Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*
Raspunsuri - Pagina 9
Danuta1979 spune:
Da, asta ziceam si eu. Nu ca nu se serveste ea cu multe prin casa, aduce carti sa le citesc, ascunde pufuleti pe care ii mananca mai tarziu si cate si mai cate, dar azi faza cu "micul ei dejun" a fost asa clara, naturala si cursiva!!!
Gata, mi-am laudat destul "cioara" :)) Oricum mi-a inseninat dimineata si lui tati ei la fel caci l-am sunat evident sa-i povestesc si lui ce face minunea noastra:)
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Lali, tu pe unde esti mami? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Aici,aici!!
Doar ce am venit acasa ,amfost la un eveniment tare nefericit. A decedat un om de la tara,de unde am crescut eu, tatal unei foarte bune prietene. Vineri a facut infarct si duminica s-a dus la DD,asa ca duminica dupa-amiaza am fugit cu baiatul la soacra-mea si de acolo am plecat la prietena mea,ieri a fost inmormantarea si azi am vnit acasa. A fost greu sa vad atata lume indurerata, multa lume cu adevarat proasta ,oameni care in loc sa ajute familia mortului mai mult incurcau ,dar a trecut. Acum stau acasa cateva ore,sa imi fac o baie adevarata,si plec la socrela,sa imi recuperez puiul. Ma intorc de acolo pe duminica,sau sambata,sa vad cum vrea sotul.
Recuperez nitel si revin .
Va pup.
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
Ai grija de tine cu toate drumurile astea...nu uita ca porti in burtica un sufletel, bine? Si mergi la ginecolog si la ecograf caci la cate sapt. ai ar cam fi cazul, plus ca vrem si noi vesti proaspete.
Pupici
Lali_mete spune:
Laura cum a fost la teatru? I-a placut Ramonei ?
Mady si zici ca te-ai tuns si tu? Hai ma,ca pana te obisnuiesti,creste la loc , si poate chiar incepe sa iti placa si mai vrei o data .
Ioana , 15 cm e mult par , chiar sunt curioasa cum iti sta . Ti-am lasat o urare mica pe fb, pentru forum nu imi ajunge netul de pe tel . .
Mai,parca am aer in loc de creier ,nu retin nimic !
Am vazut ca vorbeati de dintisori,maselute..La noi,la ultimul recensamant , erau 8 dintisori,4 canini si 6 maselutze , in afara de ultimele doua maselute iesite pe nesimtite (doar cu ceva nervisori) ,toti dintisorii si maselutele ,si caninii,au iesit cu simtome de enterocolita, diaree urata la culoare si cu un miros urat de tot,apatie,uneori si voma. Fara febra, in afara de doi canini,la care a avut si febra 39.
De mancat,PAul nu mai mananca nimic pasat de mult, nici macar cu furculita. Mananca la fel cum mancam si noi,mesteca bine , doar cand mergem la vecina,arata spre blender,sa ii faca mar cu morcov. Facut acasa nu il mananca .
Da Danuta , cat de curand sun si ma programez,am ramas restana cu inca vre-o cateva chestii,dar ajung la zi cat de curand.
Mady cum mai e fetita Mikaeelei ?
Va pup,ma bag la baitza.
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
x_ggg spune:
Mai ftelor, a facut careva sideremia la pui? Ce interval de referinta aveati? Mie numai ce mi-a venit rezultatul lui Rares si e 23, iar la referinta scrie 65-130. Mi se pare incredibil. Astept si rezultatul dela hemoglobina, dar mi se pare ciudat, ca pe un vechi buletin de analize de al meu, era acelasi interval de referinta. Nu ar trebui sa fie altfel la copii?Stau ca pupaza si astept ora 17 sa vad hemoleucograma.
laura78nico spune:
Hola!
Lali i-a placut foarte mult la teatru asa ca trebuie sa o mai ducem!
Danuta doc a considerat ca trebuie antibiotic pt ca are si ceva rosu in gat. Din pacate el este mai rau de boala decat Ramona este foarte marait nu-i prea intram in voie.Felicitari pt mica printesa!
am fugit sa-l culc!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui laura78nico Hola! Lali i-a placut foarte mult la teatru asa ca trebuie sa o mai ducem! Danuta doc a considerat ca trebuie antibiotic pt ca are si ceva rosu in gat. Din pacate el este mai rau de boala decat Ramona este foarte marait nu-i prea intram in voie.Felicitari pt mica printesa! am fugit sa-l culc! Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Nu se da antibiotic doar pt. rosu in gat. A avut si a mea luna trecuta si i-am dat antitermice 3 zile pana i-a trecut febra si tot (si a avut febra din aia peste 39). Atat pediatrul cat si un alt dr. au zis sa nu-i dam antibiotic decat daca 3-4 zile febra nu cedeaza si nu da semne de revenire. Numai apoi sa-i dau antibiotic. Nu a fost cazul. A cedat cu Ibalgin/Nurofen altenand la 4 ore Panadol plus de 2 ori i-am pus si jumatate de supozitor de Novocalmin. Si a mea a avut un rosu in gat din ala sever.
Nu te supara ca-ti spun astea. Eu sunt pe principiul ca daca se poate evita antibioicul, atunci trebuie evitat. Sunt inca mici puiutii ca sa le dam antibiotic daca nu e 100% necesar.
Sanatate multa inca o data!
Multumim pt. aprecieri:) Si somn usor lui Mihaita
laura78nico spune:
Danuta nici eu nu sunt pe principiul antibiotic si doctora stie asta.De obicei nici ea nu da antibiotic din prima. O sa iau in calcul ce mi-a spus si Monica si o sa incerc sa-l mai inunizez si cu vitamina C. Eu oricum ii dadeam picaturi de lamaie dar...
Am auzit ca foarte bun de inumizare mai este si bronho vaxom ( nu stiu daca am scris corect) si magandeam sa-l incerc.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
citat din mesajul lui laura78nico Danuta nici eu nu sunt pe principiul antibiotic si doctora stie asta.De obicei nici ea nu da antibiotic din prima. O sa iau in calcul ce mi-a spus si Monica si o sa incerc sa-l mai inunizez si cu vitamina C. Eu oricum ii dadeam picaturi de lamaie dar... Am auzit ca foarte bun de inumizare mai este si bronho vaxom ( nu stiu daca am scris corect) si magandeam sa-l incerc. Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
si eu am auzit de medicamentul de care spui tu. In acelasi timp, am vazut ca e totusi destul de scump. Sunt niste pliculete din cate am inteles. Daca nu ar fi fost ok cu vit C, probabil ca l-as fi incercat si pe asta. Multa sanatate.
Danuta stiam eu ca e tare desteapta domnisorica ta.
Lali .
Cata la noi cand i-am facut analize, dar nu siderimia pt ca i-am facut doar hemoleucograma, intervalele au fost tot cele de la adulti. Nu stiu sa iti spun insa daca asa e normal.
Ioana ce bine ca vrea bucatele... la noi merge tare greu mancatul daca nu e pasat.
Pupici tuturor. Si o noapte usoara cum ne-o dorim si noua.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.