si cand am citit din urma am vazut prin ce peripetii ati trecut. Sper ca totul s-a rezolvat si ca bebe Catalina este bine acum.

Monika, esti bine, da?

Tunde, nu ne certa te rugam!
Oricum tu esti aici sufletul. Cum o luam pe aratura, trage-ne repede de coditze
(eu am scapat de trasul de codite ca la inceputul sarcinii aveam parul pana la mijloc, astazi am ajuns cu el scurt, scurt)

fetele

Alina viitoare mamica 38+

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

tunde nu ne certaaaaa
haide sa va povestesc cum a fost si la mine si ce facem acum:

pe 06.01 , 34s,vazut pata de apa pe tampon zilnic , mers la dr.gin. , "posibil fisurare de membrane cat un vf de ac , recomand test Proteina C reactiva(pt.infectie)"...iesit test negativ , linistit mamica

duminica seara , 16.01, la ora 20:00 ... mers la baie si gasit suc de grefe la tampon(apa roza) , sunat dr.gin , mers "la control" la euromaterna => pe masa... membrane fisurate , internare urgenta , pregatit sala de operatii , tensiune 15/10

de duminica pana marti monitorizat bebelina si tensiunea lui mami care era oscilanta intre 13/10-17/10 ... toata lumea in panica , facut antibiotice la greu numai sa o mai tina pe bebelina sa incheiem 36s , marti dim. a venit dr. si ne-a spus ca facem in ziua respectiva injectiile de maturare(desi nu era neaparat nevoie bebe fiind dincolo de 34s) si miercuri dim ceza...dar ghiciti ce ! au inceput marti contractiile ... la 45 min , la 30 min .... bebelina pur si simplu nu voia neam sa mai stea pana la termen , adica 10-14.02....

miercuri la 9:45 ceza , deja de dimineata incepusera pregatirile pt ceza , eu aveam contractii la 15 si la 10 min ... se rugau asistentele sa mai stea un pic bebele ca nu aveam testele de streptococ facute....

nasterea: rahia perfecta , amalia s-a nascut in cele mai bune conditii , dr. m i-a spus ca nu as fi avut nici cea mai mica sansa sa nasc normal cum as fi vrut: cordon ffffflung pe dupa gat , apa deloc , doar niste reziduri , col lung , inchis si rigid , uter rigid , bebe subgreutate nu ar fi ajutat expulzarea ...

problema a intevenit dupa nastere de am stat 1 sapt in spital: hipertensiune , oscilanta , infectie mare(din cauza de stat cu membrane rupte asa de mult timp ca sa ajutam fata)...asa ca tratament pt inima si pt infectie la greu.
va dati seama ca nu aveam chef de nimik , nimik , nimik!
conditiile la euromaterna intr-adevar ok dar grija pt bebelusi nu mi s-a parut la intaltimea asteptarilor. am plecat cu ea oparita la subrat..in fine... ma apucase si isteria , nu putea nici sa dorm , la fiecare ora venea careva , ori pt tensiune , ori pt curatenie , ori ca sa pape fata , ori pt verificare de lohii , ori pt etc ... perioada in clinica ca si confort ok , ca si stare si probele bleah .

Concluzia bebe e bine , asta conteaza , eu am ramas cu tratament pt inima inca 4 sapt de acum incolo , la sf de 40 zile facut un test de inima.. si daca iese okj asta e..daca nu.. raman cu tratament adaptat pt toata viata .. sa vedem ...

in alta ordine de idei .... bebe naswcut cu 2500 gr , la 1 sapt de spitalizare iesit cu ea cu 2230 gr , astazi la 1 sapt 2410 gr (pediatra a spus ca e in regula , un copil normal ia 25 gr/zi adica 750 gr/luna , doar cei f mancaciosi iau 30 gr/si adica 1 kg/luna) asta inseamna ca la 01.03 trebuie sa avem 3100 gr MUSAI . Va dati seama ca la fiecare sapt am sa o cantaresc sa vad cum ia ... ma uitam pe cutia de NAN ca trebuie sa pape 90 gr/zi*6 mese = 540 gr de lapte , eu ii dau combinat mami(muls)+bibe = 420-440 gr/zi... dar a luat cum tr si e in grafic.

cam asta este povestea noastra ....
acum imediat incarc si niste poze cu moaca mea mica , care deja are falcute ... va dati seama... la 2400 gr spun ca are falcute. ...

pup , va citesc in continuare , va urmaresc , sunt cu TRUP SI SUFLET ALATURI DE TOATE VIITOARELE MAMICI pt TOATE MAMICILE SI BEBELUSII dulci .....

Dulcea Amalia , 19.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

acum m-am uitat si eu ... Doamne ce copii frumosi avem la odisee... incredibil ... ce grasuti sunt in comparatie cu mica mea. .. dar lasa ca recuperam noi ... si ne facem voinicele ....

sa va traiasca , sa va bucurati de ei , sa va lumineze casa , sufletul si familia... . si toate momentele placute sa inceapa o data cu ei ... si toate momentele neplacute sa fie umbrite de dulceata si dragostea puilor nostri.

Dulcea Amalia , 19.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac mamicile si burticile ? Noi raportam o noapte perfecta, dupa baita a adormit la 21.45 si s-a mai trezit la 4.15, apoi a adormit la 5.00 si s-a mai trezit la 9.00 . nu-mi venea sa cred, in conditiile in care noaptea trecuta si toata ziua de ieri ne-am plans de colici. Nu mai inteleg, dar nu conteaza, e bine ca si acum doarme . poate a fost de la gogosile alea cum am zis...o fi pus socrela multa drojdie.

Felicitari Alina

Bine ai venit bebe Tudor

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput