Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*
Raspunsuri - Pagina 10
x_ggg spune:
Neata!
Bun, deci i-am facut lui Rares analizele.
Urina, coproparazitologic, totul ok. Asteptam si coprocultura in 3 zile..
Acum la sange: limfocite si trombocite prea mari, restul prea mici.
Hemoglobina 10,3- minim 11.
Sideremia 23-minim 65.
Stie careva ce e cu trombocite si limfocite marite ?
Plus un comentariu: anizocromie moderata
Ioanna81 spune:
neata
Cata dar nea doctoru ce-a zis? sau comenteaza cand are toate rezultatele?
Monica mai sunteti raciti, mucosilor ?
Daciana
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii
monikus spune:
Buna tuturor,
Cata nu stiu ce sa iti zic despre diagnosticul ala. Stiu ca si la Rares au iesit unele analize sub limita altele peste limita. Daca limita nu e depasita in - sau + cu mult, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji. Cat despre fier...pai noi am luat 2 luni fier pt ca era sub limita hemoglobina. Dr iti poate zice mai multe.
Ioana, multumim de intrebare. Da, suntem bine. Adica mucosi mai suntem dar nu ne mai e rau. Am scapat fara antibiotic si de data asta.
Tot imi propun sa citesc din urma dar uite ca nu imi iese. Desi azi as fi avut un pic de timp. Insa, azi am citit la mamici care au pierdut un copilas. Nu stiu de ce, pur si simplu asa mi-a venit. Intamplarea face ca am dat peste mesaje al lui Camy_pus si era tare nelinistita din cauza lui Flavius si am mai citit si un mesaj al lui Mada23 care are acum un baietel. Am plans din plin la ce am citit. Nu as fi putut sa imi imaginez ca poate fi atata durere in sufletul unor persoane. Acum stau si ii multumesc lui Dzeu ca Rares ma chinuie atat de mult dar ca e sanatos.
Sper ca nu v-am intristat si pe voi si imi cer scuze pt Off -topic.
In alta ordine de idei o sa la pup pe Iuliapapusa, pe Selen, pe Crocodana, pe Danangie pt ca stiu ca au scris zilele cat eu nu am fost activa dar acum nu pot sa le raspund.
Va pup si pe voi cele mai active cu mare drag Cata, Daduta, Ioana, Mady, Lali (care e activa nu pe forum).
Va doresc tuturor o zi minunata si sa profitati de weekendul care vine ca cica o sa fie frumos afara.
Le. Pupam si restul fetelor de care imi tare dor si care nu prea mai trec pe la noi.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
monikus spune:
Vad ca azi Rares e tare generos, in ciuda faptului ca nu merge televiziunea prin cablu, si ma lasa sa mai scriu cate un pic.
Laura, Criss si voua.
Danuta cum ati scos-o la capat cu kk? Noi suntem varza. Facem de 2 ori pe zi normal si de 3 mai mult zeama. Cred ca ma duc sa-i cumpar Debridat. Uof, trebuia sa apara altceva la orizont, Doamne fereste sa nu ne plictisit de atat bine.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
iuliapapusa spune:
Buna seara mamicilor.
Monikus si eu te pupilez dulce de tot si la fel ca tine ma emotionez tare rau la astfel de cazuri.Eu am patit-o odata.Eram prin parc cu Stefi si ma vaitam la o mamica ca e mai rautacioasa, mai plangacioasa etc, asta cand era mai mica.Mamica cu lacrimi in ochi imi zice ca sunt o norocoasa si o fericita, ca ea se roaga sa faca toate astea ca s-ar pune si in genunchi numai sa fie bine puiul bine si sa se poata lauda ca mine, ca o arde fata de atatea lacrimi.Puiul avea o boala la inimioara.Tare trist.Acum cand imi mai vin pasare la cap imi aduc aminte de spusele ei si imi revin imediat
Asa si acum sa va fac si eu cinste ca fac 23 de ani ( am imbatranit) si sa ma laud ca m-am tuns, vopsit si suvitat sa nu se vada anul in plus
Si ca Azi noapte Stefi a cazut din pat si a inceput sa planga iar eu ratutita din somn nu stiam pe unde e
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
Ioanna81 spune:
la multi ani, Iulia sa fii sanatoasa si sa iti vezi stranepotii la casa lor
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii
iuliapapusa spune:
Ioana mersi mult.
ce mai faceti?V-au dat caninii?
Noua doar cei de sus si acum ne stresam cu cei de jos
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
monikus spune:
Iulia La multi ani! Sa fii sanatoasa si mereu alaturi de familia ta. Pot sa ma . Sa imi fie rusine ca nu am vazut ca e ziua ta. Bine macar ca te-am pupat. Dar ma ierti nu-i asa? Uite un buchet de si o www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs" target="_blank">dedicatia speciala.
Pupam pe Stefi sa treaca repede bufa.
monikus spune:
Deci acum m-am documentat. Mai avem 3 sarbatoriti luna asta. O sa ne imbatam la greu.
Va pup fetele si va urez un weekend minunat.
Iulia distractie faina in weekend si nu te gandi ca ai imbatranit pt ca nu e asa. Acum crestem si noi odata cu copilasii nostri. Apucam sa retraim copilaria prin ochii lor. Hai fii fericita cu fiecare an care trece.
monikus spune:
Iulia cat despre tuns si suvitat nu credem pana nu vedem dovada. Si mai vrem sa-i vedem si cucuiul lui Stefi. Hai ca nu v-am mai vazut de mult timp.