Floricele de liliac mai-iunie (49)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rosanne Buna Multumim pt felicitari. Eu sunt poate cam dusa....dar mi se pare ca nu ma ocup cum as vrea de ea.....poate ar stii si mai multe....nu va inchipuiti ca chinui copilul...cateodata ma uimeste si pe mine...de expl i-am spus intr-o seara sa apese undeva(ii aratam eu) si a venit cu degetul aratator intins si a apasat. De la 7 luni si jum face caca la olitza....nu dimineata....cand are nevoie o pun pe olitza si avem mare succes...altfel facea in pampers doar un dop. Astea sunt de bine despre noi......partea proasta e ca doarme cu noi in pat si nu stiu cand voi reusii s-o mut in patut.....am incercat s-o las in patut si sa adoarma singura.....in jum ora a adormit...peste 15 min s-a trezit si a adormit imediat lg mine in patul mare......noaptea urmatoare nu am rezistat privirii ei si plansului sfasaitor. Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10) www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Cum sa te simti vinovata?Ce,ai vrea sa faca ecuatii cu 2 necunoscute?
Si asa mi se pare suuuper umitor cate stie
La olita o pui tu de cateva ori pe zi,sau iti da ea de inteles ca vrea?
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase
povestea stelutei de mare
cris_09 spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Ioana-admirat pozele de la petrecere. Admirat printesa cu felia de paine in gura! I-au dat dintii? Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h) |
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase
povestea stelutei de mare
aleesicoo spune:
buna seara fetele
artu, sanatate multa printesei, sa se faca bine cat mai repede
Rosanne, felicitari pt un copil asa de destept dar nu stiu cat de mult constientizeaza ce culori vede. referitor la kk vb lu' Cris, o pui tu la olita sau zice ea kk?
printesa mea cand o pun pe olita(care este mica si nu ii incap bucile) rade de mama focului si cand o dau jos face pipi la mine in palma s-a intamplat de vreo 2 -3 ori
NicoletaB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 8 lunite frumoase povestea stelutei de mare |
E vorba de pozele Alinei (Ioanaact) sau nu o cheama Alina? Ca eu iau numele de user de bun, nu ma uit in semnatura. acum am facut-o, caci m-ai pus pe ganduri cu intrebarea.
O seara buna fetelor! Sper sa plec si eu de la scarbici in juma' de ora. Mi-e un soooommmmnnnnn! Ce m-as fi facut daca aveam si copilul acasa? (tara arde......) Nu pot decat sa-mi iubesc mama si mai mult!
V-am pupat!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
Ioanact spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Ioana-admirat pozele de la petrecere. Admirat printesa cu felia de paine in gura! I-au dat dintii? Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h) |
Multumim!
Da! Joia trecuta i-a iesit primul dintisor , dar nu stiu cum i-a spart gingia, ca o are inflamata.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
citat din mesajul lui NicoletaB E vorba de pozele Alinei (Ioanaact) sau nu o cheama Alina? Ca eu iau numele de user de bun, nu ma uit in semnatura. acum am facut-o, caci m-ai pus pe ganduri cu intrebarea. O seara buna fetelor! Sper sa plec si eu de la scarbici in juma' de ora. Mi-e un soooommmmnnnnn! Ce m-as fi facut daca aveam si copilul acasa? (tara arde......) Nu pot decat sa-mi iubesc mama si mai mult! V-am pupat! Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h) |
Da, ma cheama Alina, si nu ai gresit cu nimic ca ai scris Ioana, acesta fiind userul.
Blogul fetelor!
Ioanact spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 8 lunite frumoase povestea stelutei de mare |
Aici.
Blogul fetelor!
T_Ioana spune:
Buna seara mamici si floricele!
Eu iar apar cand am intrebari dar nu reusesc sa intru decat foarte rar...
Azi am fost la Cluj la control la pneumolog dupa 1 luna de tratament cu Singulair si fetita e ok, nu are nimik la plamani si in gatut asa ca avem liber la vaccin (avem restanta Infanrixul hexa, de la 6 luni si ea duminica are 9 luni dar a tot facut bronsioloite...) si ne-a recomandat (la noi e chiar imperios necesar) sa facem si Synflorix-ul, impreuna cu infanrixul.
Intrebarile mele sunt:
1. A mai facut cineva Synflorix in loc de Prevenar, daca da, cum s-a comportat bb?
2. Ati facut deodata Infanrix cu Synflorix? (eu sunt cam pt ca Infranixul are 6 valente iar Synflorixul 10...deci 16 virusi deodata in biata micuta)
3. Fetele care folosesc produse homeopate ma pot ajuta cu un sfat: am cumparat Tuja CH30 si Hepar Sulphur CH 30 (doar concentratiile astea le-am gasit),este bine asa, nu sunt prea mari concentratiile? Si cate doze inainte si cate doze dupa vaccinare se administreaza?
Multumesc mult si sanatate tuturor!
aleesicoo spune:
T-Ioana imi pare tare rau de micuta ca a fost asa de bolnavioara!! sanatate va doresc
rosanne spune:
Am revenit
Cand era mai mica am citit despre elimination communication si am fost atenta la ce gesturi facea de fiecare data inainte de a faca kk ( se opreste din orice, se screme si se inroseste la fata...fiecare copil trimite semnale diferite)....cum de cele mai multe ori sunt langa ea o pun la olita. Daca o pun din proprie initiativa face uneori pipi.
Pentru culori avem cuburi si o pun sa aleaga cubul rosu de expl iar animalele intai i-am spus despre ele pe o carte de carpa si apoi deschideam cartea si o intrebam unde e pisica, etc.
Altfel ne mai jucam cu mingea pe covor....Daca voi mai stiti jocuri, va rog sa le scrieti si aici.
Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru