Ian-Feb2011- Hai Lo !Bv Babyleeks !Bv Ariana (183)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

felicitari Alina!! bun venit bebe drag Tudor! sa aveti o viata minunata!

pe mine ma doare ff rau spatele
numai in pat am stat azi...desi nu imi sta in fire sa bolesc pur si simplu nu mai pot m-am ridicat doar pentru papa si schimbat bb si am crezut ca ma adun de pe jos.
noroc ca a ramas tati acasa

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

moamaaaaa ce ma enervez, am scris o gramada si am sters tot din greseala !!!!! si acum plange bebeeeeeeeee Revin mai tarziu

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

fetelor fifitza mea s-a foit azi noapte de ziceai ca n-are stare, o durea rau burtica cred, azi dimineata a stat treaza cu ochii la mami vreo 4 ore adunate si de la 12 jumate doarme; s-a trezit acu de am schimbat-o a tras vreo 5 minute la san si a adormit din nou; nu functioneaza nici una din metodele de trezire; pur si simplu nu vrea sa se trezeasca sa manance in continuare; ce sa ii fac? sa o las sa se trezeasca cand i-o fi foame? in alea 4 ore cat a stat treaza ce-i drept a stat mai mult cu tzitzi in gura..... nu stiu ce sa fac; mamici cu experienta sa mai incerc sa o trezesc sau sa o las cand vrea ea?

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetele eu am descoperit de ce am eu nevoie sa imi revin si sa imi incarc bateriile.
de www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc" target="_blank">asta am nevoie
mai astept un picut sa treaca si frigu asta si ma duc si eu. pana atunci imi iau filmulete si fac acasa. desi nu se comapara, pt inceput merge
abia astept sa ma duc

Salutare!
Bebelu asa ceva am facut eu in perioada in care ramasesem gravida. E super, te oboseste ...te face sa vrei mai mult. Tare, tare de tot.
Probabil in perioada urmatoare o sa fac prin casa asa ceva

mamica fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Hello, gagici cu burtici si cu pitici

Tunde, nu stiu daca de mine intrebai , ca la cate Aline suntem , nu stiu la care te referi.... dar sunt HHHHHAAAAAPPPPYYYY, azi am aflat ca o sa nasc pe 7 dimineata . Sursa... o sa vi se para putin deplasata, dar am incredere ca asa va fi.

Am facut vaccin azi si a ras doc de mine ca ma smiorcai ca un copil, dar a zi ca am uterul ff bine dezvoltat si nu o sa am probleme cu nasterea..... acum trebuie sa o cred si pe ea.

Mami de Ariana(Alina) felicitari si refacere usoara
Bebe Tudor sa cresti mare si frumos si sa ai grija de mami si de surioara.

Andri, fii puternica ce a fost mai greu a trecut , acum ai o printesa sanatoasa si frumoasa in brate.

babyleeks, norocoasa ai fost si putin drogatik , tot sa nasti cu asa usurinta.

Eu va las, ma duc sa fac niste ciuperci cu pui si smantana si dupa sa o ajut pe soacramea cu descifratul masinii de spalat

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 37 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

shubu, felicitari pentru somn!! da si la mine! a mea doarme de la 12 pana la 5 si dupa aia scartaie pana la 7 jumate. ba vrea mancare, ba vrea schimbata, ba mai vrea inca o data schimbata, ba vrea atentie ca nu ii place modelul tavanului si trebuie sa stam de vb cu ea. asa ca somnul meu deocamdata a insemnat cele 5 ore noaptea si maxim o ora ziua!
aditza, si Maia are la fel somnul agitat. zici ca dirijeaza o orchestra asa da din maini, se mai trezeste dar adoarme instantaneu la loc.
doloress, superb articolul. Cat adevar in el! plansul chiar e o forma de exprimare, una din putinele pe care bebeii le au la dispozitie. Dar marea majoritate a parintilor nu vor sa inteleaga asta si intra in panica cand isi aud copilul scancind, incep sa se agite, sa isi paseze copilul din brate in brate, totul avand ca rezultat stresarea bebelusului.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Gata, am reusit sa il adorm, l-am tinut pe burta mea, dar adoarme jumatate de ora sau o ora si se trezeste si pange..cred ca la noi colicii sunt ziua...ca noapte imi doarme bine.
Vazut poze noi de bebei frumosi , avem o odisee plina de bebelusi mumosi !
babyleeks ce nastere usoara ai avut, felicitari !
andri imi pe rau ca a trebuit sa treci prin asa o experienta la nastere, ce a fost mai greu a trecut . sper sa te refaci repede . bina ce bebelina e sanatoasa !
madalina sa treaca repede icterul ! hai ca ai luat-o razna sa speli rufele curate ... parca vad cum ai rufe intinse peste tot prin casa...lasa ca iti trece.
tunde si mie imi place kangoo jumps, e distractiv si intens, sper sa imi fac timp sa ma duc si eu lunile astea, ca e la doua statii de mine.
sherbi nu stiu cum e cu 2 copii,abia invat si eu cum e cu unul, dar te vei descurca, sunt copii doriti si iubiti....o sa ai momente de stres si depresie,dar vor trece,sunt sigura
sunshine ce aiurea ca pleca sotul tau,si ca nu puteti amana botezul....incerc sa te sun azi...daca nu uit,ca de obicei,ma iau cu altele si uit ce vreau sa fac.
mayane felicitari pt vestile bune de la eco.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hello fetele!
Am vesti bune si vesti proaste. Din cauza alora proaste sunt cu psihicul la pamant...si la cine sa-mi vars amarul daca nu la voi?

Vestile bune sunt ca suntem acasa, pitica noastra se simte bine, papa bine, a crescut in greutate in fiecare zi (ca o tot cantareau aia in spital sa se convinga ca e hranita bne si asimileaza), nu a mai facut febra absolut deloc, e vioaie, in principiu e ok.

Vestile proaste sunt ca avem o infectie urinara. Nu stim inca ce, maine iese urocultura (la 72 ore de la recoltare), dar azi la 48h s-a vazut la laborator ca "creste ceva". Nu stim ce este acest ceva, dar sigur e un germene p-acolo, asa ca am ramas in continuare pe antibiotic. Intrucat nu am mai vrut sa stam internate doar pt administrarea injectiilor, am plecat cu branula cu tot la noi acasa.
Eu fiind mai Toma necredinciosul de felul meu m-am documentat asiduu si intr-adevar, la varsta ei nu prea se administreaza antibiotic oral (in sensul ca doza e mare si se asimileaza mai bine in sange), iar tratamentul pe infectie urinara doreaza 10-12-14 zile.
Buuun. Am plecat eu curajoasa dar m-am lovit de urmatoarea pb: cine ne face injectiile? E aiurea sa ies de 3 ori pe zi la dispensar cu copil asa mic, nu cunosc pe nimeni in zona dispus sa vina acasa (eventual fara sa ne ia pielea de pe noi, o tanti asistenta de la Medlife s-a oferit sa vina la noi, daaar:
- ea sta in Militari, noi in Baneasa si ar vrea sa o ia sotul meu cu masina (care saracu mai are si serviciu intamplator)
- nu poate veni in noptile cand e de garda
- vrea 50 lei pt fiecare injectie (inmultiti voi 150 lei / zi cu minim 7 zile...)

In schimb la mama la Buftea am o super asistenta de pediatrie care practic m-a cam crescut si pe mine (in sensul ca imi administra faimoasa penicilina pe vremuri) si ar veni si la pitica fara pb.
Asa ca in seara asta fac bagajul si ma mut cu pitica la mama pt cateva zile.
Am zapacit copilul asta cu mutat de colo-colo...
In plus eu sunt lesinata sa stam fara tati atatea zile, dar asta e, nu avem ce face. Mai, aseara cand a plecat tati de la spital si-a lungit asta mica gatul dupa el la usa...apoi a inceput sa miorlaie. S-a intors sotul meu din drum de mila ei. Si in plus mi-e asa drag de ei cand ii vad cum se iubesc seara...Dar ce sa facem, ma gandesc ca trece repede, pitica sa fie bine, in plus suntem la mama si nu la spital, ceea ce e de o mie de ori mai bine.
Acu fac bagaje, am spalat 3 masini de rufe, calc niste camasi pt sot sa nu-l las chiar cu fundul in balta si il asteptam sa vina de la serv si sa plecam. Mi se rupe inima si de el ca vine seara tarziu rupt de oboseala si ciuciu mancare, dar s-o descurca cumva.

Tre sa va spun ca m-a schimbat enorm nasterea asta...daca pana acum eu eram aia mare si tare care organiza tot, lua decizii, se ocupa de planificarea concediilor, modificari prin casa, liste de cumparaturi - ce sa mai, nu ma simteam bine daca nu puneam eu mana peste tot - acu parca sunt o leguma. ma simt atat de dependenta de sotul meu, si nu sunt in stare sa iau nici o decizie, astept ca o lesinata sa faca sau sa zica el ceva..De-aia ma simt acuma iar debusolata total.
Offf, s-or mai termina si la noi necazurile astea....

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Mayane, ai fost simpatica rau cu "copilul de imprumut".... Felicitari pentru bestile bune de la eco!

Ziki, nu cred sa se ajunga la endometrioza atat de usor. Scoate-l pe bebe mai repede sa fie totul bine!

tunde, vecina ta are ceva probleme...nu cred ca a vrut sa iti faca rau ci mai degraba ca a gasit un suflet caruia sa i se planga de necazul ei. iar tu ai inteles=o mut mai bine decat isi imagina ea. Nu te mai gandi! Hai ca vine printesa acuma!

Sunshine, imi pare rau ca nu ies planurile cum trebuie!

Roxx, off mamico...sanatate multa va dorim. stiu ca iti e greu sa o vezi bolnava, cu branula pusa, dar se va face bine si totul va parea un vis urat!

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

fug ca astazi sunt suzeta ambulanta si mai astept si musafiri...

raportez una bucata copila agitata, plangatoare, colicoasa si una bucata mamica obosita rau...

Mergi la inceput