Floricele de liliac mai-iunie (49)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanact spune:
Iata si cateva poze de la aniversarea de-aseara, pt cine vrea sa le vada..
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
arturicii spune:
unde ziceti ca-i cafeaua aceea tare...?
Sabina iar e racita, nas, febra, tot tacamul.
Eu in putinele momente pe care le am libere (exclusiv cand doarme Sabina) lucrez ptr Biblioteca asa ca sunt absenta total de aici. Insa oi reveni cand s-or aseza lucrurile-n rutina.
Sanatate puilor bolnaviori
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
bubu30 spune:
Artu please help !!!
Tu bagi la uscator rufe de culori diferite ?
De ex. am spalat o tura de albituri si o tura de negre, le pot pune impreuna la uscat sau se iau culoarea de pe negre si imi pateaza albele, avand in vedere ca sunt ude ?
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Artu please help !!! Tu bagi la uscator rufe de culori diferite ? De ex. am spalat o tura de albituri si o tura de negre, le pot pune impreuna la uscat sau se iau culoarea de pe negre si imi pateaza albele, avand in vedere ca sunt ude ? Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
separate mai ales daca sunt asa albe-negre; daca erau blugi, tricouri, mergeau
ma mai gandeam sa iti spun ca la mine mai ies sifonate daca bag prea multe la o uscare
arturicii spune:
Ruxi, mie mi-e ciuda ca nu reusesc sa gasesc de ce iti ies tie sifonate. Ptr mine e un mare atu acest uscator dpdv al non-necesitatii de calcare dupa...
(am de facut niste etichete insa iti mai scriu 2 vorbe )
1. fie pui prea multe
2. fie nu e balsamul suficient de soft
3. fie le scoti inainte sa fie uscate
4. fie nu dai temperatura suficient de mare
5. fie....nu stiu...
Viriniana spune:
Salutare mamici!
Mi-am amintit ca mai vroiam sa raspund la un subiect, cel legat de cereale: eu ii dau Evei cereale de la Organix, din cele fara gluten deocamdata. I-am dat orez (Organix)cu lapte formula, desi eu o alaptez in rest. Ieri i-am cumparat alta varianta, cu 4 cereale, tot fara gluten. Se recomanda de la 4 luni...
Sanatate multa puiutilor bolnavi!
Mami de Eva 01.06.2010
NicoletaB spune:
Ioana-admirat pozele de la petrecere. Admirat printesa cu felia de paine in gura! I-au dat dintii?
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
bubu30 spune:
Artu si pe mine ma enerveaza ca inca nu cunosc bine aceasta masinarie pana nu o folosesc mai mult sa ma prind
Data trecuta am pus pe ”uscare pt pus in dulap” si au iesit uscate perfect dar groaznic de sifonate.
Azi am pus pe ”uscare pt fierul de calcat” si au iesit f. calcate = deloc sifonate dar umede
Si eu m-am gandit ca atunci cand au iesit sifonate am pus prea multe (umpleau cam 2/3 din capacitatea cuvei).
Azi am pus doar atatea rufe cat sa umple 1/2 din cuva.
Tu cat pui ca volum ca sa fie bine, adica nesifonate ? (cu kg nu imi spune ca nu ma pricep )
Onana spune:
Salutareeeee!!
Vivela, mersi mult de raspuns si sfaturi, am fost la homeopat chiar ieri si i-am spus de pb cu pishu, ne-a dat tratament zilnic acum pt o luna jumate, sa vedem..
Matei doarme singur in pat si in camera, avem interfon dar n-as zice ca-l aud mereu cand se foieste. Seara il pun la pipi inainte de culcare, lichide bea o cana/bibe cu lapte inainte de culcare. As putea incerca sa-l trezesc de cateva ori noaptea sa faca pipi, nu face urat, mi-e doar teama sa nu cumva sa-i fuga somnul si sa stam 2-3 ore la povesti, s-a mai intamplat..O sa incerc si cu apa langa pat, orice numai sa se invete, deocamdata e clar ca nu constientizeaza si apoi ii pare ra ca a facut pe el.
Roxi, felicitari pt fetita precoce tare, bravo ei! Sa ne povestesti mai des de voi..
Anca, super daca poti veni la intalneala, ziceam cu Cristina ori maine pe la 11, ori luni/marti, cand ti-e ok si tie, asteptam sa ne zici. Eu maine sunt singra cu amandoi, dar ne descrcam cumva, vii doar cu Maia sau si cu Luca?
Altcineva nu se mai anunta?
Mary, am vazut filmuletul, daaaaa, e funny ca in Vietnam toata lumea are motocicleta, rar masina si totul se transporta cu motorul. Am vazut multe imagini comice, porci mari si vii pe motocicleta, bagaje ca un pom de craciun de abia se mai vede omul pe motocicleta, mobila carata pe motocicleta, mii de cartoane cu oua pe motoreta, record de 4 adulti si 2 copii pe-o motoreta micuta, e un spectacol. Ce m-a socat ca am vazut bebei de 1 luna sau cel mult 3-4 luni pe motocicleta, neasigurati nicicum, fara casca, respirand la greu gaze de esapament (e crunta poluarea acolo, toata lumea poarta masca pe fata);in timp ce soferul motoretei e protejat si cu casca si cu masca, la bebelusi nu considera necesar. ma gandeam la noi cate precautii cu scaun isofix si alte cele si cum se transporta acolo bebeii, m-am ingrozit.